Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 dub 2025, 07:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 WE AK PMC GBB 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek WE AK PMC GBB
Zdravím,

Už asi týden přemýšlím o koupi tohohle AK od WE.
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3842
Chci od toho víc realistiky a tak jsem se rozhodl, že si teda možná koupim druhou primárku a to tentokrát GBB.
Co do toho můžu dát je 11k , což tohle stojí ~ 10k.
----------
Pak je tady tohle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3396
to je snad úplně stejný akorát je to vzhledově jiný a kratší , čili by to měla bejt menší přesnost :?: a zároveň se mi nezamlouvají příliš krátký zbraně takže rozdíl 8000 a 10000 , za to , že je to krátký?

Osobně bych si radši vzal tu delší, ale to je vedlejší...

Teď je tady kompabilita a náhradní díly do WE AK a zásobníky:

od RA na morrisovi mají něco, nevim jestli to jde do toho
http://www.armymarket.cz/search?str=1&sq=RA-TECH

důležitý je aby sed něco nepokazilo a pak by nebyli náhradní díly a já musel kupovat novou zbraň...

Dál zásobníky, co jsem četl tak prej nejsou pro tohle ani jsem je nikde v shopech nevidel, jen někde na videích , že tam měl tohle AK a náhradní zásobníky, ale to nebylo v ČR , možná jsou v zahraničí , nevim..
A vážně nechci přebíjet při hře do jednoho zásobníku :D

Takže plynovka na léto by měla bejt vhodná.
Teda jestli si koupim MAP plyn a v zimě plynovku , meh..

26 dub 2015, 10:23
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Re: WE AK PMC GBB
Dobrá volba, určitě Tě v tom podporuji, GBB je parádní zážitek. Delší AK má větší výkon, vyšší přesnost, je žádanější a hlavně relativní novinka. Proto ta cena. Musíš se taky smířit s cenou zásobníků a náhradních dílů.
Zásobník:
http://www.armymarket.cz/zasobnik-ak74- ... ch-d6342-M
Když budeš chtít náhradní díly, hlaveň sedne standart RA-Tech pro dlouhé WE. Stejně tak hopup guma. Zjistíš, že ceny upgrade dílů jsou oproti AEG dost vysoko, ale už se základem se dá v pohodě střílet podstatně těžší střelivo na relativně dlouhý vzdálenosti.
Navíc těch dílů není tolik na výměnu, takže ve výsledku je to dokonce levnější, než AEG.
O upgradu se dá mluvit spíš konkrétně, takže na další dotazy ti rád odpovím později.

26 dub 2015, 10:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Díky za skvělou odpověď,
Takže to vypadá , že do toho půjdu...až je budou mít skladem, napíšu jim apod, jak říkáš tak je asi hodně žádaný.

Těžší střelivo? Kolik přesněji bych měl používat ?
Ohledně upgradu bych něchal někdy až napozději, Hlaveň , hop up guma...

Mám jen zkušenost s G19 od KWA , kterej střílí perfektně.
Jak je na tom WE s těsněním zásobníků?
Brácha si koupil P.08 od WE a po chvíli dvou týdnech mu začalo v zásobníku něco chrastit a unikat plyn, pak jsem na to přišel, že tam nechával plyn..už jsme to vyřešili.

Green Gas nebo Red Gas? Když by byla nižší teplota tak jakej plyn?

To je asi všechno ohledně otázek :)

Edit:
Z finančních důvodu bych ale musel prodat stávající Elektriku , která je skvělá a půl roků stará a je mi jí líto , pořád nevím zda si nechat obě nebo pokud se mi povede prodat tuhle což , no .... :?

26 dub 2015, 10:49
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Těžší střelivo znamená od 0,30g výš. Většinou se s dlouhýma začíná na 0,30g, tam je zaručená dobrá svižnost střely a nižší gramáž je zbytečný nevyužití potenciálu. Po nějakým tom upgradu většinou kluci plynaři používaj 0,40g s rychlostí kolem 130m/s na daný gramáži střeliva.
Tam je ale potřeba počítat s tím, že bys ji neměl používat na krátký vzdálenosti. WE už cca 2-3 roky dělá novou generaci zásobníků, ty už neucházejí a jsou v pohodě. Čas od času je dobrý zkontrolovat těsnění na ventilcích.
Jinak samozřejmě je nutná nějaká ta údržba, což je teda oproti AEG radost dělat. Člověk z toho má i radost, když tu zbraň čistí a maže :)

Jako pohon při teplotách nad 10°C ti postačí Green Gas (já používám UltrAir), mezi 0°C a 15°C bych vřele doporučil MAPP/PRO (alias propylen)
http://www.armymarket.cz/plyn-bernzomat ... -50c-d6492
A k němu sehnat přechodku: http://www.armymarket.cz/adapter-na-pro ... bull-d6548
Ta jde hrozně rychle na odbyt, takže u ní si hlídej dostupnost ;)

26 dub 2015, 11:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Jasně chápu, od Airsoftu hledám víc realističnost takže to pro mě bude dobrý, teď už jenom někde sehnat peníze a hlídat si jí...
Díky moc :wink: :)

26 dub 2015, 11:36
Generál major
Generál major

janez ti odpovedel na otazky. ja jen dodam ze dlouhej plyn jenopravdu zazitek. a konkretne kalach me hodne dostal, suprovej gan.

nepocitej moz ale se strelbou kolem nuly, leda s HPA..., nebo je to.teda alepson moje zkusennost.

s upg je prca, mam teda L85 ale za par tisic jsem na 140m/s s 0,4g :lol:

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

26 dub 2015, 15:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

Aj okolo nuly sa dá strieľať s plynom len treba kvalitné zbane a zásobníky ten hlavne tesnenia medzi tryskou a zásobníkom čo do dlhých WE zatiaľ nie je a na krátke len do niektorých zbraní a aj to sa akosi pokazilo.

26 dub 2015, 20:38
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nazdar, ako som písal v inej téme, tak chcem ďalšiu zbraň, M4, AEG buď od GP, alebo GBBR WE HK 416, M4, prípadne SCAR. AS hrám rok aj niečo, čo myslíte, do čoho mám ísť? Pokračovať v AEG alebo kúpiť tú GBBR? Ako je to pri tých GBBR s nárokmi na prachy? Nerátam plyn...

30 dub 2015, 23:09
Major
Major

Na jakej typ akcí jezdíš nebo chceš jezdit? Jsi v nějakym týmu nebo jen sám? Jakej styl boje ti vyhovuje nejvíc? A asi to nejdůležitější - pracuješ nebo ještě studuješ?

01 kvě 2015, 08:59
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Pracujem a tým nemám. Hrávam každý víkend skoro. Upgrade nebudem robiť určite, to som zabudol napísať minule.

01 kvě 2015, 12:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]