|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Colt M4 Special Forces (GP) vz. USMC SAM-R (GP)
Autor |
Zpráva |
Sett
Četař
|
Zdravím Vás, přátelé. V úvodu bych se rád omluvil, pokud tady již něco takového je, já to po dlouhém hledání nenašel (jen recenze, ale ty jsou mi prd platný:o) Mám dilema, prosím poraďte. Rozhoduji se mezi těmito zbraněmi: http://www.anareus.cz/detail.php?id=1124http://www.anareus.cz/detail.php?id=3238M4 SF se mi líbí mnohem víc, ale USMC mi (prý) dá více možností v budoucím upgradu. Časem upgradovat určitě budu, chci střílet přesně a daleko, ale mám trochu obavy z toho, že mi bude délka USMC (1005mm) docela na obtíž. Taky mám ale strach, že M4 SF (850 mm) bude dobrá akorát do baráků. Jsem začátečník, takže nevím jaké jsou možnosti zbraní. Kolega, který mi do airsoftu vtáhnul (za to mu patří velký dík) mi straší, že čím delší hlaveň, tím líp. Ale už se vidím, jak s tím letím po lese a urazím si hlaveň o strom... Když jsem se vykecal, povznesu otázku, kvůli které píšu. Půjde M4 SF upgradovat i přes to, že má kratší hlaveň tak, abych s tím něco trefil v otevřeném prostoru? Snad toho nechci po tom kvéru moc 
_________________ Challendes: Zkrvavené BB- Ucho, au:-) Magnet na BB - 7:-) Nenápadný Modelka Last man standing Friendly fire expert - 2x stejný člověk:)
viewtopic.php?f=245&t=5307&hilit=challenges
Naposledy upravil Sett dne 23 bře 2011, 19:38, celkově upraveno 1
|
23 bře 2011, 19:24 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Colt M4 Special Forces (GP) vz. USMC SAM-R (GP)
Hele až na délku hlavně jsou vnitřnosti stejný, takže možnosti upgradu (ano, je to upgrade, ne uprage  ) jsou rovněž stejné. A i s M4kovou hlavní se dá při použití kvalitní přesné hlavně dosáhnout uspokojivé přesnosti, takže pokud se ti líbí víc M4ka, tak rozhodně nekupuj SAM-R jen kvůli delší hlavni. O možnostech protažení hlavně do tlumiče nemluvě.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 bře 2011, 19:28 |
|
 |
|
Sett
Četař
|
Griffon píše: Hele až na délku hlavně jsou vnitřnosti stejný, takže možnosti upgradu (ano, je to upgrade, ne uprage  ) jsou rovněž stejné. A i s M4kovou hlavní se dá při použití kvalitní přesné hlavně dosáhnout uspokojivé přesnosti, takže pokud se ti líbí víc M4ka, tak rozhodně nekupuj SAM-R jen kvůli delší hlavni. O možnostech protažení hlavně do tlumiče nemluvě. Fuj, to bylo tak hnusně napsaný, že jsem ten upgrade musel všude přepsat  Tak tohle se mi ještě nepovedlo, sotva přijdu, už mám z ostudy kabát..no..jsem dneska neandrtálec (jen dneska!!:o) Díky, myslím, že jsi mi vyřešil dilema. Co jsem se bavil s tím kolegou, říkal, že když tam dám tlumič, hlaveň se mi funkčně neprodlouží, což jak koukám je blbost.
_________________ Challendes: Zkrvavené BB- Ucho, au:-) Magnet na BB - 7:-) Nenápadný Modelka Last man standing Friendly fire expert - 2x stejný člověk:)
|
23 bře 2011, 19:43 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Přidáním tlumiče se ti hlaveň funkčně samozřejmě neprodlouží, ale můžeš pak do kvéru koupit delší hlaveň a strčit jí do tlumiče.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 bře 2011, 19:45 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Asi takhle - střílím z SR25 URX (zhruba stejně dlouhá zbraň jako ta M4 SF), mám tam podobně dlouhou hlaveň a používám to v lese jako ostrostřeleckou zbraň 
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
23 bře 2011, 20:07 |
|
 |
|
Sett
Četař
|
smolda píše: Asi takhle - střílím z SR25 URX (zhruba stejně dlouhá zbraň jako ta M4 SF), mám tam podobně dlouhou hlaveň a používám to v lese jako ostrostřeleckou zbraň  Kolik tam máš m/s? 
|
23 bře 2011, 20:38 |
|
 |
|
Sett
Četař
|
Griffon píše: Přidáním tlumiče se ti hlaveň funkčně samozřejmě neprodlouží, ale můžeš pak do kvéru koupit delší hlaveň a strčit jí do tlumiče. Aháá. Njn, mám se co učit 
|
23 bře 2011, 20:39 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Sett píše: Kolik tam máš m/s?  Cca pff...já nevim...145-150 m/s? Střílím pouze SEMI a 0.30tkama kulema.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
23 bře 2011, 21:03 |
|
 |
|
Squidwen
Četař
|
Hele, já osobně mám M4 CQBR od GP jelikož hodně lítam po budovách pro větší akci, ale jako záložní zbraň mám VSR tedy dlouhou zbraň a tu zas používám v lese na louce atd. Z toho vyplívá ,že každá zbraň je na něco dobrá. Když máš dlouhou pořádně jí vylepšíš a zůstaneš někde vzádu a budeš si je dávat na dálku. Pokud vezmeš krátkou doporučoval bych ji nevylepšovat(zvyšovat FPS) jelikož když naběhneš s 160m/s do budovy a někoho zkropíš je to na přezdržku. Teď jde o to co ti vyhovuje. Hlavně si vyber dobře, jinak budeš litovat:)) Jinak osobní názor : M4SF bych nebral kůli tomu ,že na ni vypadá strašně granátomet a je nevyvážená na předek. Sam-R je pěkná zbraň ale zbytečně taky těžká upřednostnil bych M16A1 Ris nebo jak se jmenuje(používaná USMC).
_________________ Semper Fidelis
|
12 dub 2011, 15:54 |
|
 |
|
Sett
Četař
|
A když neužiju granátomet, tak je to dobrý?:) Teď mě ještě kámoš lanaří do plynu, ale to už patří do jiný kategorie..prostě nevím co koupit, fakt jsem nerozhodnej tvor:-)
|
12 dub 2011, 21:11 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|