Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 dub 2025, 10:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 WARRIOR M16A3 vs Well M4 S-System 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek WARRIOR M16A3 vs Well M4 S-System
Dobrý den, přecetl jsem si zde několik témat o výběru zbraně pro začatečníka včetně článku Výběr zbraně pro začátečníka od Jersona, ale nenašel jsem článek o dlouhých manuálech. Jestli jsem špatně hledal, tak se omlouvám, ale většina členů fóra maji ambiciózní oči a dívají se po zbraních okolo 4000, já hledam něco opravdu základního do 2000

Chci si koupit dlouhý manual, na seznámení s airsoftovou zbraní, na rekreační střílení na terč, a na zkoušku například treningu s nějakým týmem, abych zjistil do čeho jdu. A kdyby mě to nechytlo, abych si mohl zbraň pověsit na zeď jako doplněk do pokoje.

Díval jsem se po WARRIOR M16A3 R.I.S. (http://www.airsoft-online.cz/spr-dlouhe-zbrane/m16a3-r-i-s-kratka/) a po Well M4 S-System (http://www.airsoftguns.cz/m4-s-system-well-mr799).

Jde mi hlavně o nějaký základní upgrade (abych se naučil to rozebrat, věděl co mění atd) a aby byly na to dostupné díly pro případnou opravu.

Jaké jsou vaše zkušenosti? Nebo by jste mi navrhli jinou zbraň? Předem díky za odpověď

05 kvě 2016, 09:44
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek Re: WARRIOR M16A3 vs Well M4 S-System
Koupil bych asi něco, co má z větší části kovové tělo.
Proč? Více toho zbraň snese. A pokud to chceš jen pro to, aby sis "čuchl" k softu, jestli tě to vůbec bude bavit. Tak protože si moc jako začátečník s takovou zbraní nezahraješ, protivníci budou mít určitě AEG, nebude tě to ani tolik bavit. Co se poptat v týmu na půjčení zbraně? Nebo koupit bazarovou AEG :)
Jasně, zbytečné kupovat AEG, ale ruku na srdce. Málo koho baví lítat po lese a stále dostávat zásahy, skoro si nezahrát, protože nemám kadenci a dostřel. A natahování není 2x příjemné. Já to znám, taky jsem si kupoval manuál na zkoušku, bude-li mě to bavit. Vz.61 tenkrát, krásná zbraň....

31 kvě 2016, 12:51
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Re: WARRIOR M16A3 vs Well M4 S-System
Určitě tu Warrior. Uvnitř je na poměry manuálek slušná, dostatek ND, dá se lehce upgradovat... Na boj proti AEG nestačí, ale pokud máš v plánu takhle zkusit 3 akce, tak proč ne. Měl jsem ji půjčenou na akci výhradně pro manuály a byla to zábava. Well je spíše hračka, jak po stránce vnitřku tak i vzhledu.

31 kvě 2016, 20:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]