|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
|
Mosfet do SL-8 (CA) pri 9,6
Autor |
Zpráva |
airjohny
Poručík
|
Mosfet do SL-8 (CA) pri 9,6
Jak uz nazev tematu napovida mel bych vymenit kabelaz za mosfet u zbrane od znacky classic army pri pouzivani baterie 9,6 a pruziny 130 . Pokud vim tak zbrane CA snesou 130 pruzinu bez problemu. Kdyztak me opravte.
|
11 říj 2009, 16:15 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: Mosfet do SL-8 (CA) pri 9,6
ja mosfet doporucuji na kazdou pruzinu, od m120 je to naprosto nezbytne.
pokud mas stesti,tak ti m130 snese, ale chce to urcite kabelaz s mosfetem a deanT konektory, taky koupit kvalitnejis vzducharnu (kamos ma se zakladnim vzduchem a airsoftpro m130 ustovku pouze 115m/s). nekdy i motor, ty CA vetsinou maji m130 jako maximalni hranici a akorad to moc zere s malou kadenci.
vhodnejsi sekce by byla elektro, takze presouvam
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
11 říj 2009, 17:37 |
|
|
|
airjohny
Poručík
|
Dekuji za radu promin ze reaguju tak pozde . Budu si objednavat tu zbran z airsoftguns.cz a zaujala me nabidka MOSFET typ Systema + silik. kabeláž 990. Co myslite bylo bu to dobre jinak sazebnik servisu http://www.airsoftguns.cz/page.php?&form=servis
|
16 říj 2009, 14:11 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
to by bylo lepsi si udelat kabelaz s mosfetem sam, podle navodu, co jsem zde napsal, cena za material cca 200kc. nebo si to u nekoho vyrobit za cenu kolem 500 - 600kc
|
16 říj 2009, 17:12 |
|
|
|
YENKEE
Podporučík
|
Doporučuji Mosfet do jakékoli zbraně a zcela určitě již při péru 130. Mě na kalachovi Mechabox III doslava uhořel jeden kontakt v kostce, ten jsem nahradil a připájel tvrdým cínem nový plíšek a hned se pídil po Mosfetu. na stránkách AS Chrudim (viz u Jeffa dole) je perfektně Mosfet popsán, jen je vždy problém to nějak umístit do zbraně. U Mecháče III je to super s předěláním, protože kabely jsou vedeny venkem, kdežto u Mecháče II jsou vedeny vně mechaboxu. Měl jsem docela problém s rozdvojením plusového kabelu uvnitř mecháče. Dělal jsem to u G&P a tam v mecháči moc místa nebylo jsou tam na kabely již udělány předlisovány "chodbičky" u číny je to lepší. Určitě bych Mosfet schovával na nějaké málo exponované místo u M4 s posuvnou pažbou doporučuji pořádně Mosfet zaizolovat. Dělal jsem zatím dva jeden do Mech III a druhý do Mech II jak jsem psal do III je to snažší. Výroba je lehká, když je člověk trochu zručný kutil a ne prase. Součástky se cenově vejdou do pár desítek korun a tak hodina práce. MOSFET DOPORUČUJI !!!
Airsoftu ZDAR
_________________ Airsoftu 18+ a zdravému rozumu ZDAR
|
26 říj 2009, 12:35 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
No mosfet rozhodně nevyjde na pár desítek kkorun pokud kupuješ takový jaký máš... ale řekněme že za 200 to máš celé... jak už tu psal Jeff.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
26 říj 2009, 12:41 |
|
|
|
YENKEE
Podporučík
|
Mansuet píše: No mosfet rozhodně nevyjde na pár desítek kkorun pokud kupuješ takový jaký máš... ale řekněme že za 200 to máš celé... jak už tu psal Jeff. ROZHODNĚ VYJDE !!! Takže: Mosfet - 39,- Kč Dioda - 11,90 Kč Odpor - 3,- Kč Kondenzátor - 2,70,- Kč CELKEM 56,6 Kč k tomu dejme tomu 0,5m kablíku za 12,5 Kč. Tomuhle JÁ říkám pár desítek korun. Ceny jsou maloobchodní Ges Plzeň ( http://www.ges.cz), opsané z účtenky, kterou jsem si schoval a podle které opět součástky nakupuji. Součástky jsou přesně podle AS Chrudim. Klidně ti ji hodím do mailu jestli nevěříš. Za 200 Kč udělám Mosfety tři. Nevím jak ty, ale já už jsem Mosfet dělal. Nic proti tobě, ale netvrď co není pravda. Airsoftu ZDAR
|
26 říj 2009, 13:18 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
