Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 pro 2024, 12:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Nastavitelná montáž optiky 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Nastavitelná montáž optiky
Zdravím po dlhom zúfalom hladaní poprosím o pomoc.
Zháňam montážne krúžky (krúžok) poprípade montáž pre optiku, pomocou ktorej je možné stranové centrovanie optiky v prípade ak samotná optika postráda túto možnosť. TJ. mám optiku ktorá sa dá štelovať len výškovo a do strán nie.(inú vhodnú optiku som žial nezohnal) Krúžky/montáž by mali byť určené pre klasickú RIS lištu. Hladal som všade možne "nastavitelné krúžky" popripade "montáž pre optiku/puškohlad" a pod. "windage adjustable" a pod :lol: a už som zúfalý. Natrafil som aj na krúžok viď. foto. Dá sa dačo také zohnať aj na Ris lištu? Má to aj dáky špecifický názov?Ak by sa dačo také dalo zohnať aj tuna bolo by super. Porípade máte niekto nejaký nápad alebo viete o niečom čo by moj problém vyriešilo?Každú chvílu podkladať a nastrelovať klasické O krúžky je hodne nepraktické..

Přílohy:
09-18-13-02-adjustable-scope-rings.jpg
09-18-13-02-adjustable-scope-rings.jpg [ 27.77 KiB | Zobrazeno 4838 krát ]

03 dub 2014, 00:54
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Nastavitelná montáž optiky
A uvažoval jsi o tom si to vyrobit/nechat vyrobit?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

03 dub 2014, 10:11
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Nastavitelná montáž optiky
No pokial by to nešlo nejako rozumne zohnať tak som premýšlal aj nad touto možnosťou, nič iné by mi potom už neostávalo, výroba alebo zohnať vhodnú optiku ktorá disponuje aj stranovým nastavením..ale tej som sa nahladal až až a stále nič..tak som prešiel k tejto možnosti.
Jeden z najjednoduhších spôsobov ako dačo podobné vyrobiť ma napadol, kedže optika potrebuje v klasických krúžkoch vymedzenie http://www.warstore.sk/informacie/6710- ... tiky-4x28/
tak by bol možný aj jej pohyb.
Len neviem nájsť ani vhodný krúžok na RIS viď. foto..ktorý by som proste z boku durchom prevŕtal, narezal do otvorov závity a pomocou červíkov by som mohol stranovo regulovať optiku. Tento upravený krúžok by bol vzadu..predný krúžok by som ponechal klasický pevný + to gumové vymedzenie, ktoré by vňom mohlo umožniť pootočenie tubusu optiky do strán. Ale to je len taká moja teória. Otázne je či by to aj naozaj fungovalo..+ či zoženem vhodný krúžok+ či by bolo v stene krúžku dosť materiálu pre narezanie závitu.
PS: široko ďaleko som krúžok podobnej konštrukcie nikde nenašiel.

Přílohy:
images.jpg
images.jpg [ 3.58 KiB | Zobrazeno 4801 krát ]

03 dub 2014, 11:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]