|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
TheSpirit21
Podpraporčík
Registrován: 21 říj 2013, 14:52 Příspěvky: 87 Bydliště: Domažlice
|
 WE AK PMC GBB
Zdravím, Už asi týden přemýšlím o koupi tohohle AK od WE. http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3842Chci od toho víc realistiky a tak jsem se rozhodl, že si teda možná koupim druhou primárku a to tentokrát GBB. Co do toho můžu dát je 11k , což tohle stojí ~ 10k. ---------- Pak je tady tohle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3396to je snad úplně stejný akorát je to vzhledově jiný a kratší , čili by to měla bejt menší přesnost  a zároveň se mi nezamlouvají příliš krátký zbraně takže rozdíl 8000 a 10000 , za to , že je to krátký? Osobně bych si radši vzal tu delší, ale to je vedlejší... Teď je tady kompabilita a náhradní díly do WE AK a zásobníky: od RA na morrisovi mají něco, nevim jestli to jde do toho http://www.armymarket.cz/search?str=1&sq=RA-TECHdůležitý je aby sed něco nepokazilo a pak by nebyli náhradní díly a já musel kupovat novou zbraň... Dál zásobníky, co jsem četl tak prej nejsou pro tohle ani jsem je nikde v shopech nevidel, jen někde na videích , že tam měl tohle AK a náhradní zásobníky, ale to nebylo v ČR , možná jsou v zahraničí , nevim.. A vážně nechci přebíjet při hře do jednoho zásobníku __________________ Současná krásná elektrika M4 pracuje perfektně, ale jak říkám, chci víc realistiky, blowback apod. Takže plynovka na léto by měla bejt vhodná. Teda jestli si koupim MAP plyn a v zimě plynovku , meh..
|
26 dub 2015, 10:23 |
|
 |
|
Janez
Štábní rotmistr
|
 Re: WE AK PMC GBB
Dobrá volba, určitě Tě v tom podporuji, GBB je parádní zážitek. Delší AK má větší výkon, vyšší přesnost, je žádanější a hlavně relativní novinka. Proto ta cena. Musíš se taky smířit s cenou zásobníků a náhradních dílů. Zásobník: http://www.armymarket.cz/zasobnik-ak74- ... ch-d6342-MKdyž budeš chtít náhradní díly, hlaveň sedne standart RA-Tech pro dlouhé WE. Stejně tak hopup guma. Zjistíš, že ceny upgrade dílů jsou oproti AEG dost vysoko, ale už se základem se dá v pohodě střílet podstatně těžší střelivo na relativně dlouhý vzdálenosti. Navíc těch dílů není tolik na výměnu, takže ve výsledku je to dokonce levnější, než AEG. O upgradu se dá mluvit spíš konkrétně, takže na další dotazy ti rád odpovím později.
_________________ Máme na to. 7. Horská Divize
|
26 dub 2015, 10:39 |
|
 |
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
Díky za skvělou odpověď, Takže to vypadá , že do toho půjdu...až je budou mít skladem, napíšu jim apod, jak říkáš tak je asi hodně žádaný. Těžší střelivo? Kolik přesněji bych měl používat ? Ohledně upgradu bych něchal někdy až napozději, Hlaveň , hop up guma... Mám jen zkušenost s G19 od KWA , kterej střílí perfektně. Jak je na tom WE s těsněním zásobníků? Brácha si koupil P.08 od WE a po chvíli dvou týdnech mu začalo v zásobníku něco chrastit a unikat plyn, pak jsem na to přišel, že tam nechával plyn..už jsme to vyřešili. Green Gas nebo Red Gas? Když by byla nižší teplota tak jakej plyn? To je asi všechno ohledně otázek  Edit: Z finančních důvodu bych ale musel prodat stávající Elektriku , která je skvělá a půl roků stará a je mi jí líto , pořád nevím zda si nechat obě nebo pokud se mi povede prodat tuhle což , no .... 
|
26 dub 2015, 10:49 |
|
 |
|
Janez
Štábní rotmistr
|
Těžší střelivo znamená od 0,30g výš. Většinou se s dlouhýma začíná na 0,30g, tam je zaručená dobrá svižnost střely a nižší gramáž je zbytečný nevyužití potenciálu. Po nějakým tom upgradu většinou kluci plynaři používaj 0,40g s rychlostí kolem 130m/s na daný gramáži střeliva. Tam je ale potřeba počítat s tím, že bys ji neměl používat na krátký vzdálenosti. WE už cca 2-3 roky dělá novou generaci zásobníků, ty už neucházejí a jsou v pohodě. Čas od času je dobrý zkontrolovat těsnění na ventilcích. Jinak samozřejmě je nutná nějaká ta údržba, což je teda oproti AEG radost dělat. Člověk z toho má i radost, když tu zbraň čistí a maže  Jako pohon při teplotách nad 10°C ti postačí Green Gas (já používám UltrAir), mezi 0°C a 15°C bych vřele doporučil MAPP/PRO (alias propylen) http://www.armymarket.cz/plyn-bernzomat ... -50c-d6492A k němu sehnat přechodku: http://www.armymarket.cz/adapter-na-pro ... bull-d6548Ta jde hrozně rychle na odbyt, takže u ní si hlídej dostupnost 
_________________ Máme na to. 7. Horská Divize
|
26 dub 2015, 11:26 |
|
 |
|
TheSpirit21
Podpraporčík
|
Jasně chápu, od Airsoftu hledám víc realističnost takže to pro mě bude dobrý, teď už jenom někde sehnat peníze a hlídat si jí... Díky moc 
|
26 dub 2015, 11:36 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
janez ti odpovedel na otazky. ja jen dodam ze dlouhej plyn jenopravdu zazitek. a konkretne kalach me hodne dostal, suprovej gan. nepocitej moz ale se strelbou kolem nuly, leda s HPA..., nebo je to.teda alepson moje zkusennost. s upg je prca, mam teda L85 ale za par tisic jsem na 140m/s s 0,4g 
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
26 dub 2015, 15:28 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
Aj okolo nuly sa dá strieľať s plynom len treba kvalitné zbane a zásobníky ten hlavne tesnenia medzi tryskou a zásobníkom čo do dlhých WE zatiaľ nie je a na krátke len do niektorých zbraní a aj to sa akosi pokazilo.
|
26 dub 2015, 20:38 |
|
 |
|
kubo4747
Štábní praporčík
|
Nazdar, ako som písal v inej téme, tak chcem ďalšiu zbraň, M4, AEG buď od GP, alebo GBBR WE HK 416, M4, prípadne SCAR. AS hrám rok aj niečo, čo myslíte, do čoho mám ísť? Pokračovať v AEG alebo kúpiť tú GBBR? Ako je to pri tých GBBR s nárokmi na prachy? Nerátam plyn...
|
30 dub 2015, 23:09 |
|
 |
|
Jekub
Major
|
Na jakej typ akcí jezdíš nebo chceš jezdit? Jsi v nějakym týmu nebo jen sám? Jakej styl boje ti vyhovuje nejvíc? A asi to nejdůležitější - pracuješ nebo ještě studuješ?
|
01 kvě 2015, 08:59 |
|
 |
|
kubo4747
Štábní praporčík
|
Pracujem a tým nemám. Hrávam každý víkend skoro. Upgrade nebudem robiť určite, to som zabudol napísať minule.
|
01 kvě 2015, 12:03 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|