Autor |
Zpráva |
HeBe
Nadrotmistr
|
 Re: Zbran do zimy i do vedra
Děkuji moc, ty pistole vypadaj bezvadně.
Dobře a dejme tomu, kdybych chtěl samopal
Je lepší elektrika nebo co2?
|
17 lis 2011, 20:08 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Na airsoftguns.cz mají manuálky od Marui nejlevnější. http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=266 za 720 a náhradní magazine k tomu za 230 Kč. To je naprosto bezkonkurenční cena. WOW to zní trochu jako reklama...no nic  Heh...pokud budeš chtít samopal nebo útočnou pušku nebo cokoliv podel tebe "velkého", tak jedině AEG...pokud sniperku tak zase manuál.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
17 lis 2011, 20:09 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
A jaký ma uplatnění sniper v airsoftu? Asi je potřeba i nějaka založní zbran na blízko ne? Jestli to nevyjde totiž levněji, protože mě se sniper libi taky.
dobře.. takže AEG.
Já se furt ptám protože jsem ted finančně omezenej, protože rodiče neví jestli mě to bavit bude.. takže já musím koupit něco levnějšího.. ale zase jestli řikate, že manualka je mi pak k ničemu, tak já fakt nevím.. mam teda radši přidat a koupit aeg?
|
17 lis 2011, 20:12 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Bejvávaly doby, kdy jsme si jako malý fakani na tajňačku pořizovali manuálky od marui z druhé ruky od starších kamarádů a běhali s tím na tajňačku po různých kravínech atp. Pokud si ale koupíš mauálku jako jediný a ostatní budou mít hned AEGčka, tak si nezahraješ. Souboj manuál vs. AEG vyhrává vždy AEG. I například ostrostřelec s AEG vs. sniper s manuálem. Já jsme třeba právě ten ostrostřelec s nabušenou SR25tkou a i když má sniper ještě pořád vyšší výkon, tak přede mnou musí zdrhnout jelikož ho prostě udolám počtem kuliček.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
17 lis 2011, 20:16 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Takže mi doporučujete AEG do začatku? Já jsem ted finančně omezenej.. takže když bych si ted pořidil od TM manualku 1911 tak mi potom bude k ničemu?
Já musím poznat, že mě to baví.. prostě abych měl aspon čim vystřelit a tak..
Kdybych nahodou sehnal peníze a koupil AEG, dá se zpětně prodat a za kolik? Pokud by byla použitá jednou, blbej dotaz, ale o kolik bych měl jít dolů přibližně?
|
17 lis 2011, 20:21 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
|
Omíláš tu pořád dokola to samé! Nemám finance, jsem omezenej (  ) nevím jestli mě to bude bavit a blablabla. Nebreč tu jako malé dítě, kup si manuálku a zkus to. Cokoliv se dá prodat. Záleží na tom jestli najdeš kupce. Jestli je to AEG nebo třeba pískací hračka pro psa na tom nezáleží.
Naposledy upravil smolda dne 17 lis 2011, 20:31, celkově upraveno 1
|
17 lis 2011, 20:26 |
|
 |
|
Polci
Štábní praporčík
Registrován: 05 zář 2011, 19:08 Příspěvky: 152 Bydliště: Plzeň, Rakovník
|
Počítej s tim, že AEG se v inzerátech prodávají asi za třetinovou cenu než je kupní. Je jedno jestli má upgrade nebo je v základu. Zkrátka platí, že co je levný, to se prodá.
Manuálka ti v bitvě s AEG zbraněma bude nejspíš k ničemu, dnešní standart je 120m/s, kdežto manuály od Marui mají řádově 60 až 70, a to jsou to nejspíš ty nejlepší manuály. Problém u manuálek je i ten, že jsou měně přesný. Tytam jsou doby, kdy se člověk s manuálem chytal. Dneska sejmeš manuálem někoho leda když si na něj někde počkáš, v přestřelce prohraješ.
Když budeš odstřelovač, je to velice specifickej airsoft, začátečníkům se jeho role zpravidla velice špatně představuje.
