Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 dub 2025, 03:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Vyber zbrane 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Vyber zbrane
Dobry den, chtel bych si koupit novou zbran a co jsem tak smejdil po prodejnach tak me nejvic zaujal SVD Dragunov od A&k a M14 od cyma.
Airsoft uz nejakou dobu hraju takze se nebojim o to, ze by me sniperina nebavila nebo tak :) Jen se rozmyslim jestli si koupit presnejsi SVD nez AEG M14, ktera je slabsi.
SVD jsem si vybral toto:http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2250 jak by jste zhrnuli jeho vnitrnosti a vlastnosti?Je tu mnoho temat, ale vetsinou se tam hadaj dve skupiny lidi a neni jasne co teda vlastne ta zbran je zac.Pokud tu je nejaky majtel tak popsat vnitrnosti a jake ma s ni zkusenosti.Take sla by tam klasicka montaz na AKM?
A druha zbran je:http://www.armymarket.cz/ch-m14-imitace-dreva-kovovy-mechabox-cyma-cm032-d3253 slysel jsem nejake spatne veci na ni ohledne vnitrnosti atd.Me se zda z odvetvi M14 jako nejlepsi tak bych poprosil to same jako u SVD.

Dekuji za rady!

19 pro 2010, 12:53
Nadporučík
Nadporučík

Nový příspěvek Re: Vyber zbrane
mmm...SVD?...jo...
EDIT:á sorry ty chceš koment od majtele...

Chrabrá oběť
Zkrvavené BB
G3A3(JG)
ČZ 75(TM)

AK47(CM)

Viking!
SPM retine !

Naposledy upravil Axelama dne 19 pro 2010, 12:58, celkově upraveno 1

19 pro 2010, 12:56
Svobodník
Svobodník

Takze rikas cena/vykon pro SVD ok taky se k nemu vice priklanim jen bych nerad koupil neco co by pak nemelo ten ucinek jaky sem si predstavoval zase ale zalezi na kusu no.

EDIT:No tak urcite mas vetsi zkusenosti takze to jen tak nerikas v pohode ;)

19 pro 2010, 12:58
Nadporučík
Nadporučík

já nevím no...SVD se např hůř natahuje, a M14 se zas asi líp podělá...
ale já jsem měl pučený jenom to SVD...ale stejně ti tady asi lidi řeknou to samý(snad! :) )

Chrabrá oběť
Zkrvavené BB
G3A3(JG)
ČZ 75(TM)

AK47(CM)

Viking!
SPM retine !

19 pro 2010, 13:03
Svobodník
Svobodník

Tak hur natahuje :) neni problem doma si uz s tim nejakym Home upgradem poradim, aby ten zaver byl prijemnejsi pri natahovani :) akorat ta montaz nwm nechce se mi kupovat origo za 2 000 snad se tu najde majtel co tam ma AK montaz a sedi to, ale neco jsem tu cetl, ze zalezi jak jaka a pry to je moc vysoko a trochu do jedne strany, ale to by mi nevadilo clovek si musi zvykat :)

19 pro 2010, 13:05
Moderátor
Moderátor

Axelama, prosimtě, pokud nemáš k tématu co říct, tak neříkej nic. To co jsi tu napsal je dokonale k ničemu a nikomu to nepomůže.

Stanley, tobě doporučuju si pročíst starší témata, o SVD tady toho bylo napsáno spousty, o M14 taky a o výběru zbraně obecně taky.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

19 pro 2010, 13:10
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Ahoj Stanley,

tak ja som si kúpil tiež SVD od A&K. Ano zle sa natahuje, ale vyriesil som to velmi jednoducho - na ten zaver som narazil gumu z pera (gulickoveho pera ten "úchop") - a je to ovela prijemnejsie. A este ked to poriadne a kvalitne premazes tak nebude problém.

Ku SVD : Vsetci majitelia si ju chvália - ja zatial neviem posudit, lebo som s nou este nehral. Jedina kritika, čo som videl na adresu tejto zbrane je ta, ze je to manuál. Asi je to jediné riešenie v AS pre snipera.
Z technickeho hladiska:
- v základe je dost silná okolo tých 500 fps
- telo je celkov + kvalitny plast (ako u origináloch)
Dalej optika: Ano ten POSP original alebo čina je dost drahý ! Ja som to vyriesil bocnou ris listou na AK a obycajnou optikou. Ak mas dalsie otazky kludne sa tu spytaj, rád odpoviem :) .

+ ak si kuknest airsoftpro.cz tak je tam zaujimava ponuka SVD upgradov 8) .

20 pro 2010, 22:47
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]