|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Pažba na ak 74
Zdravím, Mám zase trochu debilní dotaz a nejspíš odepíšete, že se musím rozhodnout sám. Potřeboval bych radu. Mám doba vyrobený adaptér na m4kové pažby na AK. Teď řeším jakou tam dát pažbu. Mám tam tuhle klasickou http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=2731 a ta se mi tam moc nelíbí. Nejvíc by se mi líbila CTR pažba http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=1031 ale vyskytl se mi problém. Při míření mám pažbu hrozně nízko. Nejspíš je to u m4kových pažeb na AK normální, ale dost mi to vadí. Takže bych potřeboval lícnici a dělá se na jedinou pažbu, což je CTR. Potom je ještě jedna nějaká drahá pažba s ris lištou na boku. Ideální by bylo vzít tu CTR s nízkou lícnicí, ale mám baterii sanyo 9,6v velký články a nemám ji kam dát Jediná možnost je koupit kapsu na baterii. S tím počítám, ale co jsem tak na tu CTR pažbu koukal, tak nevím jak tam tu kapsu uchytím, protože CTR má dost divný tvar. Poradíte mi prosím ? Klidně nějakou jinou pažbu okolo 500 Kč Předem děkuji
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
25 úno 2012, 11:21 |
|
|
|
redsniper
Četař
Registrován: 14 led 2012, 13:08 Příspěvky: 19 Bydliště: přední zvonková
|
Re: Pažba na ak 74
pokad di tam nejde nasadit kapsa ta má 2 popruhi udělej to jak já skrátíš nebo zvětšíš ti popruhy a je to
|
25 úno 2012, 15:15 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Já teda mít kalacha, tak o nějakej kapse na pažbu vůbec neuvažuju a koupim si dlouhou lipolku do závěru.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
25 úno 2012, 16:52 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
|
To mě taky napadlo, ale zdá se mi škoda vzdávat se toho Sanya, protože zatim drží skvěle myslel jsem že tohle by byl docela dobrej kompromis, ale nedokážu si představit jak by to vypadalo. Navíc mí tu kapsu na CTR pažbě. S lipolkama nemám žádnou zkušenost a bojim se jejich provozu. Navíc když bych kupoval lipol tak budu muset kupovat nabíječku s balancérem a to bude i s baterií minimálně litr
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
25 úno 2012, 17:05 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Hele, já se teď taky dokopávam k přechodu z velkejch Sanyo na lipol, ale prostě výhody jsou nepopiratelný, ta kapsa na pažbě mi fakt leze na nervy. Tak drahý to taky neni a bát se neni čeho.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
25 úno 2012, 17:27 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
|
Griffon píše: Hele, já se teď taky dokopávam k přechodu z velkejch Sanyo na lipol, ale prostě výhody jsou nepopiratelný, ta kapsa na pažbě mi fakt leze na nervy. Tak drahý to taky neni a bát se neni čeho. Potřebuju se zeptat na pár věcí takže to dávám do téma o lipolkách
|
25 úno 2012, 17:44 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Nech předělat tvar velký sanyo tak, aby se dala dát nad tělo (popř. vyústila až v předpažbí). Jinak pokud budeš chtít tu baterku na pažbě za každou cenu, tak černá izolepa to jistí, ne?
_________________ Trololol... :facepalm:
|
26 úno 2012, 08:54 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
|
seth-catchme píše: Nech předělat tvar velký sanyo tak, aby se dala dát nad tělo (popř. vyústila až v předpažbí). Jinak pokud budeš chtít tu baterku na pažbě za každou cenu, tak černá izolepa to jistí, ne? Dobrej nápad, ale mám doba baterku o stejnejch rozměrech jako to sanyo, tak jsem zkusil udělat tyčovku. Bohužel jsou články moc tlustý a do tý přední části těla se nevejdou (jsou moc dlouhý a tlustý)
|
26 úno 2012, 10:36 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Tak pak buď koupit novou baterku nad tělo (což je podle mě zbytečný) nebo dát na Griffovu radu, a nebo prostě vykoumat tu kapsičku na pažbu popř. přilepit izolačkou.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
26 úno 2012, 14:40 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
|
seth-catchme píše: Tak pak buď koupit novou baterku nad tělo (což je podle mě zbytečný) nebo dát na Griffovu radu, a nebo prostě vykoumat tu kapsičku na pažbu popř. přilepit izolačkou. Už jsem na 99,9% rozhodnutej pro tu kapsičku jinak moc díky za rady
|
26 úno 2012, 15:34 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|