Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 dub 2025, 02:24

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 koupě zpraně (vesměs vybírám JG vs Dboy) 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek koupě zpraně (vesměs vybírám JG vs Dboy)
zdravím a pozdravuju, pročítám to tu už pár dní. chci začít s AS, spíš v odpočinkovém módu, jednou dvakrát za týden než že bych běhal každý den po lese, nemám tolik času. a vybírám zbraň..pro mě sou peníze docela problém, takže vybírám v takových nižších relacích (ok, sou to číny, ale s láskou a trpělivým pročítáním fór a recenzí vybrané :lol: )..kandidáti jsou tihle

https://www.airsoftmegastore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=DB-3681M&CartID=1 M4A1 od Dboy

http://www.airsoftmegastore.com/JG_Full_Metal_Gearbox_M4A1_Carbine_AEG_Rifle_p/jg-f6604-v2011.htm M4A1 od JG

http://www.airsoftgi.com/product_info.php?cPath=139_24_166&products_id=2228 a M733c od JG

tady sou moje poznatky, které sem k tomu zatím pochopil+dilema, s čím potřebuju poradit :

ta od dboye ma dobré recenze i zkušenosti ( i tady na foru)+plus je celokov, ta m4a1 od JG má napsané že tělo je "tight-bore metal ONE PIECE BARREL" z čehož usuzuju, že asi taky celokov, ale právě z toho popisu si tím nejsem nějak jistý..ale i kdyby ne, tak tady je právě ten dilem - má to mechabox v3..zatím jsem nikde nenarazil na poznatek, jestli je koupit plastové tělo (jestli to není metal) ale raději s mechaboxem 3 nebo celokov s (udajně - podle stránek) zesíleným mechaboxem 2. ... no a to třetí, je taky celokov, s mechaboxem 2..dávám ho sem proto, že mi mžná řeknete, že JG je lepší tak jako tak než dboy, ale mechabox 3 je k ničemu a je lepší mechabox 2 v kovovém těle..prosím o nějaké vyjádření od vás co se v tom pohybujete :) a omlouvám se, jestli jsem někde podobnou diskuzi minul (ale myslím si že, ne-e).

Díky moc za pomoc :)

PS: popřípadě přidružený dotaz do budoucnost: esi sem vyčetl správně, mech 2 a 3 mají různý tvar nebo velikost nebo tak něco, takže není možnost do už koupeného těla, ve kterém je mech 2 dát mech 3?

10 lis 2010, 00:26
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: koupě zpraně (vesměs vybírám JG vs Dboy)
Přesměruju tě sem: viewtopic.php?f=111&t=8521
řeší se tam prakticky to samý.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

10 lis 2010, 00:47
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 2 ]