Co takhle zkusit se někoho zeptat, jestli nemá nějakou elektriku na zapůjčení? Třeba něco seženeš, zjistíš jestli je to to pravý pro tebe a pak bude mít smysl investovat pár tisícovek.
Hele, takhle nic nevyřešíme. Ty sám evidentně nemáš dost informací na udělání nějakýho rozhodnutí, fakt to nech odležet a pak to začni znova řešit.
|
17 lis 2011, 20:29 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Děkuji všem za rady. Manualku brat nebudu, když to je nesmysl a podivam se po AEG
|
17 lis 2011, 20:59 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Nebo brokovnici, s tou se AEGčku postavit dá, hodí se na zimu, není drahá a alespoň se něco naučíš.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 lis 2011, 21:57 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Prosím.. ještě bych se chtěl zeptat na kvalitní sniperku.. Aby mi nějakou dobu vydržela..
A nebo ještě jinak.. co myslíte, že je lepší? být sniper nebo normal hráč? Do začatku myslím..
A kdyby jste mi doporučili brýle byl bych moc rád.
|
17 lis 2011, 23:56 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
nebud linej a hledej, cti a az kdyz nic nenajdes tak se ptej, zacni treba tady na foru, uprostred v oranzovym radku mas Hledat a kdyz zadas slovo sniper vyplivne ti to toto obsahle tema: viewtopic.php?f=127&t=2179stejne to je se slovem brýle: viewtopic.php?f=121&t=482kazdopadne byt sniperem je financne a herne nejnarocnejsi a rozhodne to neni pro zacatecniky, zajdi si na nejakou lokalni strilecku klidne i s vetnamskou pistolkou at vis do ceho jdes
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
18 lis 2011, 00:11 |
|
 |
|
Navro
Štábní rotmistr
|
Hele myslím, že odpovím za všechny, když si místo ztrácení času a čekání na odpověď tu odpověď skusíš najít sám, zase tak těžký to není, já tu jsem taky registrovanej chvíli a na všechny tvoje otázky tu je několik témat s odpověďmi.
Navíc jak vidím tak sám ani nevíš co vlastně chceš, nejdřív nemáš peníze, manuálku nechceš, pak teda že, chceš 1911, pak najednou, že už teda koupíš AEG a teď chceš být sniper? Možná si s prominutím zase pusť CoD a tam si vyber. Protože tady ti lidi asi težko poradí s tím co chceš vlastně za "funkcni" hrát.
_________________ Aim with the hand, shoot with the mind.
|
18 lis 2011, 00:16 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
ty vole lidi obdivuju vasi vytrvalost  abych nebyl uplne OT: jestli chces sniperku co ti neco vydrzi a ma nejaky vykon, tak priprav si tak 10-20 tisic, coz jak jsem pochopil bude asi pro tebe problem. co se tyce toho vyberu zbrane tak si proste kup manual pokud ho budou mit i ostatni kamosi nebo proste vydrz a kup si aeg za 4000 kc, tam uz bude i nejaka slusnejsi M16 (dboy, src) co tu o ni furt tak basnis. jinak lidi co ti tu radi od zacatku opravdu vi co rikaji a nejsou to zadni zacatecnici a soft delaji mnoho roku, u nekterych se to mozna pocita i na desetileti. tak kdyz ti napisou ze opravdu nejlepsi manual je TM tak opravdu to tak je. kdyz ti napisou ze 1911ka je dobra, tak opravdu je, kdyz ti napisou ze za 2200 opravdu kvalitni M16 nekoupis tak to tak je. takze je bud poslechni nebo je neposlouchej a mel si furt to svoje dokola, ale v tom pripade nechapu proc se porad na neco ptas, protoze jsem zaregistroval asi 3 otazky napsane tak 20x a odpovedi byly vzdy +- stejne.
