Autor |
Zpráva |
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
 Re: Liga
asi tak. nevymyslet pi*oviny a radeji udelat sit legalnich hrist po republice. pokud by to nebyly prostory 100x100 metru, tak bych si rad zaplatil za dobrou akci na uzemi treba 3x3 km u nas na morave. protoze co vim, tak legalne pronajatych pozemku v tehle velikosti je v republice max 5? Co mi z hlavy ted vypadne tak Ralsko, Milovice (i kdyz tam uz taky byly nejake problemy ne?), mozna Montyho Baba (tam nevim jak to je velke). a tim asi koncime. mluvit tu o byvalych raketovkach nema smysl protoze to je 300x300 metru. spise tohle by se mi vice libilo, ale bohuzel nejsem prezident fotovoltaistu abych o tomhle rozhodoval 
|
08 črc 2013, 10:45 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
No Baba už padla bohužel. Lesáci si počkaly až to vše uklidíme a opravíme a vyhodily nás. Jo bez práce v tomhle případě maj koláče. Teď máme dva prostory o výměře 100 hektarů a 54 hektarů. Jen si je dost hlídáme a nehodláme tam nikoho pustit páč hranice zákazu je jak se říká kousek. Stačí jeden nasranej hajnej a je problém.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
08 črc 2013, 19:27 |
|
 |
|
Thorleif
Podpraporčík
|
Nevím, jestli má vůbec smysl, abych se vyjadřoval - ale mně osobně je z toho jednak nablití a jednak dost smutno... Jako kdyby se tu najednou objevila Federace Pěstitelů Brukve, schválená MV, o kterou nemá žádnej z pěstitelů zájem.
No hurá, ukutáleli jste si asociaci, jediného mocného zástupce Airsoftu v ČR, zcela sprostě jste se jmenovali sami a naprosto drze opomíjíte fakt, že o Vás nikdo nestojí. Na druhý straně řeky stojej lidi, kteří se podobně hulvátskýho chování nedopustili a pro airsoft toho udělali a dělají daleko víc. I kdyby to měli být "jen" zástupci tohoto fóra a i kdyby jejich jediným příspěvkem komunitě bylo "pouze" šíření informací a rady.
Paralela s hokejovými a fotbalovými organizacemi a jejich nezasahování do hobby provozování těchto sportů je podle mě naprosto lichá. A to už z toho důvodu, že AS není kompetitivní sport tak přesně svázaný různými pravidly. Navíc i kdyby tu ta varianta už byla, nezdá se mi, že by byla natolik rozšířená ve státech evropy, aby bylo třeba vytvořit podobné asociace z důvodu vzájemných utkání.
Já jsem spíše sváteční - víkendový hráč a míčové sporty mě nikdy nelákaly. Představa, že si navlíknu dres a jdu si hrát na hřiště mi jde dost proti srtsi...
|
22 črc 2013, 15:11 |
|
 |
|
Binos
Podpraporčík
|
Hustý  Myslíte, že bych se mohl s ČFA probojovat až na mistroství Evropy a podívat se tak do Španělska? Nevíte, kde se dá ušít dres ve vz.95  Číslo bych chtěl hnědý aby to maskovalo. Jo a nevíte náhodou, jestli přes ČFA by mě mohli draftovat do Norska? Já se tam asi přestěhuji za prací, tak že bych hrál tamější ligu.
_________________ If it's our time to die, it's our time. All I ask is, if we have to give these bast*rds our lives... WE GIVE 'EM HELL BEFORE WE DO!
|
22 črc 2013, 20:04 |
|
 |
|
Bohuš
Podplukovník
|
Už to tu tak pěkně utichlo a vy to zase vytahujete. Zbytečně jim děláte reklamu...
|
22 črc 2013, 20:15 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Bohuš píše: Už to tu tak pěkně utichlo a vy to zase vytahujete. Zbytečně jim děláte reklamu... Tak. Držet huby, nebo to locknu a bude klid.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 črc 2013, 20:31 |
|
 |
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
Binos píše: Hustý  Myslíte, že bych se mohl s ČFA probojovat až na mistroství Evropy a podívat se tak do Španělska? Nevíte, kde se dá ušít dres ve vz.95  Číslo bych chtěl hnědý aby to maskovalo. Jo a nevíte náhodou, jestli přes ČFA by mě mohli draftovat do Norska? Já se tam asi přestěhuji za prací, tak že bych hrál tamější ligu. Příloha:
tumblr_ltcdolA8Cs1qfu4tho1_500.gif [ 283.29 KiB | Zobrazeno 6325 krát ]
_________________ Strelec bez zbrane
|
22 črc 2013, 21:03 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Komu není rady...takže lock.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 črc 2013, 22:27 |
|
 |
|
|