|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
RaveN1591
Desátník
|
 M4 ICS
Chtěl bych začít s Airsoftem a hledám nějakou zbraň. Sem tam jsem něco přečetl, ale vlastní zkušenosti nemám. Líbí se mi tato M4ka: http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/404_405/products_id/3740Stojí ji zato koupit? Nebo mám hledat něco jiného, popř. nějaké doporučení? Děkuji. Nabudúce hladaj, téma o kúpe m4 ICS tu predsa je + zaradenie tejto témy do "všeobecne o airsofte"? Presunuté a upravené..mdfk
|
29 bře 2015, 07:02 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
 Re: M4 ICS
Vždy záleží, co od zbraně očekáváš. Já si na ICS guny nemůžu stěžovat, máme jich v týmu několik (ale je fakt, měli jsme jen jednu M4...ale řekněme, že už jsem jich viděl nepočítaně a měl v ruce snad všechny XD). Výhoda ICS je dělený mechabox, je to snadnější pro údržbu. Jediné na co si musíš dávat pozor je to, že tyhle M4 nejsou blbuvzdorný, neb mají funkční vypouštění pružiny. A když vypustíš pružinu ve špatný moment, můžeš (skoro určitě) si utrhnout píst. Častá závada nváčků s těmihle zbraněmi. Ale výkonem i přesností to jsou dobrý zbraně. Ta upgrade verze bude taková univerzální. Nikoho tím nazabiješ, aani nebudeš beznadějný. Snadno se v tom opravují závady, mění hop-up gumička apod. Lze s tím hezky blbnout a sehnat na to lze jakýkoliv díl (i když to může chvilku trvat). Jedinou nevýhodou, jako u většiny značek, je cena náhradních dílů. Není to čína za 2000. A jen tak mimochodem, ICS teď mělo na Discovery ukázanou výrobu svých zbraní a celý provoz. Kdyby se někdo zajímal, jak vypadá kvalitní výroba.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
30 bře 2015, 07:51 |
|
 |
|
|