Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 dub 2025, 11:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Levné AK do začátku 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Levné AK do začátku
Ahoj,
chtěl bych začít s airsoftem ale za prvé nevím jestli na to budu mít dlouhodobě čas a za druhé se mi za to v tuto chvíly nechce (a ani nemůžu) nijak moc utrácet.
Mám dotaz především na to jaký je reálný rozdíl mezi ak-47 (cm.028-A) a AK-74 (cm.031) dle popisku na airsoftguns.cz jsou obě zbraně (kromě délky zbraně) stejné. Více se mi líbí AK-74 ale cenu má příznivější AK47 (+má ris lištu).
A můj druhý dotaz se týká rozdílu kvality u firmy cyma a d-boys. konkrétně pro model CM.031 a BY-005 (obě jsou AK74). Dle specifikace je d-boys výkonější ale je i kvalitnější?
Já osobně vidím hlavní rozdíl především v tom, že d-boys má kovové tělo (na eshopu píšou "ocelové"). Je to orpavdu až tak podstatné nebo to jen v tomto případě zbytečně zvedá cenu?

Předem děkuji všem za odpověď

P.S.: To 88 v mém nicku neznamená příslušnost k nějaké ideologické skupině či vyznání. Prostě jsem se narodil v roce 1988. Vím že spoustu koumáků by napadlo si to stím spojit, tak na to radši upozorňuji rovnou :D

27 črc 2016, 05:35
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Re: Levné AK do začátku
Ak vyberas medzi cm31 a dboys05, tak by som siel do dboys to kovovoe telo za tie dve stovky navyse stoji

28 črc 2016, 08:59
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]