Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 dub 2025, 07:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 První zbraň (PJ25,ASR110,ASR114,ASR115,) ? 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek První zbraň (PJ25,ASR110,ASR114,ASR115,) ?
Dobrý den,mám zde již několik favoritů na svou první zbraň, chci se zeptat zkušených lidí co si o nich myslí ? Rozpočet mám +- 6000 kč. O zbraních jsem si již něco zjišťoval:

http://www.airsoftmorava.cz/zbrane/zbra ... rt-pj.html
U této PJ25 jsem se dočetl že má modifikovaný mechabox což by prý mohl být problém třeba při opravě nebo upgradu. Dále jsem se nikde nedočetl o kvalitě firmy PJ.

http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/10033
Nová generace od APS. Dočetl jsem se že mají již kvalitnější výrobky a poslední generace je docela kvalitní. Tato zbraň má ale elektrický BlowBack což je podle recenzí poruchové a zbytečné ?

ASR114
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/11210
Názor ?

ASR115
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3745
Názor ?

Nejvíc se mi zalíbila ta PJ25 ale rád si vyslechnu vaše rady a připomínky a jak by jste volili vy. Předem všem děkuji, kteří mi pomůžou. Zbraň volím do otevřených prostranství.

28 bře 2016, 15:07
Rotný
Rotný

Nový příspěvek Re: První zbraň (PJ25,ASR110,ASR114,ASR115,) ?
Zdravím, máš rozpočet 6k a všechny jsou přes 6 hned z fleku, tak to zvednem na 7, ne? Protože:

- budeš potřebovat nabíječku.
- s tím je spojený, že budeš potřebovat baterku. Ta zadarmiko co přijde se zbraní je na vyzkoušení ok, ale jestli dá pár akcí, pomalu se odebere do kytek. Rovnou bych šel do malý lipolky, na základ postačí 7,2V dvoučlánek.
- s tím bych mrknul rovnou na kabeláž, tamyia konektory jsou už přežitý, deans, xt60, dutinky, na výběr je toho víc, velkej užitek skoro zadarmo.
- kouknout jestli má mosfet, když né, taky dobrá věc, základní taky vyjde pakatel, ale nutný to do začátku není.

to platí u všech.. k modelům konkrétně, vyhnul bych se sr25, protože to nežere klasický zásobníky. Zbytečný omezení. (jiný sumky, nemusíš sehnat kapacitu, kterou chceš apod.). U zbytku bych si pohlídal, jestli je to poslední generace, ty jsou prý hodně fajn rovnou z krabice. Vybíral bych podle délky, protože to bude stejně střílet cca stejně a mít kvér dlouhej 80cm, nebo metr už je přeci jen rozdíl.

29 bře 2016, 19:47
Svobodník
Svobodník

Díky moc za tipy. No pořád se nemůžu pořádně rozhodnout u SR se mi líbí že už uvnitř je nějaký ten upgrade... U ASRerek mě mrzí že tam není ani ta nabíječka ani ten akumulátor mám to teď tak 50:50 ale nejspíš půjdu do ASR114 co ty na ní ? Měla by to být ta novjejší generace. Ale zase je tam aspoň MOS- FET a kabeláž no ...

29 bře 2016, 19:58
Rotný
Rotný

Jak jsem psal, stejně bys tu baterku dřív, nebo později kupoval a jestli vezmeš lipolku, tak jí obyč nabíječkou co bývá zadarmo u zbraní stejně nenabiješ. Tak je to uplně jedno :) Neměla by to být špatná volba.

02 dub 2016, 11:22
Nadrotmistr
Nadrotmistr

APS ASR115 mam doma je docela hlucna zezacatku dokud si vse nessedne a doporucuji lipol dokoupit baterie pokud je dodavana se blbe pechuje do crane stocku

04 dub 2016, 18:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]