|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Richard1801
Svobodník
|
 Plynovka Pistol
Ahojte.Aky mate pls nazor na toto: http://www.armymarket.cz/we-g18c-t5-wet ... tech-d7045Bolo mi odporucene sice nieco od KWA ale tie maju malo PS.Len nejakych 280-290. Toto ma viac.A vyzera uzasne.Nieco by to malo vydrzat za tie prachy.
|
16 črc 2016, 16:48 |
|
 |
|
spitfire
Štábní rotmistr
|
 Re: Plynovka Pistol
1. Dbej na to, co ti lidé doporučují, zvláště pokud je to ověřené. 2. FPS u pistole ti jsou k ničemu. 3. Vypadá to jako zbraň na sportovní střelbu, na kterou by to ale byl nesmysl vzhledem k tomu že to střílí dávkou.
Z toho vyplývá : za tuto cenu jdi radši do něčeho od KSC/KWA, KJW, Marui, protože WE je průměr, a u dlouhých plynovek dokonce low-end.
_________________ Norské maskovaní M/98, tasmanian tiger chest rig
Heckler & Koch G28 GBB, Walther PPQ GBB
|
23 črc 2016, 20:15 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
Realne merane Glocky od KWA sú výkonnejšie presnejšie a hlavne spoľahlivejšie a v konečnom rade zákldné súčiastky vydržia podstatne viac ako na WE alebo dokonca aj TM a cena je niekde medzi WE a TM.
|
24 črc 2016, 17:41 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
WE jsou pistole na ozdobu. Z hlediska kvality a zivotnosti plati spise za low-end a to i ve svete. Maji ale dobry marketing a sirokou skalu velmi peknych modelu, coz ocenuji i ja, proto jsem si nedavno koupil tokareva - ale sam vim, ze zas tolik z nej nenastrilim. Jestli chces pistoli do pouzdra, proc ne, idealni volba. Jestli z ni chces hodne strilet, jdi radeji do KWA. KWA je skutecne o mnoho kvalitnejsi a to predevsim co se vnitrku tyce. FPS jsou fakt u pistole nedulezite. Je to zalozka a jestli strili o metr dal nebo mene je vcelku fuk. Stejne vetsina lidi bude do cca 15 m strilet elektrikou/hlavni zbrani a pod 15 m dostrelis kazdou plynovkou, bez ohledu na vykon. Ja mel od ASG C60 a ta mela jen cca 260 fps a bohate stacila.
Jina situace nastava, pokud ji mas na nejake soutezeni, ci jako primarni zbran. V prvnim pripade te stejne zajima presnost a spolehlivost a v druhem pripade je pistole jako primarka k nicemu XD
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
25 črc 2016, 08:11 |
|
 |
|
spitfire
Štábní rotmistr
|
Přesně jak říká Alfred.. mám Makarova od WE, protože jsem ho chtěl ke zbytku ruský výbavy. Stál myslím 3,5k, a je to ta verze ke který se dává i ten tlumič s prodlouženou hlavní. No nebudu to natahovat, střílí to příšerně. Vzhledově to vypadalo fakt dobře, ale i to mě pak zklamalo, protože černění na zbrani je udělaný tak, že odřu o cokoli, a co je horší, hlaveň je zvenku celá odřená od závěru, stejně jako zásobníky už jsou odřený, přičemž z pistole je vystříleno tak 100 ran. Ve výsledku ho tedy nenosím ani kvůli tomu vzhledu.
_________________ Norské maskovaní M/98, tasmanian tiger chest rig
Heckler & Koch G28 GBB, Walther PPQ GBB
|
25 črc 2016, 09:59 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |