Zdravím, asi rok a něco z5 jsem tady založil první topic a prosil o rady "jak začít"
http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?p=184523#p184523Chci všem poděkovat, za ten rok jsem toho stihl fakt celkem dost, krátce po WE 1911 jsem koupil CA M14, a nedávno se k nim přidala TM Mk23 Socom. Ze zbraní je to prozatím vše ale příští rok se chystám na nějaké malé AEG do budov + malé areály. Možná i bolt-action pušku, ale to ještě uvidíme.
Tak nějak začínám chápat že airsoft je fakt celkem drahá sranda, nejsou to jenom kuličky, brýle a zbraň
Mám už téměř kompletní výstroj (všechno US woodland), vůbec nic nenapodobuju akorát se snažím mít všechno v tomhle vzoru, asi jediné co je jiné je pouzdro na pistoli vz.95, Nevíte někdo o nějakém pouzdru do kterého se vleze TM Mk23 socom ? Pokud by bylo i s maskovacím vzorem tím líp. Jinak zatím si myslím že jsem někde mezi 20-30k za jeden rok, uvidíme jak to pujde dál
Když jsem začínal tak jsme hráli jenom u nás ve vesnici a občas jsme jeli na větší akce v okolí kolem 20-50 lidí. Vrchol ovšem byla Ortega 2 Cartel wars v polsku s cca 300 lidma, celovíkendová akce a hrozně mě to bavilo. Příští rok jdeme na Border Wars takže se na to neskutečně těším. Vlastně příští rok méme v plánu více velkých akcí, uvidíme kam se nakonec dostaneme.
Tímhle se nechci chválit, jen chci poděkovat za všechny rady a hlavně vám dát nějaký "feedback" že minimálně mě jste hodně pomohli a že to co sem píšete má nějaký smysl. Takže ještě jednou velké díky Griffonovi, Vanhoutenovi, Jeffovi...a samozřejmě taky všem ostatním, tihle tři mi ale pomohli asi nejvíce.
S pozdravem, Radegaster.