|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
pomoc s budoucností mé M4
Autor |
Zpráva |
lavions
Četař
|
pomoc s budoucností mé M4
Zdravim, chci si na M4A1 Carbine koupit bubnový zásobník ale ten buben je docela dost do stran a stejně jako normální zásobník se nedá chytit za zásobník, potom mám předpažbí carbinový přemejšlel jsem o nožičkách či vertikální pažbě ale bohužel to nepude , a kdybych si chtěl změnít předpažbí na RIS předpažbí tak mě za 1. bude stát hodně za to riskový předpažbí a ještě novej akumulátor (Učkovej akumulator mám) Tak co jak myslíte že to mám udělat?
|
05 říj 2010, 17:36 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: pomoc s budoucností mé M4
pocitej s tim zasobnikem, predpazbim a nozickama vahou navic o cca 1,5 - 3kila, smerem dopredu takze se zbran dost pronese. Aby jsi s tim pocital. osobne bych aspon doporucoval prehodit kabelaz dozadu a dat baterii na kapsicku na pazbe. nebo muzes hodit risko na stavajici predpazbi: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/ris_predpazbi.htmlale neni to tak pevny jako s klasickym ris predpazbim
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
05 říj 2010, 17:44 |
|
|
|
lavions
Četař
|
Děkuji za radu , nejspíš zkusím tu druhou možnost a ještě jedna otázka jaké bys mi doporučoval zásobníky ? Nejsem si jistej jestli si koupit točáky či tlačáky , domlouvali jsme se s bratrancem (taky hraje airsoft) že koupíme tenhle set a že zaplatim 400 za 3 zásobáky, a nevim jestli to chtít. http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=5106
|
05 říj 2010, 17:57 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tak jako jestli točáky nebo tlačáky se musíš rozhodnout sám, záleží na tom jak zbraň používáš, jakou funkci zastáváš a co ti vyhovuje...prostě na "stylu hry", nevim jak to říct líp, i když zrovna tenhle termín ze srdce nenávidim.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
05 říj 2010, 18:11 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|