Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 dub 2025, 10:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Výkonný kovový manuál - pistole 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Výkonný kovový manuál - pistole
Chci na domácí střelbu dobrý kovový manuál.. Již jsem zakoupil TM Socom a přes tu chválu na BAS jsem nebyl vůbec spokojen a pistoli v zákonné lhůtě vrátil - ať se BAS nezlobí. Vrzající plast, nízký výkon a špatné natahování není nic pro mě.. Co mi doporučíte ?

05 kvě 2011, 13:43
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: Výkonný kovový manuál - pistole
to nevím, protože manuální pistole od TM patří ke špičce a dostřelem se jim těžko něco vyrovná. Ono chvilku trvá, než se rozstřílí, ale pak střílejí dobře, jen mi tam nesedí to vrzání…

Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany

05 kvě 2011, 13:48
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Re: Výkonný kovový manuál - pistole
Pistole od TM su spicka a dovolim si tvrdit ze lepsiu manualnu pistol v pomere cena/vykon/kvalita NENAJDES. Uz len velke/elektricke atd...
Navyse Socom patri k najsilnejsim manualom a je aj z novej generacie (kvalita) a za mna ma aj najlepsiu presnost - takze NIC... ziadna manualna zbran uz nebude lepsia.
Bud to si mal ako jeden z tisica nepodarok alebo si nebodaj ocakaval ze s Manualom na gulicky budes skladat vrabce?
Ak mas dom tak nevymyslaj a kup si vzduchovku (hatsan,gamo,slavia...)
Alebo do bytu Plynovku. Gbb su skvele zbrane ktore sa ti svojim real prevedenim a perfektnym pocitom zo strelby odplatia.

05 kvě 2011, 18:00
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]