|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
ICS Sportline vs SRC G36 GEN.III
Autor |
Zpráva |
Sturm
Svobodník
|
 ICS Sportline vs SRC G36 GEN.III
Dobrý den, od nějakých starých mazáků bych potřeboval poradit s koupí zbraně. Již jsem jich pár vlastnil (ale vesměs všechno číny, i když ty lepší) a nyní jsem se rozhodl pro koupi kvalitnější značky, a to sice buď nějaké SRC G36/XM8 třetí generace, nebo nějaké zbraně M4/M16 ze série Sportline od ICS. Co jsem však četl zde, i v zahraničních článcích, zejména SRC GEN.III je příjmána hodně rozporuplně, a lajk jako já nakonec neví, co si o tom myslet. Ano, z těch značkových společností není SRC nejlepší, a ano, ICS Sportline je s plastovým tělem, ale já si to chci spíš nějak nejdřív vyzkoušet, a pak teprve zkusit něco kvalitnějšího. A než napíšete, abych si koupil CA, TM nebo G&P (i když k tomu možná dojde), tak alespoň řekněte, která je lepší. Děkuji. http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/4908http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/3961http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/4675http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/4674
|
19 črc 2012, 20:15 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
 Re: ICS Sportline vs SRC G36 GEN.III
Ani jedna za nic nestojí. Obzvláště pak ta XM8. Jestli chceš kvalitní zbraň, tak jedině CA. GPčka jsou fajn, ale nejsou bezproblémový. Marui jsou...no prostě dneska už překonaný. CAčka mají úžasný těla, kvalitní mechaboxy (včetně střev) a vydrží fakt hodně. Chce to teda při upgradu od SP120 výš dát lepší motor, protože ten základní je rád že utáhne 120tku (kus od kusu). Akorát si připlatíš oproti čínám, které jsou dnes na hodně vysoký úrovni (obzvláště Cyma v případě MP5tek a AKček a třeba DBoys v M4kách).
GPčka jsou fajn, těla mají taky suprový, ale nemám moc dobrý zkušenosti s vnitřnostmi - dost často mi lidi buďto psali nebo pak dokonce přinesli podělaný mechaboxy, netahající motory a tak. Ale třeba má někdo zkušenosti jiné...
Ještě promysli modely od Aimtopu. ECO verze moc nedoporučuji - nejlépe něco z těch 150tkových verzí. Ty jsou parádní - hodně muziky za přiměřeně peněž. Fakt za to stojej. Pružina se dá vyměnit za slabší než tam je a pak to nebude mít tak děsivej výkon. Ideální výkon tak 130 a bude to taky nesmrtelný.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
19 črc 2012, 23:37 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
SRC 3. gen neber ani omylem. radeji Cymu
|
20 črc 2012, 01:23 |
|
 |
|
Sturm
Svobodník
|
Tak děkuji za rady. Kdyby jste si ale měli vybrat mezi SRC třetí generace a ICS Sportline, berete raději co (resp. co víc vydrží, ne co dál střílí), četl jsem, že ICS Sportlinky mají stejný vnitřnosti jako jejich Pro-line série zbraní, což mne dost zaujalo, protože i CA tam dávaj ložiska plasty atd. V plastovém těle bych neviděl problém, pokud by se člověk ke zbrani choval dobře. Naproti tomu SRC třetí generace má snad být plnohodnotný model (i když třeba z nylonu v podobě G36) a ty vnitřnosti napsaný vypadaj pěkně. Ale zase si myslím, že ICS je o hodně kvalitnější... Navíc se mi dost líbí ten jejich dělenej gearbox, i když asi mohou být nějaké problémy s kompatibilitou....