|
18 lis 2011, 08:23 |
|
 |
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
no keď maš problem s financiami pri AEG tak o sniperke nerozmyšľaj zatiaľ ani zďaleka .....tiež si posledneho pol roku davam do kopy vybavu snipera (zatiaľ som teda ostrostrelec vo výučbe) a možem povedať že nieje to vôbec lacné a to mám polku vybavy "z druhej ruky" takže niečo je ušetrené ale aj tak keď som povedal sumu kamaratovi ktory by tiež chcel hrať tak mi neveril ........(aj tak ho asi dokopem aspoň k brokovnici  ) musíš počítať s tým že budeš mať veľmi veľa ďalších výdajou , Okrem zbrane ti treba nejaku výstroj a maskače , potom nejaku pevnú obuv a ako prvé po zbrani su okuliare + pravidelné výdaje za BBčka/plyn/ cestovné na akciu......... a vznikne ti zaujímavé číslo a to som ešte dosť vecí neuviedol (pravdaže sa dá hrať aj v súšťakoch a botaskách a postupne dokupovať vybavenie )
_________________ Strelec bez zbrane
|
18 lis 2011, 08:44 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Já právě myslel, že sniper vyjde levněji..
Takže si koupím manualku od TM m1911 a budu šetřit na nějakou pořádnou zbran AEG... ale tady je zas problém, že nevím kterou.. chtěl bych m16, ale nevím..
Já jsem tak totalně zmatenej, že se mi o tom i zdá..
Jenom jestli mohu trochu odbočit, kde na to berete peníze? Když to stojí přes 20 tisíc?
Jinak ty brýle jsem si vše přečetl.. ale přece jen bych byl rád za nějaký doporučení, protože tam se to táhlo k maskám a to já nechci.
|
18 lis 2011, 10:50 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
res aeg az na to budes mit penize, ted ti to bude stejne k nicemu, za pul roku se toho muze dost zmenit penize bereme necekane tak, ze pracujeme. vykradani post a bank neni z dlouhodoeho hlediska rentabilni vzhledem k tomu, kolik mas penez, tak si kup obycejny ochranny bryle: http://www.eban.cz/kramek/eshop/11-1-OC ... IVOLUX-ECO
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
18 lis 2011, 11:04 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Do brýlí mohu investovat mnohem víc. Jde mi o to, aby mi nikdo nevystřelil oko.
|
18 lis 2011, 11:26 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
|
18 lis 2011, 11:33 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Ty tu fňukáš, že nemáš peníze a pak chceš dát za brejle úplně zbytečně o pětikilo víc?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 lis 2011, 11:55 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Rodiče mi řekli, že mi na brýle dají aby se mi nic nestalo.. ale pistoli ze začatku mam mít levnou, abych věděl, jestli mě to baví..
Bych se tu býval svěřil s osobním problémem, ale výsměch nechci.
|
18 lis 2011, 11:57 |
|
 |
|
Navro
Štábní rotmistr
|
V tom případě tvoje rodiče nechápu, protože když tě to přestane bavit tak stejně ty brýle nevyužiješ... 
|
18 lis 2011, 12:15 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Nechce to být, rodiče žijí ve světe znasilnění, cikánů a já nevím čím ještě a na tolik mi to znechutili.. těšil jsem se na to strašně a počítal poslední koruny..
Jo do mě, vysmějte se mi.
|
18 lis 2011, 12:23 |
|
 |
|
Navro
Štábní rotmistr
|
Problém vidím jen v tobě, nikdo se ti nevysmívá, plno lidí ti tu řeklo svůj názor a ty máš stále svůj, tak když něco chceš a ostatní tě nezajímá tak si to kup... a neřeš to.
|
18 lis 2011, 12:57 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
bryle ti na zacatek bohate staci tyto http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ucts_id/96 sam je pouzivam protoze s dioprickyma moc na vyber nemam. tyhle bryle koupis i v tescu za 49 kc tusim a vydrzi zasah z plne upgradovane odstrelovacky (190 m/s) z 15 cm. sice se rychle poskrabou (cca 3-4 akce) ale v te dobe uz budes vedet jestli te to bavi nebo ne aby sis pak mohl koupit lepsi.
