Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 dub 2025, 10:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 G36c - Nepodává 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek G36c - Nepodává
Mám tuto G36 http://www.armymarket.cz/ch-g36c-kovovy-mechabox-a-c-m-k306-d3273 zhruba 3/4 roku a zatím fungovala bezvadně, až nedávno se dostavily problémy a zbraň nepodává, koupil jsem nový tlačák a stále nic. Zbraň střílí jen pokud se drží vzhůru nohama, ale pokud se otočí a drží normálně, tak ani ň. Zkoušel jsem vložit kuli přímo do hlavně a střílelo to, takže problém asi bude někde mezi šachtou a hlavní, když zbraň otočím vzhůru nohama, tak jde slyšet jak se kule sypou do hlavně, a poté to střílí, když se ale opět otočí tak zase nic. Ocením každou pomoc

23 zář 2011, 14:28
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: G36c - Nepodává
Chybu hledej v hop gumě...Stejný problém jsem opakovaně řešil taky u G36, a vždy byla chyba v hopě.

Rozeber, poskládej znova, zkontroluj přítlak (jestli je váleček adekvátně velký, a regulace je plynulá), a ideálně pokud jedeš na původní gumě, nahoď novou černou GD.

25 zář 2011, 11:42
Major
Major

Nejdřív si zkus pučit jinou baterku případně nějak změřim motorek jinak je to hopem.

25 zář 2011, 15:19
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Géčka jsou na nepodávání svině, příčiny jsem vesměs potkal tyhle:
- poškozené ramínko nebo ramínko nemá hladký chod
- slabá tažná pružinka ramínka
- nevhodná nebo poškozená tryska
- hodně často to vyřešila tvarová vačka na pístové kolo
Osobně jsem nikdy u géček hop-gumou nic nevyřešil, ale možné to samozřejmě je. V tvém případě bych zkontroloval hopgumu, ramínko a pružinku a trysku na poškození. Pokud bude vše v pořádku, pak zkus dát vačku nebo silnější pružinku ramínka. Dělá to i téměř prázdný tlačák nebo jen plný?

Edit: Ještě musím dodat, že zkušenosti s čínskýma géčkama moc nemám, ty se mi poštěstilo dělat zatím asi jenom dvě.

25 zář 2011, 21:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

C4R: Píše, že mu to střílí jen vzhůru nohami, tzn. motorkem to být nemůže.

Polci: Psal, že mu to podává jen vzhůru nohami, takže jediná možnost je zase hop guma. Tryskou to být nemůže, ramínkem taky ne, to by nepodávalo vůbec, váčka na pístovém pomáhá, ale v tomhle případě jsem si téměř jistý že nepomůže - pokud to střílí, ale jen vzhůru nohami, je to typický problém s hopou...

26 zář 2011, 08:58
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Ok, díky, aspoň jsem chytřejší pro příště, kdybych to potřeboval.

26 zář 2011, 09:11
Podporučík
Podporučík

Sorry ale keď mu to hore hlavou striela a normalne nie tak jediný problem, ktorý tam môže byť je to že sa BB-čka netlačia do komory sami - a na to hop up guma nemá vplyv. Takže to by to malo byť zásobníkmi.
Kolko si ich vyskúšal ? (2 je málo )

26 zář 2011, 09:46
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Jo, to je taky nutné zmínit - moje rady platí samozřejmě za předpokladu, že zásobník je OK.
Pokud s tím ONeill má tyhle zkušenosti, určitě má cenu se tím zabývat. Po několika případech, co jsem měl, už u géček věřím všemu :-D

26 zář 2011, 10:38
Podporučík
Podporučík

AKTERNATiVA: logicky by to tak melo byt, ze zkratka zasobnik nema silu ty kule vytlacit, a proyo to jde jen vzhuru nohami, ale pokazde kdy jsem mel tento problem, bylo to v hope.

29 zář 2011, 08:15
Podporučík
Podporučík

To ti musím dať za pravdu ! Aj keď sa vždy snažím problém riešiť logikou a vylučovaciou metódou tak príčina/riešenie často nemá s logikou nič spoločného :D

29 zář 2011, 08:34
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]