|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 19 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Sharkan
Desátník
|
 SVD Dragunov
Čau, asi před měsícem jsem začal s airsoftem. Mám AEG M4a1... Docela mi vyhovuje ale nejsem zcela spokojen a jdu ze střelce na snipera. Jelikož je Svd Dragunov moje oblíbená zbraň, přesná a dobře uchopitelná, rozhodl jsem se pro ni. Nedavno vyprodali poslední kus za 3000 Kč (China gun black). Tak jsem hledal dál, a napadlo mě koupit si o dost dražší elektriku na airsoftguns.cz . Určitě mi budete psát že na začátek je to opravdu blbost, ale někdy se holt začít musí. http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1574Chci vědět jen vaše názory.
|
18 čer 2010, 21:44 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
 Re: SVD Dragunov
Co takle místo toho "chci slišet váš názor" si raděj o té zbrani dohledat recenze a prohledat net co otom kdo píše? To že chceš dělat snipera je věc druhá ale to časem ukáže tobě čas jak na tom si. Nechápu proč potřebuješ tady od místní komuny nějaké povolení k tvé činnosti?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
19 čer 2010, 06:00 |
|
 |
|
aimslsk
Nadrotmistr
|
No pokud umis polsky tak tu mas dost obsahlou recenzi na tuto zbran. http://www.wmasg.pl/zbrojownia/elektryczne/218/swd/
|
19 čer 2010, 07:28 |
|
 |
|
vojtka
Plukovník
|
no já si myslím že je to konečně pořádné SVD oproti manuálce, teď je to blíže realitě a mít prachy tak do toho jdu hned
_________________ moje elektro-kolo  http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/
|
19 čer 2010, 09:31 |
|
 |
|
Sharkan
Desátník
|
Monty píše: Co takle místo toho "chci slišet váš názor" si raděj o té zbrani dohledat recenze a prohledat net co otom kdo píše? To že chceš dělat snipera je věc druhá ale to časem ukáže tobě čas jak na tom si. Nechápu proč potřebuješ tady od místní komuny nějaké povolení k tvé činnosti? Nn, žádné povolení nepotřebuji, ale jak čtu článek "chci si koupit zbraň" ,píšou zde, že pokud jste začátečník, na činnost snipera zapomeňte...
|
19 čer 2010, 10:35 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Sharkan píše: Monty píše: Co takle místo toho "chci slišet váš názor" si raděj o té zbrani dohledat recenze a prohledat net co otom kdo píše? To že chceš dělat snipera je věc druhá ale to časem ukáže tobě čas jak na tom si. Nechápu proč potřebuješ tady od místní komuny nějaké povolení k tvé činnosti? Nn, žádné povolení nepotřebuji, ale jak čtu článek "chci si koupit zbraň" ,píšou zde, že pokud jste začátečník, na činnost snipera zapomeňte... A maj recht ale vymluvat ti to nebudu poznáš to sám.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
19 čer 2010, 17:23 |
|
 |
|
aimslsk
Nadrotmistr
|
No kazdy jednou zacinal kdo vi mozna za par let z Sharkana bude dobry sniper 
|
19 čer 2010, 18:51 |
|
 |
|
Krezz
Podplukovník
|
to je sice mozny, ale zacinat se snipou je podle me blbost, protoze vetsina zacateniku neumi strilet ani se samopalem natoz s timto  nejhustejsiho borce sem potkal na akci, kde mi rikal ze to hraje po ctvrty a koupil si plynouvou tanaku, jako zbran krasna, ale nic netrefil:D
|
20 čer 2010, 09:02 |
|
 |
|
kucer@z
Podplukovník
|
hlavně každej chce být do začátku "snajper" a po měsíci snipu prodává, takových případů znám několik já sem taky první zbraň kupoval snipu, a hned po první akci jsem jí chtěl prodat, nakonec jsem si jí nechal a měl jsem jí rok a prodávám jí až teď
