Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 dub 2025, 10:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Aimtop M16 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Aimtop M16
Zdravím,
chtěl bych sehnat kvalitní M16 do 8 000 a pak nějaký upgrade. Problém je, že jsem chtěl CA nebo GP ale nikde není skladem. Nebo je ale jen s tím plastovým předpažbím-já bych chtěl RIS. Jediný výrobce skladem s RIS je aimtop: http://www.army-airsoft.cz/colt-m4-m16/ ... -s-aimtop/ Otázka zní jestli to stojí za to. Pročítal jsem forum a někdo psal že u aimtopu by se měl vyměnit hřebínek pístu a kola a proto se vás ptám co by se vlastně tedy mělo vyměnit/vylepšit aby byla zbraň spolehlivá jako třeba to CA. Chci to na nějakých 140m/s takže asi Mblock. Máte někdo zkušenosti s touto zbraní ?
Budu moc rád za všechny rady a tipy.

25 zář 2016, 21:41
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Aimtop M16
Ak si zháňal CA alebo GP , tak aimtop určite nekupuj..a už vôbec nie len kvôli predpažbiu.
Radšej poriadne popreliezaj E-shopy u vás, slovenské a prípadne polské. Alebo kúp CA alebo GP a predpažbie časom vymeníš za RIS

25 zář 2016, 22:38
Desátník
Desátník

Na zahraničních e shopech jsem sice našel ale za 10 000 bez dobpravy. Nakonec jsem našel bazarovou M16 od GP, kde by s cena po upravach blizila 8 000. Na bohemia airsoft jsem ještě objevil od CA to ASR s keymodem a bore up vzduchotechnikou: http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/13676 Zajimalo by me jestli by to CA sneslo treba 130 nebo 140 pružinu po menším upgradu mechaboxu nebo by se musel dát celý nový třeba od retro arms. Hledal jsem na foru jak jsou na tom ty CA mechy ale nic moc jsem nenašel.

09 říj 2016, 21:10
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Předpažbí si pak můžeš objednat z aliexpresu, trvá jim to ale můžeš
koupit předpažbí za cenu, aby ti ho ani neproclili

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... +handguard

osobně mám jedno klasický ris na M4 a číňan vyloženě překvapil, vypadá moc hezky, odolná barva a bez otřepů

10 říj 2016, 16:28
Plukovník
Plukovník

madafaka v čem jsou Aimtopky tak špatné?
Dřív se řadily mezi kvalitu

151.SOF!

18 říj 2016, 13:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Ja som zas nikdy nezaznamenal že by sa radili medzi kvalitu.
To že sú špatné som nenapísal. Je to stále len čína aj keď lepšia. A ak niekto pozerá po CA alebo GP a má na to rozpočet, tak mi príde aimtop ako náhrada nezmysel.

18 říj 2016, 17:43
Desátník
Desátník

to je asi pravda no, proto hledám náhradu a uvažuji o tom CA ASR4 http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/13676 ale nemůžu nikde najít nějaké receneze, kde by byla řeč o vnitřku-jelikož má zbraň bore up tak se nedá moc upgradovat, jedině celou vzduchotechniku. Ale někde jsem četl že ta vzduchotechnika je dobrá už v základu takže vyměnit třeba jen hop up komoru. Nevím ale co ten CA mechabox snese za pružinu. Máte někdo to ASR4 doma? Co si o tom myslíte? Sice to není M16 ale mě se líbí.

19 říj 2016, 16:40
Plukovník
Plukovník

Já si právě pamatuju, že tak 4-5 let zpět, se tu na fóru doporučovalo pořád CA/GP/Aimtop s tím, že AT mělo horší tělo, ale vnitřek dobrej už v základu

151.SOF!

19 říj 2016, 22:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

4-5 rokov je pomerne dosť a odvtedy sa hocičo zmenilo a kvér čo vtedy možno vyzeral oproti D-boy M4kám ako lepší variant za príplatok by som neudával ako alternatívu k CA. Horšie telo, problémy so zásobníkmi atď. Priznám sa že som nebol nikdy fanúšikom aimtop M4iek odkedy prišli na trh. Vravím, neboli zlé..ale tie peniaze by som zane nedal. Boli to hlučné číny ktoré lákali v základe výkonom a preto boli tak populárne a rozšírené..a taktiež preto odrazu každý chcel 150m/s v M4ke. (AT vraj na pružine "M-130"). Zamňa ak chce niekto dačo ako CA, GP...tak pripadajú v úvahu ešte ICS a king arms a možno dáke novoty.

20 říj 2016, 18:25
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]