Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 06:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Tokyo Marui Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Tokyo Marui Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui
Dobry den,

zavital jsem na vase forum s prosbou o nejake zkusenosti a rady.....
Nehraji Airsoft ale mam rad zbrane obecne. Doma tedy mam jednu airsoftku a to je nejaky Rugrt P85. Je to manualka a tenkrat jsem ji koupil od kamarada. Do dnes mne tesi, ze dokaze rozstrelit klasicky plynovy zapalovac :-)))

Nic mene by jsem si chtel koupit airsoftku na plyn.
Penize mam a tak jsem se rozhodl, ze do toho trochu investuji. Nechci zadnou TOP elektriku (docetl jsem se ze jsou lepsi jak plynove). Pocital jsem s cenou treba neco kolem 4 000 ,- Dost me vzhledove zaujal Colt 1911 celokov od znacky Cyber Gun. Hodne jsem si o vsem googloval ale moc chvalu nedostal, takze jsem od teto znacky upustil, protoze jsem tusim i dokonce zde cetl nazory, ze neni Cyber Gun jako Cyber Gun a jelikoz tomu nerozumim, tak se do vyberu nechci poustet a tudiz bych rad sahnul po osvedcenych Tokyo Marui. Hodne moc me od teto znacky oslovila plynova pistole Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui (http://www.airsoftguns.cz/hi-capa-dual- ... okyo-marui ). Mel by to byt mix kovu a plastu. Zpracovani se mi moc libi. Chtel jsem aby take pistol mela realisticke razeni.
Zajimala by me tedy nejaka zkusenost, rada, tip.

- Je pistol opravdu kvalitni?
- Jake kulicky jsou kvalitni (znacka)?
- Jaky plyn je kvalitni s dobrymi vysledky na vykon (znacka)?

Nemusite se ohlizet na ceny kulicek a plynu. Opravdu si radsi priplatim aby jsem mel kvalitnejsi vec, nez nejaky laciny smejd.
Jeste by me zajimalo (klidne staci odkaz) jak se o takovou pistol starat pokud se tedy musi vubec nejak cistit. O udrzbe zasobniku, ze se nema nechat uplne prazdny jsem uz zde cetl. Zajimaji me nejake obecne rady. Klidne v kostce. Ta pistol nebude zase pod namahavou palbou ani nikde v airsoft akcich, kde se z ni bude casto a hodne strilet. :-)

Dekuji moc za vas cas.

PS: Moc se mi libi pistol Colt 1911 ale libila by se mi v takovem to cerno stribrnem provedeni. Takovou jsem nikde na CR Eshpoech nenasel bohuzel. Nasel jsem jen celokov od Cyber Gun a ten se mi nelibi. Tusim, ze nema ani razeni zadne.....To se ptam kdyby nekdo z vas mel nejake zkusenosti s nakupem ze zahranici treba....

jeste jednou diky a preji krasny den
Ales Z.

16 úno 2015, 02:26
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Tokyo Marui Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui
S tým razením to bude trocha,problém pokiaľ,ti nevadí plastový záver TM je dobrá invwsticia ale vyhol by som sa Hi Capa 5.1 praskajú na nich závery buď 4.3 alebo colt 1911A1 prípadne MEU. Pokiaľ by si chcel kov tak odporúčam KJW KP05 08 to sú Hi Capy alebo 1911A1 a KP07 u KJW sú niekedy nutné,drobné úpravy a výmena gas route zásoníka ideálne kw kúpa zásobníka znavky TM.
Plyn Protech a gule G&G ale nakoľko váha 0,3g ktorá je pre presnú,streľbu optimálna,sú,drahé používam shootone dobrá kvalita a veľmi dobrú cenu.
Pekné modely 1911 robí,aj WE ale tam trocha pokrivkáva kvalita niektorých dielov alebuas na 1911 je nekonečné,množstvo upgrade duelov plus tiež je dobré zohnať zásobníky,od TM

16 úno 2015, 14:29
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Re: Tokyo Marui Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui
dekuju za tipy. Tuhle tedy co jsem si vybral mam pocit, ze to je prave ta 4,3 jestli se nepletu. Porovnavam je podle razeni na google teda. Tahle 4.3 se mi hodne zalibila. Plastovy zaver mi nevadi. Dival jsem se na nejaka videa na youtube a vypadalo to, ze to zpracovani vypada opravdu zdarile i kdyz je to plast. Zasadnim upravam by jsem se chtel vyhnout. Ja to chci jen na blbnuti a strelbu do terce sem tam. Jinak ji budu mit spise vystavenou. Jak to tak byva, tak clovek s tim mesic radi nez ho to prestane bavit a pak to sem tam nekdy prilezitostne vytahne a zastrili si. Kdyby jsem hral AirSoft, tak by jsem mel asi uplne jina kriteria na vyber. Na ty KJW jsem koukal a tam me moc prave neoslovuji ty vzhledy....respektive jak bych to rekl.....samozrejme vypadaji ty zbrane jako prave....ale ja bych rad aby ta zbran byla na pohled necim i zajimava :-) Colt 1911 se mi strasne libi ale treba v tom provedeni cerno-stribrne. takovy ten klasicky sedivy s drevenou strenkou mi nic nerika :) Proto jsem si vybral podle vzhledu tuhle 4.3 a ted se tedy zajimam jestli je kvalitni aby se to hned nepodelalo :-) rikas ale, ze by mela byt 4.3 v pohode. Jeste pockam na nejake tipy dalsi pro inspiraci a asi si ji tedy nakonec koupim.

Moc Ti dekuji za cas, ktery jsi mi venoval.

16 úno 2015, 15:29
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]