Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 dub 2025, 04:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 som zaciatocnik - Ak47 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek som zaciatocnik - Ak47
Zdar chalani, chcem si kupit zbran a kedze mam obmedzeny budget, siel som po radu od znamych, poradili mi aby som kupil celokov, ak47, a najlepsie od CYMA. Otazka znie ktoru?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1617
Su tam potom aj ine ale otazka znie, co sa hop upu tyka, predpokladam ze je lepsi kovovy , ale je tam nejaky velky rozdiel? Co sa zivotnosti-kvality alebo presnosti strelby ci konfiguracie ? Mne sa paci ta 039c aj ked je to taky bastard s m14 @ ak47 co sa tej pazby tyka ale chcem mat na tom aj RIS kvoli prislusenstvu, chcem tam dat na to kolimator..
Druha otazka, aku "municiu" volit ? 0,25 alebo 020? Ako moze mechanizmu zbrane uskodit tazsia BBcka ? Ak je odporucan 0,20, tak by teoreticky nemal byt problem s 0,25 , mala by sa znizit ustovka ale logicky by sa mal zvysit dostrel a presnost? Nie?

Bolo mi povedane ze ak budem setrit a kupim ABS telo tak mi nevydrzi ... Jedna sa len o to ze ak na nu spadnem tak ju zlomim ? Alebo sa moze jednat aj o lepsie vnutorne prevedenie napriklad nejake uchyty mechaniky alebo ako to vlastne je ?

Dakujem za vase rady a odporucania :)

09 říj 2015, 18:46
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Re: som zaciatocnik - Ak47
- na hope je dolezita predovsetkym jeho presnost nie material
- presnost nezalezi len na komore
- zober 0,25 alebo 0,28
- tazsie BB zbrani neublizia, tazsie strelivo sa prejavý hlavne na treleckych vlastnostiach
- neda sa vo vseobecnosti povedat, ci pri pade telo zlomis, kvalitny plast toho vydrzi viac ako cinsky zinkohlinik
- ak chces mat istotu, ze telo nezlomis kup celoocelove AK

14 říj 2015, 11:02
Četař
Četař

Nový příspěvek Re: som zaciatocnik - Ak47
dík za odpoveď,
gunu som už objednal z as-online.cz, vyšlo to tam o 23€ lacnejšie a poštovné ma cez zásielkovňu stálo len 5€.... AP.cz -12€... celé zle.

objednaná cm.039c s najlacnejším kolimátorom, 4000BB 0,25g GaG, jeden 150 kusový tlačák, popruh, plnička na 200BB a dal som tam aj Brzdu s mosfetom od Grizzlyho, viem, chcel som pôvodne jefftron, no prehovorili ma.

S tým, že mi zbraň zoservisujú, vypodložkujú mecháč, porobia brzdu a vymenia kabeláž, a poprosil som ich aby mi nabili baterku :D Servis stoji 400kč, pri nakupe dali 50% zlavu ...

V každom prípade som to chcel riešiť skôr, len kým mi schválili tuto moju tému administrátori tak som sa už dva krát holil ... :)

V prípade ďalších otázok to postnem sem, mala by prísť v piatok.... teším sa :ˇ)

musel som niečo medzi tým nastudovať takže dúfam, že som vybral správne aj bez vašej pomoci .. :) v každom príapde je na to 2 roky záruka aj keď som počul že záruky na AEG sú také rozporuplné ...

14 říj 2015, 17:04
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]