|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
manuální Umarex Browning 1911 HME
Autor |
Zpráva |
karel.1121
Četař
|
 manuální Umarex Browning 1911 HME
Ahoj, chtěl bych si koupit na domácí střílení manuální pistoli. Měl jsem chvíli TM Colt 1911. Po stránce funkčnosti, zpracování a střelby mu nemám co vytknout. Ale chtěl bych něco těžšího a hlavně se mi nelíbí, jak TM, UHC a většina dalších nemá slepené půlky těla k sobě a tělo se rozlézá. Chtěl bych něco, co má reálný vzhled a reálné ovládací prvky. Vybírám z těchto dvou: CYBG Taurus Pt24/7 http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/2568UMAREX Browning 1911 HME http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... s_id/12230Taurus jsem viděl, krásně spracovaný, těžký, myslím že není špatný. Ale jsem radši na velké pistole a u toho Browningu vůbec nevím, toho jsem neviděl. Vůbec jsem na něj a obecně na zbraně od Umarexu nenašel žádné recenze, nevím proč. Ten Browning bude podle mě ale spíše Colt M45A1, v ničem jiném jsem podobu nenašel. Máte někdo k tomuto nějaký názor? Děkuji
|
15 lis 2016, 10:03 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
 Re: manuální Umarex Browning 1911 HME
Za mě spíše ten Taurus. Je hodně povedený, kvalitní výroba, slušný výkon, mám s ním dobré zkušensoti. Ten "Browning" (páč to samozřejěm není klasický Browning) bude spíše blíže k manuálům od TM, byť bude asi taky pěkně vyrobený.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
15 lis 2016, 13:38 |
|
 |
|
karel.1121
Četař
|
Díky za odpověď. Vím o Vašem postoji ke Cybergunu oproti TM, také ho sdílím. Samozřejmě kvality a výdrž TM nepopírám, ale přeci jen jsou na trhu manuální zbraně, např. Cybergun nebo ASG, kde je alespoň tělo asi slepené, takže nevykazuje škvíry a ta zbraň potom vypadá i působí mnohem lépe a bytelněji. O to mi jde především. Jeslti bude střílet hůř, než TM, to mi už tak nevadí. Měli jsme dva Colty od Tm, nové a jeden se stejným střelivem střílel dál než druhý, ale druhý zase střílel přesněji. Takže stejně co kus, to originál. Pořád mám takový pocit, že ty manuály od Umarexu jsou takové divné, průhledné zásobníky, zvláštní pojistky spouští, takové jako nedodělané i když Neměcké. U toho Taurusu mě drochu mrzí výhozí okénko, protože není uprostřed závěru jako u ostré ale je víc v předu. Tuším že asi kvůli válci. Ale vypadá to divně.
|
15 lis 2016, 14:51 |
|
 |
|
karel.1121
Četař
|
Alfrede, můžete mi doporučit váhu a značku kuliček, třeba u BASe do toho Tauruse Pt 24/7? Má smysl kupovat Bio? Díky za ochotu.
|
15 lis 2016, 19:38 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
Netvrdím, že všechny Cybergun a ASG manuální pistole jsou zázrak boží, ale u těch dražších zbraní mají obě značky mnoho modelů, které jsou na výši a podle mě jsou lepší než modely od TM. Umarex, podobně jako Cybergun nebo ASG, si ty pistole nechavá vyrábět u subdodavatelů. Takže kvalita kolísá od čínských nic moc pistolí až úžasné skvělé drahé kousky. Kuličky do Tauruse doporučuji nějaké 0,23g možná 0,25g. Chce to zkusit co sedne lépe. Bio střelivo je bohulibá věc, ale pokud tě nikdo k jeho použití nenutí, tak to nemá moc smysl. Když už pak bio střelivo, tak doporučuji nějaké dražší a kvalitnější.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
16 lis 2016, 08:50 |
|
 |
|
karel.1121
Četař
|
Děkuji za vysvětlení. Chci s tím střílet do terče, ale občas také po švagrovi v lese. 0,20g kuličky mi ale přijdou dost lehké na terč a 0,25g nevím, jestli proti jeho Coltu TM na něj vůbec dostřelím. Tak váhám. Budu rád, když mi hodíte odkaz jak jsem psal, třeba u BASe na vhodné střelivo, značkové kvalitní, ať nekoupím najěkou blbost. Kdyžtak i pro toho Browninga. Díky moc.
P.S. Můžu se zeptat, jaké skvělé drahé kousky máte na mysli?
|
16 lis 2016, 11:06 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
Není nutné dávat odkazy. Koukní na dané gramáže a bio střelivo od ICS nebo G&G. V současné době není v bio asi nic kvalitnějšího, takže když vybereš jednu z těhlech značek, chybu neuděláš. Možná starý japonský Excely nebo Italský Super King budou kapku levnější...ale ty se blbě shání.
Dražší kousky s ohledem na manuály...dříve to byl třeba manuální Desert Eagle od KWC, který stál cca 2500, dneska to je v jejich nabídce třeba zmíněný Taurus 24/7. Nicméně jsem to myslel všeobecně. Všechny tři značky (ASG,Umarex, Cybergu) mají prostě široké portfolio produktů různé kvality a cenové kategorie. Osobně mě od Umarexu nikdy žádný manuál nezaujal, to spíše ty od ASG a Cybergun, takže tam moc neporadím. Docela pěkné jsou ty modely Waltherů s kovovým závěrem.
|
21 lis 2016, 09:11 |
|
 |
|
karel.1121
Četař
|
Děkuji za odpověď. Do Bio nakonec nepůjdu, zvolím klasiku. Tauruse pt24/7 jsem měl v ruce, o něm nepochybuji. Jen nevím, jakou optimální váhu kuliček zvolit, ale na terč a na střílení v lese bude asi vhodný kompromis 0,23g že? Nechci mít víc gramáží. Jen váhám s tím Umarexem Browning 1911. Bohužel jsem na klasické pistole, velké, klasický kohout atd. V tom se mi 1911 líbí i když je zmodernizovaná. Škoda, že není nikde recenze nebo ho někdo nemá, aby mi napsal. Předpokládám, že s váhou a značek kuliček to bude asi stejné jako u toho Tauruse, možná spíš 0,20g. Ano, ty Waltery vypadají zajímavě, ale je to opět typ pistolí, compaktních, které se mi až tak nelíbí. Kuličky jsem vybral tyto 0,23g http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/2300nebo 0,20g http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/8610Díky za reakci.
|
21 lis 2016, 09:47 |
|
 |
|
karel.1121
Četař
|
Prosím o reakci na uvedené kuličky pro obě výše uvedené zbraně. Zvolil jsem dobře? Jen se musím rozhodnout, jaká gramáž bude nejlepší pro kompromis na terč a normální střílení po sobě. 0,25g http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/86120,23g http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/2300nebo 0,20g http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/8610
|
27 lis 2016, 10:05 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
GG i ICS jsou v pohodě kuličky. Zvláště asi GG jsou to nejlepší, co lze dnes pořídit. Já mám do manuálních pistolí dobré zkušenosti s 0,23g Super King. Je to trochu oldschool značka, ale podle mě pořád kvalitní. Jinak zrovna do manuálu není nutné až tak řešit značku. I ty ICS by měli být bez problémů. 
|
28 lis 2016, 09:14 |
|
 |
|
karel.1121
Četař
|
Dobře, děkuji za odpovědi.
|
28 lis 2016, 10:48 |