|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
spoonydk
Desátník
|
 Cyma 0.40 vs 0.48
Zdravím,chci se zeptat na dva modely zbraní mezi kterými se rozhoduji, zvlášť jsem na oba modely recenze našel, ale nikde jejich vzájemné srovnání/porovnání (především vnitřní díly a výkon, i vnější zpracování) Jedná se kalachy značky cyma konkrétně cyma 0.40 a cyma 0.48a Tactical.CM 0.48a je asi o 1000Kč dražší a je u ní uveden na airsoftpro výkon 140m/s (450fps),zatímco u cm 040 130m/s s 430fps.Opravdu je tam výkonově ten rozdíl? Jsou tam rozdílné vnitřnosti u těchto dvou modelů?Popřípadě jaké?. Dále bych chtěl vědět jestly mi základní vnitřnosti dlouhodobě utáhnou pružinu m130 guarder,kdyby ne tak co bych musel vyměnit? . A poslední dotaz,jak je to s pažbami u těchto dvou zbraní, někde jsem četl že u 0.40 se vyklá,jinde že i u 0.48 tak newím.Děkuji za jakékoly rady/srovnání ohledně těchto dvou zbraní.
|
22 říj 2015, 18:22 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
 Re: Cyma 0.40 vs 0.48
Ešte ani nemáš zbraň..a už tam chceš pchať SP130 od guarderu?Smiem vediet prečo? Ak si našiel recenzie na obe zbrane potom teda nechápem tvoj dotaz. Ved si ich porovnám podla recenzí nie? Ak pohladáš poriadne recenzie máš tam aj vnútorné diely atď, že niekto spraví porovnávaciu recenziu zrovna na tie zbrane ktoré by si chcel je dosť malá..zvlášť ked ide o jedného výrobcu. 130m/s od 140m/s okom ani nepoznáš a údaje na e shopoch sa môžu líšiť aj u toho istého modelu zbrane
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
22 říj 2015, 19:05 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|