|
18 lis 2011, 13:09 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
|
Nědo je holt tak dokonale nevyrovnaná osobnost, že se s tím nedá už nic dělat...  takovejch rad jsme ti dali a ty seš pořád stejně zabedněnej troll.
|
18 lis 2011, 18:26 |
|
 |
|
HeBe
Nadrotmistr
|
Nevíš vůbec nic a přesto se do mě navážíš, já jsem přesně věděl, že mě někdo bude urážet.. ja jsem už po několikaty vám to odsouhlasil.
|
18 lis 2011, 22:57 |
|
 |
|
Polci
Štábní praporčík
Registrován: 05 zář 2011, 19:08 Příspěvky: 152 Bydliště: Plzeň, Rakovník
|
Já myslim že je to zralý na lock & delete.
|
18 lis 2011, 23:07 |
|
 |
|
loco99
Brigádní generál
|
Cos to vysral zase.... Když pominu to že furt nevíš co chceš (to s tim Cod se mi zdá jako nejlepší rada  ) , tak nevim co sem furt montuješ nějaký svoje problemy finanční, prostě si máš říct že bys poprosil o radu s výběrem zbraně do jánevim 2000 +- a seš začátečník, ještě předtim by bylo dost fajn kdyby sis zjistil co to je plynovka, AEG, výhody nevýho obojího, pak si projel něco o začátečnících tady (dočet by ses třeba že asi 9 z 10 "sniperu" to vzda protože zjistej že ono to jaksi neletí rovně jako v codu a nozoom se s tim taky nedává dobře)... pak bys věděl že si stačí koupit pracovní brejle za kilo, nějakou prověřenou levnou AEG , protože s manualkou si sice uděláš radost, ale vážně si nezahraješ proti AEG. Pak ti tu griffon už aspon po 2. řiká tu brokovnici, protože je to levný řešení , neřešíš nabíječky , baterky, a dá se s tim jít v rámci možností proti AEG. Pak tu zas vysereš že chceš M1911, potom co ti všichni poraděj.... zkrátka nevim proč jsme museli dospět k tomu že nejseš plnoletej, řikáš nám něco o tvejch rodičích cikánech a znásilnění ( seriously, wtf ?), a neustále si meleš svoje ?
|
19 lis 2011, 00:58 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
|
Tyjo vždyť ty tvoje příspěvky si vzájemně protiřečí, mícháš to všechno dohromady a nevíš co chceš.
Stejně se pořád musím smát tomu, jak vyprávíš, že ti někdo nabulíkoval, že tahle a tahle zbraň je super ale tahle (očividně léty prověřená) je šmejd a my ti naschvál radíme blbě. Myslím, že bys tohle cos tu vyplodil měl ukázat rodičům a ti by tě měli zpacifikovat a airsoft ti zakázat. Ono né nadarmo je to zákonem povolený až od 18, kdy by měl mít člověk už alespoň trochu rozumu. S tímhle přístupem sotva obstojíš. Kvůli podobným ignorantům a chvilkově zapáleným dětem jde český airsoft do kytek a brzo to bude na zbroják a na pár speciálně vyhrazených a homologovaných místech.
Kup si blbou manuálku za pár stovek, kup si brýle z pracovních potřeb (které většina z nás používá a většinou vydrží i nejsilnější pružiny) a najdi si pár kámošů, s kterýma budete hrát s manuálkama a pak si třeba kupte eletriky. Drtivá většina nás takhle začínala a byli jsme rádi, když jsme někde sehnali nějaký kus výstroje co neměl nikdo jiný nebo si doma něco sami ušili a upravili a byli jsme za machry mezi ostatními. A až dospějete tak si třeba kupte elektriky...
P.S. HLAVNĚ SI PROBOHA PROSÍMTĚ NEKUPUJ SNIPERKU. TOBĚ DO RUKY FAKT NEPATŘÍ. Sniper musí být nejrozumější ze všech...stejně jako v reálu.
|
19 lis 2011, 01:14 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Konec
|
19 lis 2011, 10:55 |
|
 |
|
|