madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
M1A1 Thompson military (KA a iné)
Tak som zo zvedavosti rozobral svoj KA M1a1 Military v prevedení full metal/drevo a hned som porobil zopár záberov, ktoré by niekomu mohli pomôcť pri výbere zbrane. Fotky vnútra iného tomíka pre porovnanie bohužial nemám, no môžem povedať že tento ma milo prekvapil a jeho cena je na mieste. Zameral som sa hlavne na mechabox, zovňajšok a razenie má KingArms z dostupných thompsonov na najlepšej úrovni, takisto aj drevo..po ňom nasleduje cybergun, a SW thompson. (TM som nikdy naživo nevidel a nedržal v ruke) Takže stručný obkec vnútra: Mechabox: V6 kovový (ZnAl) 9mm guličkové ložiská Motor: Krátky(KA)- nič extra ale v zbrani podáva prefektný výkon v zakladnej zostave, osička tvaru "O" Kolesá: Velmi pekne spracované ocelové kolesá (KA) s oneskorovacou vačkou, plne kompatibilné s V2a3 kolesami. Hlava valca: Plastová, jedno tesnenie + mosadzný nos, rovná dorazová guma (velmi pekne spracovaná) Piest: Velmi pekne spracovaný plastový piest s jedným ocelovým zubom Hlava piestu: Protitlaká, plast, pekne spracovaná Tryska: Plast, pekne spracovaná bez tesnenia Ramienko trysky: V6.Plast, pekne spracované Trn pružiny: Plastový V2.S kovovou podložkou a maticou. Pružina: Lineárna so zbrúsenými zakončeniami. (odhad max m120..porovnanie so základnou pružinou z CM028.)
Všetky plastové diely v mechaboxe sú z naomak velmi kvalitného plastu a sú perfektne spracované.Továrne mazanie dobré, až na drážky piestu, podložkovanie velmi dobré..(pridal som len jednu podložku na motorové koleso)Vzduchotechnika tesní perfektne. Nevidím dôvod menit nejaké súčiastky..maximálne dať trysku s O kružkom a 1,5mm silikónovú kabeláž a dostanete dokonalú zbraň. Potvrdená kompatibilita: (kolesá štandardu V2a3, hlava valca V6 ASG ultimate, ramienko trysky V6 Guarder, valec/hlava piestu/piest štandard, trn pružiny V2.) Výkon 133m/s s 0,2g BB (merané na akcí, nemám chrono) takže perfektná zbraň čo do vnútra aj zovňajšku a streleckých vlastností. Vrele odporúčam. Kúpiť, rozbaliť, hrať..Nejaké otázky rád zodpoviem ak to bude možné..ak by ste niekto mali pre porovnanie nafotené vnutro iného thompsona sem stým, rád si to pozrem..hlavne TM.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|