Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 dub 2025, 02:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Zbran na dlouho 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Zbran na dlouho
nazdar,airsoft sem jeste nikdy nehral,a mam zhruba tisicovku-2tisice navic,a kamaradi hraji,tak mě napadlo že bych si taky něco koupil a zahrál si s nima.. takže co byste mi doporucili? chte bych zbran na dlouhou dobu,abych ji kdyztak mohl mit na vystavce a aby aspon nejaky ty 2 roky vydrzela strilet,to je asi vse,a aby to strilelo taky tak nejak "tak" rozumne.. a taky by se siknul nejakej clanek o airsoftu,jak se krýt,co je nutný poridit,atd.. (pokud mozno z nakyho webu,tohle forum uz mam jakstaks projety a nic takovýho sem nenašel..) jinak,nepiště že mám hledat,protože jak zmáčknu "odelsat zprávu" tak jdu na google a skusím taky něco zjistit sám ;)

19 zář 2010, 17:27
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: Zbran na dlouho
Zbraň co ti dlouho vydrží za 1-2 tisíce. Doporučoval bych ti manuál od Tokyo Marui a nebo elektrickou pistoli od firmy CYMA + dokoupit si k ní baterii. A takovejch článků o výběru zbraně je tady tuna :evil: + to krytí a tak. GOOGLE-- Taktika nebo taktický postup nebo tak. Ale je to hlavně o tréninku, takže se uč od kámošů. :wink: A proč píšeš, a pak začneš teprve hledat :roll:

19 zář 2010, 17:33
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Cockol píše:
taky by se siknul nejakej clanek o airsoftu,jak se krýt,co je nutný poridit,atd.. (pokud mozno z nakyho webu,tohle forum uz mam jakstaks projety a nic takovýho sem nenašel..)

A na tenhle článek jsi narazil? Kromě zbraně potřebuješ brýle a dobré boty. K pistoli ideálně další zásobník a pouzdro, k pušce popruh, hodí se maskáče laděné do zelena.

Pokud jde o výběr zbraně, důležité je, co mají kámoši - pokud manuály, kup si manuální pistoli od Marui (Colt 1911, Socom, Glock, Beretta, CZ75, škorpion) nebo čínskou tříhlavňovou brokovnici. Pokud mají elektriky, tak si kup elektrickou pistoli od Cymy - Desert Eagle, Glock, SIG 225 (jiné momentálně asi neseženeš). ZBytek peněz ti jakž takž vystačí na další vybavení a na nic lepšího mít nebudeš. Osobně bych doporučil brokovnici s pažbou, protože nastává zima a v ní rychleji odchází baterky (navíc k elektrice bys potřeboval i nabíječku a předělat konektory, což jsou další výdaje navíc).

Taktiku je zbytečné učit se z netu - napřed po tobě musí někdo vystřelit, aby ses naučil nevystrkovat zadek za stromem a ležet ve správném směru, a až budeš mít trochu praxe, můžeš studovat teorii.

19 zář 2010, 17:57
Svobodník
Svobodník

No,brokovnice (3 rané) nejsou skladem,kamarádi mají vesmes manuály a pár elektrik,a jedna sniperka .. kámoši všechno kupujou bazarově ale já tomu prostě nevěřím.. jinak,z těch krátkých manuálu,z toho článku jsem vyčetl že SOCOM a COLT jsou nejlíp výkoný.. mám štěstí že Colta má kámoš tak sem si ho dneska ošahal,ta dlanová pojistka funguje jak?když střílím,tak ji musím mít zmáčklou?(pokud ne tak to nevystřelí?) protože se mi docela vzhledově líbí colt,a když střílí nejlíp (jak říkáte vy) tak bych ho i bral .. nějakýho ele.glocka jsem viděl na airsoftmoravě,ale bojím se spolehlivosti,protože moje manuální zručnost = 0

19 zář 2010, 18:32
Plukovník
Plukovník

Cockol píše:
ta dlanová pojistka funguje jak?když střílím,tak ji musím mít zmáčklou?(pokud ne tak to nevystřelí?) protože se mi docela vzhledově líbí colt,a když střílí nejlíp (jak říkáte vy) tak bych ho i bral

Jednoduše, nestřílí, když nedržíš pažbičku v dlani. Nejjednodušší a nejúčinější pojistka, kterou znám.

19 zář 2010, 18:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]