YENKEE píše: Mansuet píše: No mosfet rozhodně nevyjde na pár desítek kkorun pokud kupuješ takový jaký máš... ale řekněme že za 200 to máš celé... jak už tu psal Jeff. ROZHODNĚ VYJDE !!! Takže: Mosfet - 39,- Kč Dioda - 11,90 Kč Odpor - 3,- Kč Kondenzátor - 2,70,- Kč CELKEM 56,6 Kč k tomu dejme tomu 0,5m kablíku za 12,5 Kč. Tomuhle JÁ říkám pár desítek korun. Ceny jsou maloobchodní Ges Plzeň ( http://www.ges.cz), opsané z účtenky, kterou jsem si schoval a podle které opět součástky nakupuji. Součástky jsou přesně podle AS Chrudim. Klidně ti ji hodím do mailu jestli nevěříš. Za 200 Kč udělám Mosfety tři. Nevím jak ty, ale já už jsem Mosfet dělal. Nic proti tobě, ale netvrď co není pravda. Airsoftu ZDAR Jo, dělal sem jich zatim jen 19... Bohužel v našem městě žádný takový obchod s cenami jakou Vás není, takže jsem se orientoval podle našich cen (cena by odpovídala, ale při odběru více jak 10ti kusů). A za kabel dám u nás 50,- . A pokud to máš z netu, tak zase platíš poštovný, a to dělá nějakých 120+... Pokud to vše seženeš za 50, a byl bys ochotnej to poslat poštou s tim že peníze bych ti poslal na účet, mohli by sme se domluvit. EDIT: a mos-fet u nás v kamenném obchodě přijde na 70,-... neudělám nic, ale ani mi to nepřijde tak moc (je to ten co se dá pájet trafo pájkou [přestože se domnívám že už se asi ani jiný nedělaj]).
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
26 říj 2009, 14:14 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
YENKEE píše: Mansuet píše: No mosfet rozhodně nevyjde na pár desítek kkorun pokud kupuješ takový jaký máš... ale řekněme že za 200 to máš celé... jak už tu psal Jeff. ROZHODNĚ VYJDE !!! Takže: Mosfet - 39,- Kč Dioda - 11,90 Kč Odpor - 3,- Kč Kondenzátor - 2,70,- Kč CELKEM 56,6 Kč k tomu dejme tomu 0,5m kablíku za 12,5 Kč. Tomuhle JÁ říkám pár desítek korun. Ceny jsou maloobchodní Ges Plzeň ( http://www.ges.cz), opsané z účtenky, kterou jsem si schoval a podle které opět součástky nakupuji. Součástky jsou přesně podle AS Chrudim. Klidně ti ji hodím do mailu jestli nevěříš. Za 200 Kč udělám Mosfety tři. Nevím jak ty, ale já už jsem Mosfet dělal. Nic proti tobě, ale netvrď co není pravda. Airsoftu ZDAR kde mas naspany novy konektor k baterii, popripade motoru, pojistku, buzirku, stahovaci folii, silikonovy tmel, cin, kalafunu, popripade spojovani konektor (m4 predpazbi), to se ti zase vysplha o nekolik desitek korun.
|
26 říj 2009, 17:59 |
|
|
|
YENKEE
Podporučík
|
OK, OK, OK tak teda 100,- Kč za jeden mosfet ale už neslevím Airsoftu ZDAR
|
26 říj 2009, 20:29 |
|
|
|
sergej7490
Desátník
|
Mansuet píše: EDIT: a mos-fet u nás v kamenném obchodě přijde na 70,-... neudělám nic, ale ani mi to nepřijde tak moc (je to ten co se dá pájet trafo pájkou [přestože se domnívám že už se asi ani jiný nedělaj]). Prosim, co je to za typ mosfetu co sa da pajkovat trafopajkou, resp aky je to ten co sa neda ?
|
29 lis 2010, 19:47 |
|
|
|
Maw_echo419
Štábní rotmistr
|
Zdarec chlapi Jenom takovej doplněk. Taky mám SL8 od CA, musel jsem do ní dát motor Infinity torque od GD, a mám v ní 130Aspro. Jede mi to takto už skoro rok, bez mosfetu, a konektory opálené nejsou, a kadencí 'podělám' jakoukoli zbraň (23ran/s, akumulátor Large Sanyo 9.6V 1700mAh), akorát na poloautomatickou pušku se mi to nehodí, takže plánuji sejmout full auto režim, dát tam M150 od GD, a mosfet dle návodu, který mají na svých stránkách hráči z Chrudimi.
_________________ Ruská technika- bestovní věc na airsoft (a další věci ) L85,M4A1,Steyr AUG A1, M14aeg, M14man, SL8-2,G36 RAS, P90, MP5K, Derringer, sawed-off shotgun, Dan Wesson 6'', Beretta M9, Colt Hi Capa, Desert Eagle GNB
|
30 pro 2011, 09:27 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|