Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 05:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 colt we 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek colt we
Zdravím chci si koupit tohoto colta http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1221
má ho někdo je dobrý ?(síla blowbacku,poruchovost,atd atd díky

03 bře 2015, 16:38
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: colt we
Kúp radšej 1911 od KJW

03 bře 2015, 22:38
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Re: colt we
Mám už asi rok http://www.armymarket.cz/we-m1911-knight-hawk-plyn-gbb-celokovova-we-tech-d3995
Je to 1911 akorát má jinou povrchovou úpravu a jsem s ní nad míru spokojený.
Zpočátku jsem hrál jenom s ní a po koupi M14 ji tahám jako záložku, nikdy mě nezklamala.
Párkrát mi utekl plyn ze zásobníku, pak jsem zjistil že tam ani nebyl, koupil jsem levný plyn který prostě vůbec nefunguje, nedokázal ani naplnit zásobník.
Nastílel jsem s ním přibližně 1000-1500 ran. Je trochu podřená, je poznat že se používala ale vypadá a střílí pořád perfektně.
Dostřel bude nějakých 30-35M, na cca 20m (Krokováno) se dá trefovat A5. Dostřel by se asi dal zvětšit použitím silnějšího plynu měl bych ale strach že to poškodí zbraň, není na to dělaná.

e: k síle blowbacku, je hodně silný díky tomu že je závěr a celá zbraň ze slitiny nebo hliníku nebo co je to za materiál (Váha +-1kg) ale zároveň má člověk i pocit že drží pořádný kvér a né plastovou maketu. Pocit ze střelby je prostě boží.
A ještě bych dodal že taky bezvadně funguje i po roce hlavně kvůli tomu že jsem ji přibližně po 1-2 akcích rozebral, vyčistil a promazal.

05 bře 2015, 17:01
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]