Tokyo Marui Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui
Dobry den,
zavital jsem na vase forum s prosbou o nejake zkusenosti a rady.....
Nehraji Airsoft ale mam rad zbrane obecne. Doma tedy mam jednu airsoftku a to je nejaky Rugrt P85. Je to manualka a tenkrat jsem ji koupil od kamarada. Do dnes mne tesi, ze dokaze rozstrelit klasicky plynovy zapalovac

))
Nic mene by jsem si chtel koupit airsoftku na plyn.
Penize mam a tak jsem se rozhodl, ze do toho trochu investuji. Nechci zadnou TOP elektriku (docetl jsem se ze jsou lepsi jak plynove). Pocital jsem s cenou treba neco kolem 4 000 ,- Dost me vzhledove zaujal Colt 1911 celokov od znacky Cyber Gun. Hodne jsem si o vsem googloval ale moc chvalu nedostal, takze jsem od teto znacky upustil, protoze jsem tusim i dokonce zde cetl nazory, ze neni Cyber Gun jako Cyber Gun a jelikoz tomu nerozumim, tak se do vyberu nechci poustet a tudiz bych rad sahnul po osvedcenych Tokyo Marui. Hodne moc me od teto znacky oslovila plynova pistole Hi-CAPA Dual Stainless, GBB, Tokyo Marui (
http://www.airsoftguns.cz/hi-capa-dual- ... okyo-marui ). Mel by to byt mix kovu a plastu. Zpracovani se mi moc libi. Chtel jsem aby take pistol mela realisticke razeni.
Zajimala by me tedy nejaka zkusenost, rada, tip.
- Je pistol opravdu kvalitni?
- Jake kulicky jsou kvalitni (znacka)?
- Jaky plyn je kvalitni s dobrymi vysledky na vykon (znacka)?
Nemusite se ohlizet na ceny kulicek a plynu. Opravdu si radsi priplatim aby jsem mel kvalitnejsi vec, nez nejaky laciny smejd.
Jeste by me zajimalo (klidne staci odkaz) jak se o takovou pistol starat pokud se tedy musi vubec nejak cistit. O udrzbe zasobniku, ze se nema nechat uplne prazdny jsem uz zde cetl. Zajimaji me nejake obecne rady. Klidne v kostce. Ta pistol nebude zase pod namahavou palbou ani nikde v airsoft akcich, kde se z ni bude casto a hodne strilet.

Dekuji moc za vas cas.
PS: Moc se mi libi pistol Colt 1911 ale libila by se mi v takovem to cerno stribrnem provedeni. Takovou jsem nikde na CR Eshpoech nenasel bohuzel. Nasel jsem jen celokov od Cyber Gun a ten se mi nelibi. Tusim, ze nema ani razeni zadne.....To se ptam kdyby nekdo z vas mel nejake zkusenosti s nakupem ze zahranici treba....
jeste jednou diky a preji krasny den
Ales Z.