|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Výkonný kovový manuál - pistole
Autor |
Zpráva |
Clay
Desátník
|
 Výkonný kovový manuál - pistole
Chci na domácí střelbu dobrý kovový manuál.. Již jsem zakoupil TM Socom a přes tu chválu na BAS jsem nebyl vůbec spokojen a pistoli v zákonné lhůtě vrátil - ať se BAS nezlobí. Vrzající plast, nízký výkon a špatné natahování není nic pro mě.. Co mi doporučíte ?
|
05 kvě 2011, 13:43 |
|
 |
|
koldda
Podporučík
|
 Re: Výkonný kovový manuál - pistole
to nevím, protože manuální pistole od TM patří ke špičce a dostřelem se jim těžko něco vyrovná. Ono chvilku trvá, než se rozstřílí, ale pak střílejí dobře, jen mi tam nesedí to vrzání…
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori. Horatius
Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany
|
05 kvě 2011, 13:48 |
|
 |
|
Modob
Štábní rotmistr
|
 Re: Výkonný kovový manuál - pistole
Pistole od TM su spicka a dovolim si tvrdit ze lepsiu manualnu pistol v pomere cena/vykon/kvalita NENAJDES. Uz len velke/elektricke atd... Navyse Socom patri k najsilnejsim manualom a je aj z novej generacie (kvalita) a za mna ma aj najlepsiu presnost - takze NIC... ziadna manualna zbran uz nebude lepsia. Bud to si mal ako jeden z tisica nepodarok alebo si nebodaj ocakaval ze s Manualom na gulicky budes skladat vrabce? Ak mas dom tak nevymyslaj a kup si vzduchovku (hatsan,gamo,slavia...) Alebo do bytu Plynovku. Gbb su skvele zbrane ktore sa ti svojim real prevedenim a perfektnym pocitom zo strelby odplatia.
|
05 kvě 2011, 18:00 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|