Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 06:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Názor na tuto AEG 
Autor Zpráva
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Re: Názor na tuto AEG
RIS v tomhle případě jsou standardizované, ale je to čína, tzn. může se to +- milimetr lišit. Pilník to jistí.

14 úno 2015, 10:27
Podpraporčík
Podpraporčík

Chtěl bych si koupit kolimator. Nevíte co to je za kolimator na fotce (http://media.midwayusa.com/productimage ... olymer.jpg). Nebo něco podobného, za odkaz na obchod byl byl vděčný.

03 bře 2015, 10:51
Podporučík
Podporučík

20mm kolimator je absolutne naprd. Neni skrz nej nic videt a hrozne te zpomali pri zacileni. Kup si 30mm.

04 bře 2015, 09:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

Je to sice OT:
Jelikož se s kolimátorem míří oběma očima, kdy se zaměříš na cíl a kolimátor ti pouze zobrazí na cíli tečku, je tvůj argument "invalidní". Vzhledem k tomu, jak kolimátor funguje, je prostě úplně jedno, jestli se budeš dívat přes tento, s malým průměrem, nebo přes optiku s průměrem CéDé.

K dotazu: Je to Aimpoint Micro T-1, nebo jeho kopie.

04 bře 2015, 10:25
Moderátor
Moderátor

Malmerg tady má pravdu v tom, že čim větší průměr kolimátoru, tím snáz se v něm při zacílení "hledá" tečka a naopak. 20mm je fakt málo.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 bře 2015, 13:45
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Nuze dobra. Kazdopadne si myslim, ze se v AS vsechno moc resi. ;-) Proc ten kolimator Aimpoint vubec vyrabi? :-P
Priklad prehnaneho reseni:
Vybiral jsem kolimator. Rozhodl jsem se pro GP121, ale chtel jsem se jeste v rozhodnuti utvrdit. Kolimator jsem koupil a co me presvedcilo? Testy a recenze airsoftaku z cizich for atd.? Kdeze... Vsichni o nem psali ve stylu "jako jo, da se", "tecka neni nic moc". Google me nakonec odkazal na forum AR15. Kdo nezna, jsou tam lidi s ostryma. Nekdo se zeptal, co si o tom kolimatoru ostatni mysli, ze na nej narazil a pouzivaji ho airsoftaci. Reakce? "Super!", "jo, fakt je super. koupil jsem si tri, zkousel jsem zatim jeden a vydrzel den na strelnici" apod.
Zaver? Moc to resime ;-)

04 bře 2015, 23:24
Moderátor
Moderátor

Je nutno si uvědomit, že u ostrejch kvérů se pohybuješ z hlediska cen/utracenejch peněz o level vejš. Ostrý kvéry stojí (až na výjimky) několikanásobek toho, co kvéry softový, totéž příslušenství a totéž jejich provoz/používání. Když za střílení utrácíš pár tisícovek korun měsíčně, není pro tebe problém si koupit jen tak ze srandy za dalších pár stovek kolimátor a zkurvit ho na střelnici. Když pár tisícovek korun vydělanejch během letní brigády je celej tvuj roční rozpočet na airsoft, tak přemejšlíš úplně jinak.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

05 bře 2015, 11:22
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2