|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
uwww
Štábní rotmistr
|
 Glock 17 tokyo marui
Takže mám možnosť kupiť glock 17 od TM. Ide o to že som plynovku ešte nemal a preto sa chcem opýtať že či tam bude treba vymeniť nejake diely aby som dosiahol spolahlivy chod... v glocku je nasledovny upgrade: Presná hlaveň 6.03mm , Tryska (Airsoft Surgeon), HopUp guma (A+studio), Trigger lever ( FE), rozšírená šachta zásobníka - magwell (plastový) , rozšírený vypúšťač zásoníka ( Crusader ) , silnejšia vrátna pružina trysky (AIP). + vybrúsená zásobníková šachta pre Magwell. + zdrsnená pažbička (lepší úchop) Pri poslednom meraní dával cca 330-340fps na chrone.
+ku glocku su 2 zasobniky s nineball routrom, nejaky liter plynu a nejake guličky... cele to možem mať za 80€(cca 2200CZK)
Chcem sa opýtať ako je to s kvalitou TM pri tomto glocku a či sa hodí pre mňa ako pre začiatočnika s plynovkami... tiež by som rad vedel čo sa v ňom ešte oplati vymeniť...
Dík za každú radu
|
11 dub 2015, 19:53 |
|
 |
|
Hanzo
Podpraporčík
Registrován: 15 pro 2012, 19:14 Příspěvky: 83 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
 Re: Glock 17 tokyo marui
Marui G17 je klasika. Velice spolehlivá zbraň podávající krásné výsledky. Ohledně upgrade, kromě těch spíš kosmetických/ergonomických udělátek je to skoro všechno, co bys někdy mohl měnit. Airsoft Surgeon tryska je perfektní volba, myslím, že lepší nenajdeš. A+ guma zase jedna z lepších, možná i nejlepší. Silnější vratná pružina na základním plastovém závěru, k tomu moc netuším, já to měnil rovnou s kovovým závěrem. Možná pružina zvyšuje výdrž závěru při použití GG. Zbraň je stavěna na Duster, většina lidí ale používá GG. Občas kvůli tomu praskne závěr, novej stojí něco kolem 500. Nineball gasroute nemám odzkoušenej, věřím ale, že bude stejně kvalitní, jako v jinejch zbraních. Celkově slušná sestava za hezkou cenu, možná až moc hezkou. Kolem 2k se prodává G17 bez úprav.
Jinak jako zbraň pro nováčka je ideální. Mechanicky velice jednoduchá, nemá žádnou pojistku ani decocker.
Pokud bys chtěl v úpravách pokračovat, tak můžeš ještě zvážit kovovej závěr, možná hlavu (např. PDI). Nic z toho ale není potřeba, pokud funguje bez problémů.
|
12 dub 2015, 09:30 |
|
 |
|
uwww
Štábní rotmistr
|
Dik moc takuto odpoveď som si predstavoval  Ten kovovy zaver a hlava keby som ich chcel meniť kolko niečo take vyde dokopy? Malo by to aj nejake plusy? Okrem toho predajca mi povedal že mi k tomu prida aj ešte jeden triger lever vraj je to spotrebna zaležitosť(že to zvládne tak 2500-3000 gulí). Trochu sa toho bojim. Naozaj to ma tak relativne nizku životnosť? A pýtal som sa aj na spotrebu plynu... povedal že mu to vychádza asi 1000 gul na 1l plynu. Je to v nejakom zdravom rozmedzí? Nerad by som kupil nejakeho extra žruta Dik moc
|
12 dub 2015, 11:28 |
|
 |
|
Hanzo
Podpraporčík
|
Závěr je většinou v balení i s kovovou vnější hlavní, cenově 1500-2500 CZK za základní verze (origo ražení, černěné). Ohlasy na značky jsou různé, většinou nejlíp sedne PGC, Shooters Design. S Guarderem bývají problémy, sám ho ale mám a byla to jen chvilka ladění. Případný speciální verze můžou být samozřejmě výrazně dražší. Hlavu mám od PDI (  ), cena asi 160 CZK. V podstatě zbytečné kupovat, pokud dobře těsní ta aktuální a nemáš problémy s chodem zbraně. Všechno asi kupovat ze zahraničí, u nás je problém s výběrem a ceny taky nejsou moc hezký. Trigger lever ohnul majitel přede mnou. Já ho měnil za ocelovej od Guarderu, takže nemůžu odpovědět. Na spotřebu ti bude muset reagovat taky někdo jinej, já tím krmím hlavně dlouhou plynovku.
|
12 dub 2015, 13:00 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
Ten glock mi je známy jediné čo by som časom vymenil je kovový záver inak nič viac nepotrebuje.
|
12 dub 2015, 18:45 |
|
 |
|
uwww
Štábní rotmistr
|
Mohol by si hodiť nejaky link na kovovy zaver a tu hlavu? Takže okrem tychto dvoch sa neoplaca už nič ine upgradovať? Okrem toho s tymto klasickym zaverom možem v pohode použivať green gas trebars protech? Bojim sa aku to bude mať stym plast zaverom životnosť...
|
14 dub 2015, 16:49 |
|
 |
|
Hanzo
Podpraporčík
|
Závěr například Guarder - Anareus, Guarder - WGC Shop nebo PGC - WGC Shop. Výměna závěru je ale občas laborování, klidně se může stát, že si nesedne s nějakým dílem a bude ho potřeba upravit, vyměnit. Hlava potom např. PDI - X-fire.org, ale jak jsem psal, neměnil bych, pokud není potřeba. Ano, s základním závěrem lze používat GG. Drží různě dlouho, v závislosti na míře používání, období, případně i rychlosti střelby. Klidně může vydržet roky.
|
14 dub 2015, 17:42 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|