Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 dub 2025, 10:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 SVD nejen na zapasy 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek SVD nejen na zapasy
Ahoj chlapi,

predne chci rict, ze jsem airsoft v zivote nehral. Jen jednou paintbal. Strilel jsem jen jednou z airsoft glocka. Tolik asi me zkusenosti.

Kazdopadne chci si koupit SVD. Nez zacnete psat, ze pro zacatecnika nic dobreho, chci rict, ze ta zbran se mi vzdy libila a chci ji nejen na pripadne zapasy, kterych bych se jiste nekdy rad ucastnil, ale i jako vyzdobu na zed nebo jen zastrileni na terc na chate (napr). Ale chci SVD. Je to nadherny vytvor.

Co jsem si sam zjistil je, ze nejrealnejsi je asi Real Sword a take nejdrazsi. O cenu mi opravdu nejde. Asi idealni zbran jako nejvernejsi replika, ktera muze zdobit nejednu zed. Ale nevim, jestli chci elektriku. Prijde mi to neosobni, chladne a mozna bych rekl i lamacke. Kdyz vidim videa, jak frajeri bezi a z el sapiku bzuci kulky, realita je asi hodne daleko.

Tim se dostavam k GBB. Moc se mi libi system "kopani". Je to vice real. Z techto co jsem si tak nasel vychazi nejlepe aimtop a we. Oboji vypada take hodne realisticky, ale uprimne, z ruznych (video)recenzi si nejsem jisty. A samozrejme, jde i o presnost a silu. Ostrelovacka musi byt silna (samozrejme v ramci zachovani zdravi v pripadnem zapase)

Chtel bych se tedy zeptat: Je zde nekdo, kdo mel oboje (nebo vsechny 3) v ruce? Muze nekdo opravdu poradit z vlastni zkusenosti? Nebo kaslat na GBB a vzit si opravdu ten RS?

Kazdy relevantni nazor vitan a dekuji predem.

Lukas

04 čer 2016, 17:53
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Re: SVD nejen na zapasy
Ahoj, moje první airsoftka byla právě SVD Dragunov Matrix což je až z Ameriky (custom weapon), Real sword SVD vlastním taky a mám to upgradovaný na maximum. Podle mého názoru je nejlepší elektrika a důvody: 1, zásobník na 30 kuliček minimálně (pokud tě to štve že jich je hodně pak se mýlíš protože ty kuličky vystřílíš rychle)
2, pokud chceš SVD manuál tak si radši za stejnou cenu kup dobrou BOLT-ACTION Snipu (manuál) říkám to z vlastních zkušeností protože vlastním i Barret M99
3, SVD Dragunov není lamárna protože: a) odstřelování není vždy lehké a naučit se s tím dobře střílet taky není lehké takže to vyžaduje Sniper Skill
b) žádná airsoftka není lamácká až na Barret M82A1 která má zásobník na 500 BBček a úsť. rychlost 180m/s, takže buď v poho, i ten kalach je ok
4, rozhodně ti ji doporučuji a říkám že za to fakt stojí, ale časem tě asi omrzí ta síla tak za to bude stát i malý upgrade

Doufám že si vybereš správně a co se týče GBB tak ty neradím kvůli tomu že se mohou sekat a tu ti dám vlastně to proč se to tak jmenuje GAS BLOW-BACK, takže ve výsledku bych radil pouze GBB pistole. Pokud se ti jedná a pohyb závěru tak tě uklidnim i s tim že elktriky ho mají taky.

05 čer 2016, 11:31
Rotný
Rotný

1) as ≠realita .. napodobovat se do líp a hůř, ale furt to bude as.
2) když chceš, aby to k něčemu vypadalo, je to zatraceně drahá sranda.

Takže se zeptej sám sebe, jestli ti stačí čínskej manuál, co po nějakejch úpravách bude možný používat jako odstřelovačku a vyjde na 7k, nebo chceš uplně to mega nejlepší a jsi v tom za 40k?

Až si tohle srovnáš v hlavě, můžeš rozumovat nad tím, že tě stejně vyndá nějaký lamácký aeg ..

Jinak bych poradil zkus si najít nějakou komunitu v okolí tvého bydliště, zeptej se, jestli někdo svd nemá a běž se na nějakou akci podívat, vlastní pocit ti dá daleko víc, než nějaký rady. Já měl kdysi ten čínskej manuál a ve dřevě by to na zdi rozhodně ostudu nedělalo.

05 čer 2016, 13:22
Plukovník
Plukovník

Pokiaľ by si sa predsa len rozhodol pre GBB ano je to úplne iný level ako manuál a AEG nie len pocitovo tak jediné čo sa s z dvoch nie najlepších možností oplatí je WE bohužiaľ WE nepatrí medzi špičku v kvalite a GBB tiež vyžadujú nejaké tie vedomosti o plynoch a aj nejaké skúsenosti a hlavne hodne trpezlivosti.

05 čer 2016, 17:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]