_________________ prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT Perky: [průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]
|
20 čer 2010, 09:25 |
|
 |
|
Jerson
Plukovník
|
Sharkan píše: Nn, žádné povolení nepotřebuji, ale jak čtu článek "chci si koupit zbraň" ,píšou zde, že pokud jste začátečník, na činnost snipera zapomeňte... Ten článek jsem psal já a má to svůj důvod. Lidé obvykle chtějí do začátku snajperku proto, aby měli větší dostřel a přesnost než protivníci. Jenže to běžné snajperky stejně nemají, a když mají, tak to jsou prakticky jednoúčelové manuály, se kterými se dost obtížně zachází, protože jsou dlouhé a navíc se natahují stejnou rukou, kterou střílíš, takže jsou dost pomalé. Poloautomatický Dragunov je o něco lepší, protože nemusíš natahovat, ale jak koukám na úsťovku, tak běžné pušky nijak nepřevyšuje a dost pochybuju, že by v základním provedení byl řádově přesnější, zejména když z něj střílí začátečník (a po měsíci softění se od začátečníka tak moc nelišíš.) Takže ve výsledku je to dlouhá a nepraktická elektrika, se kterou budeš mít potíže v křoví, v budovách a vůbec všude, kde se kratší zbraň dá v pohoděp oužít, a jedinou nejistou výhodou bude dlouhá hlaveň. Kromě toho lidé neustále chtějí lepší a lepší zbraně, ale o zbrani to je až na třetím místě za taktikou a střeleckými schopnostmi.
|
20 čer 2010, 15:10 |
|
 |
|
skreat
Podporučík
|
ale znam spoustu lidi co si stale lepsi a lepsi zbrani kompenzuji to ze neumeji taktizovat ci strilet .... jasne proc ne , hodim to do servisu , oni mi to potuni , ja zaplatim 20 000 a pak jen budu mackat spoust a smat se vsem ze sou lamy... ... hrat se da kdekoliv , jakkoliv s cimkoliv a to proti komukoliv , a zrovna s tim drakem se bez poblemu kdekoliv chytis , ale doporucuju ti poridit si k tomu nakou lepsi zalozku nez pistoli , treba MP5K nebo co uznas za vhodny a sem tam proste SVDcko zahodit a jit je strelit tou MP5tkou  taky doporucuju znacnou davku trpelivosti, ktera mi bohuzel (bohudik) dost chybi zaverem SVDcko je super, da se s tim pozabijet kupa lidi , ale vzhledem k mymu nedostatku trpelivosti bych si s nim proste nevystacil , nvm jak ty 
_________________ MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda
|
21 čer 2010, 12:38 |
|
 |
|
Sharkan
Desátník
|
skreat píše: ale znam spoustu lidi co si stale lepsi a lepsi zbrani kompenzuji to ze neumeji taktizovat ci strilet .... jasne proc ne , hodim to do servisu , oni mi to potuni , ja zaplatim 20 000 a pak jen budu mackat spoust a smat se vsem ze sou lamy... ... hrat se da kdekoliv , jakkoliv s cimkoliv a to proti komukoliv , a zrovna s tim drakem se bez poblemu kdekoliv chytis , ale doporucuju ti poridit si k tomu nakou lepsi zalozku nez pistoli , treba MP5K nebo co uznas za vhodny a sem tam proste SVDcko zahodit a jit je strelit tou MP5tkou  taky doporucuju znacnou davku trpelivosti, ktera mi bohuzel (bohudik) dost chybi zaverem SVDcko je super, da se s tim pozabijet kupa lidi , ale vzhledem k mymu nedostatku trpelivosti bych si s nim proste nevystacil , nvm jak ty  Dík za podporu xD. Mno já trpělivost tedy velkou mám.  ) Možná máš pravdu, možná ne, ale i tak si to chci vyzkoušet. S tou Mp5 je to docela good nápad, ale to jsou zas další prachy :/ . To bych musel prodat tu M4  .
