Autor |
Zpráva |
Monty
Moderátor
|
Re: Optika
seth-catchme píše: Njn, hold jsi tu asi jedinej hustokrutor. P.S.: Nehodlám se hádat, klidně měj zase poslední slovo ty. To není o husto krutorství. Uvědom si že ty otom básníš jen proto že to je malí levný a funguje to jako optika to je tak všechno. Koukni se pořádně na videa jak stím střílej prodleva mezi výstřelama je hrozně velká a přesnost dost taky pokulhává. Nadále při kontaktu kdy bude ve vzduchu lítat olovo nebudou mít čas na nějaký ladění a hledání cíle. Vystrčí hlaveň a je potřeba střílet jak bude hledat cíl tak příde o pracky protože je má v cílovém rostoru. Na tohle se nekouneš jen blbě kecáš o nějakým hustokrutorovy.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
16 říj 2011, 11:46 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Ikdyž se mi tahle věcička líbí (jak svojí jednoduchostí, tak i rozměrama a cenou), tak vidím opravdu zásadní nedostatek v přesnosti střelby. Docela by mě zajímalo jaký to je střílet z pušky kterou bych držel takhle bokem... vždyť to musí strašně nepřirozeně kopat, takže opětovný zamíření po prvním (asi i přesným) výstřelu nebude nijak rychlý. Možná že na M4 to použitelný je, ale na čemkoliv silnějším o tom dost pochybuju... schválně asi zkusím vystřelit z kosy držený takhle bokem
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
16 říj 2011, 14:48 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Co třeba takový mimino opřený na dvojnožce? Tam by to možná nemuselo bejt marný...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
16 říj 2011, 15:45 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Griffon píše: Co třeba takový mimino opřený na dvojnožce? Tam by to možná nemuselo bejt marný... No na dvojnožce budiž ale pořát ta pažba de do volnýho prostoru prostě nepřesnost.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
16 říj 2011, 15:52 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
vedel by mi niekto povedať čo to je za optiku? alebo načo to presne slúži? narazil som nato pri hľadaní hejkala http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... niper.jpg/
_________________ Strelec bez zbrane
|
13 lis 2011, 18:17 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
myslím že je to předsazenej noktovizor nebo denní a noční zaměřovač, něco jako luna-tron
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
13 lis 2011, 18:40 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
jestli se nepletu tak tohle je nocni US optika AN/PVS4 http://tech.military.com/equipment/view ... sight.html
|
14 lis 2011, 14:23 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
spíš je to jen něco podobnýho, protože ten na zbrani je u očnice hranatej
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
14 lis 2011, 16:17 |
|
|
|
|