|
20 črc 2012, 06:29 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
ach jo ldi ti tu napíšou SRC neber to znamená že ji neber!!!!!!!!! Je uplně na hovno. No a ICS eco? to je prostě ošizená AEG zbraň takže nečekej zázraky. Krom toho ICS se ještě pořát nenaučilo zbraně dělat. Takže stejně se tyhle rady stočí k tomu aby sis koupil buť GP nebo CA.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 črc 2012, 07:38 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
3. generace G36KV: prvni mesic mozna dva v pohode. jedne co se menilo byla hopguma. po dvou mesicich jsem zaznamenal problem s podavanim a dusenim kveru. myslel jsem prvne ze to je hopguma - vymeneno asi 5 hopgum. potom jsem se nekde docetl ze tlacaky maji silnou pruzinu a ze je mozne ze pres limecek hopgumy protlaci vice kuli, tka jsem jsem upravoval hopkomoru aby tam prosla jen jedna kule. kver prestaval pomalu strilet uplne. rozebiral jsem ho a laboroval nad nim cca rok. zjistil jsem ze je vyosena tryska vuci hlavni. tohle se da resit podlozenim mechaboxu, jenze mechabox byl nadoraz a vic potlacit uz nesel, takze toho vyplyvalo ze je proste krive cele telo. rok jsem se s tim sral, porad jsem to rozebiral a skladal v marne nadeji ze to nekdy pojede. nejelo. po roce nervu, desitkach hodin prace, stovkach tisic nadavek jsem to prodal (sice hodne pod cenou), ale mam klid. k tomu memu, by se jeste mohlo pridat par zdejsich uzivatelu, kteri meli stejny problem jako ja. vyoseny mechabox vuci hlavni je nemoc tehle zbrani. bud mas stesti ze ti to sedi a kver jede bez problemu dlouho nebo se ti sere pod rukama, tak ze mas chut to zlomit o futra a pak si z toho udelat taboracek. edit: nez ICS s plastovym telem, nemas lepsi si koupit nejakou cinu? stoji to stejne penize a streva to ma slusne. popr. dva litry priplatit a koupit si GP? http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-colt-gp-d0358 nevim jestli bych za ICS s plastovym telem daval 4 litry.
|
20 črc 2012, 08:29 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Kup Aimtop. Jestli jsou na tebe CA/GP drahý, tak jedině Aimtop - protože ten za to fakt stojí. Za cenu nižší než CA/GP v základu máš už natuněnej kvér od Aimtopu.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
20 črc 2012, 11:49 |
|
 |
|
Sturm
Svobodník
|
No, chtěl jsem vědět, zda je lepší SRC III. generace, nebo ICS. Když mi někdo napíšete, že G&P za 6000 kč je ještě lepší, to já vím, asi si něco takového i koupím. Ale odpověď pořád nemám. Co já jsem tak studoval, tak k těm lepší Hi-end společnostem bych zařadil G&P, Aimtop,Star a za nima v závěsu G&G a pak teprve CA, a TM, kde se podle mě už platí víc "za značku". Ale dík za ten tip na Aimtop, našel jsem to, vypadá to pěkně. Co se týče ICS, co znamená, že se nenaučili dělat zbraně? V zahraničí vidím skoro všude jen pozitivní ohlasy...
|
20 črc 2012, 14:09 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
|
na ICS jsem slysel jsem vzdy pozitivni ohlasy na MP5ky. Vetsinou na M4ky lidi nadavali, ze to jsou nepovedene kvery ktere se furt sraly.
|
20 črc 2012, 14:15 |
|
 |
|
Haluziak
Štábní praporčík
Registrován: 22 kvě 2012, 15:24 Příspěvky: 148 Bydliště: VŠ Koleje BRNO
|
Tak keď už sa tu rieši to ICS nebudem zakladať nový thread. Už to tak vypadá, že v nedelu sa stanem majitelom ICS Sig 551 Swat (ľahko použitý viz inzerát tunak na fóre InzerátČítal som recenziu chlapov z Chrudimi a nepripadá mi to, že by bol špatný. Ale pokial viete o čomkoľvek na čo si dať pozor dajte vedieť.
|
20 črc 2012, 15:59 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|