Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 dub 2025, 04:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Puška pro přesnou střelbu- volba základu 
Autor Zpráva
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Puška pro přesnou střelbu- volba základu
Čau, již nějakou dobu chystám takový projekt. Záměrně nepokračuju v tématech "DMR, SR-25" apod., protože mám jiné očekávání a vlastně to ani DMR odpovídat nemusí. Pročítám fórum, stránky obchodů a potřebuji poradit, na čem bych takovou zbraň měl postavit.

Účel: Převážně přesná střelba jednotlivě na delší vzdálenost

Požadavky: Úsťovka 145-155 m/s, ne více, spolehlivost, kvalitní tělo, zbraň typu M4 nebo nějaká co žere emkové zásobníky, případně M14 nebo cokoliv jiného, pokud mě přesvědčíte o tom, že jde o skvělou volbu.
Za kvalitu si zaplatím, ale rozpočet je napjatý, takže nebudu pořizovat Systemu... Zkrátka, čím méně dílů budu muset do zbraně pořídit, tím lépe.

Vnitřek- představa upgradu: Vzduchotechnika ASG Ultimate, hlaveň SRC nebo KM, komora Prowin, pokud půjde o M4/16, pružina max. M130, kabeláž 1,5mm (vlastní výroba), mosfet od Jeffa, zátěžový motor + různé potřebné drobnosti (trn, pokud bude potřeba atd.) Napadá vás lepší volba?

Použitá zbraň:
A) Upravit si svoji současnou M4. PJ tělo, CM mechabox, Prowin komora, KM hlaveň, kabeláž s mosfetem. Moc mi nesedí tryska s gumou, nejsem si jistý jestli je osa mechu v pořádku, zkrátka nevím, jestli stojí za to do této zbraně dál investovat.

B) Koupit novou kvalitní zbraň. Protože si nejsem jist, zda je varianta A dobrý nápad, pokukuju po něčem jiném. Favorité:
1) M4 a její příbuzné od GP: Ověřená kvalita, dostupnost dílů a zásobníků, které již mám. Odrazuje mě mech v.2- nevím jestli M130 dlouhodobě zvládne, asi i nutná nová kola.
2) M14 Classic Army- prostě je nádherná :wink: a má velmi odolný mechabox a kola. Nižší pořizovací cena než M4 GP. Nevýhodou je cena zásobníků.
3) Něco jiného- máte tip na lepší zbraň?

Shrnuto- prosím poraďte mi, z čeho stavět.

03 říj 2015, 21:05
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Puška pro přesnou střelbu- volba základu
Tak ono každá možnosť má niečo doseba, aj A aj B
Z tvojho výberu (B) by som vzhladom aj na financie atď išiel do M14 od CA prípadne GG. Cenu zásobníku by som až tak neriešil ak nechceš pri presnej strelbe vela sypať.
Ono presná zbraň by sa dala pekne zbúchať trebárs aj z ICS garanda..ale to len taký tip bokom pretože s optikou atď by bol trošku prúser..

03 říj 2015, 21:22
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]