|
21 čer 2010, 14:24 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
M4 se dá klidně jako záložní kvér tahat taky, když si koupíš nějakej vtipnej popruh nebo batoh.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 čer 2010, 16:14 |
|
 |
|
Sharkan
Desátník
|
Griffon píše: M4 se dá klidně jako záložní kvér tahat taky, když si koupíš nějakej vtipnej popruh nebo batoh. Jo, ale ta váha, to by bylo už na mě moc  ... možná bych to nějak přežil..  , s tim popruhem určo... možná to zkusim.. aspon bude sranda 
|
21 čer 2010, 16:29 |
|
 |
|
Krezz
Podplukovník
|
Sharkan píše: Griffon píše: M4 se dá klidně jako záložní kvér tahat taky, když si koupíš nějakej vtipnej popruh nebo batoh. Jo, ale ta váha, to by bylo už na mě moc  ... možná bych to nějak přežil..  , s tim popruhem určo... možná to zkusim.. aspon bude sranda  tak dve zbran nejsou zas tak hrozny, pokud to nejsou dve m60  Tak trosku trenuj, posilka, najdi si kopec a behej do kopce. M4 neni tak tezka 
|
21 čer 2010, 16:51 |
|
 |
|
Sharkan
Desátník
|
Krezz píše: Sharkan píše: Griffon píše: M4 se dá klidně jako záložní kvér tahat taky, když si koupíš nějakej vtipnej popruh nebo batoh. Jo, ale ta váha, to by bylo už na mě moc  ... možná bych to nějak přežil..  , s tim popruhem určo... možná to zkusim.. aspon bude sranda  tak dve zbran nejsou zas tak hrozny, pokud to nejsou dve m60  Tak trosku trenuj, posilka, najdi si kopec a behej do kopce. M4 neni tak tezka  No to jo no... ale co si pak o mě pomyslí okolí  ... si budou řikat co to tam běhá za blázna? 
|
21 čer 2010, 17:28 |
|
 |
|
Jerson
Plukovník
|
Krezz píše: tak dve zbran nejsou zas tak hrozny, pokud to nejsou dve m60  Tak trosku trenuj, posilka, najdi si kopec a behej do kopce. M4 neni tak tezka  Nejde o hmotnost, ale o to, že druhá velká zbraň bude překážet, při plížení s DRagunovem v ruce docela jistě.
|
21 čer 2010, 18:13 |
|
 |
|
Krezz
Podplukovník
|
Jerson píše: Krezz píše: tak dve zbran nejsou zas tak hrozny, pokud to nejsou dve m60  Tak trosku trenuj, posilka, najdi si kopec a behej do kopce. M4 neni tak tezka  Nejde o hmotnost, ale o to, že druhá velká zbraň bude překážet, při plížení s DRagunovem v ruce docela jistě. On psal ze je to vaha, tak sem bral hmotnost, jinak M4 se da krasne upravit na nejakou kratkou CQB verzi, nekdy az prilis kratkou so sem videl:)
|
21 čer 2010, 19:37 |
|
 |
|
skreat
Podporučík
|
Vubec se toho neboj, ja jako zalozku k SVD taham svou primarni G36K da se s tim zit , ale kdyz uz je chci vystrilet tim Geckem .... jak jsem zminoval vyse , tak mi to SVD opravdu hodne prekazi, to ho obvykle zahazuju a po vyreseni konfliktu se pro nej vracim (mrtvej nebo zivej, podle toho jak to vyjde  ) jestli si opravdu veris s tou trpelivosti tak s chuti do toho, ja sem si to SVD koupil pac se mi libi a spis pro srandu / paradu btw, idealne pri obrane .... neni spatna finta po nekom prasknout z SVD, aby zjistili ze mas manual a sli na tebe zblizka a pak prohodit guny a skropit je automatem  hmotnost , SVD navzdory mnozstvi pouzityho zeleza je dost lehky , i s pridelanou optikou sotva dosahuje 3Kg , moje G36K ma neco pres 3Kg , verim tomu ze tvoje M4 je lehci nez moje G36K , takze myslim ze by to slo .... clovek si zvykne na vsecko
_________________ MOA - Moravská Osvobozenecká Armáda
|
21 čer 2010, 21:13 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 19 ] |
|