Re: FPS u plynových pušiek
sam mam tanaku a uz ted o poslednim vikendu to byl děs. v létě zasobnik vydrží +- 15 stabilních výstřelů. v 8 stupních nad nulou vydržel plně naplněný zásobník 7 výstřelů (o stabilni strelbě se mluvit nedalo).
co se tyce vykonu v recenzich tak se tim moc nerid, protoze ruzne po svete plati ruzne zakony na silu zbrane (napr. japonsko ma omezeni max na 1J, coz je nejakych 300? FPS. Kdyz jsem na nejakem US nebo kanadskem foru napsal ze moje tanaka ma 600 fps tak se me ptali jestli s tim chodim lovit jeleny.
co se tyce regulatoru tak to ma kolega v tanace a vlastne nevidim duvod proc to pouzivat. proste nastavit na max nechat tak. jedine rozumne vyuziti mi pripadne kdyz chces jit na akci kde maji omezenou ustovku. jinak bych na regulovani vykaslal, protoze je dulezite naucit se poradne se zbrani strilet. kdyz to bude porad stelovat tam a zpet, tak budes umet houby

jak psal griffon v zime na plynovku zapomen - jak je venku mene jak 15 stupnu nad nulou tak se u plynovky neda mluvit o stabilnim vykonu. Osobne mam tanaku a pouzitelna je tak od poloviny dubna (kdyz je teply) do konce zari. kdyz je velka zima tak ti pri vystrelu zamrze temer cely vnitrek, plyn ti vyfoukne ven, popraskaji tesneni popr plastove dily (u tanaky napr hopkomora).
takze jestli chces strilet i pres zimu tak si kup manual

jestli mas dotazy tak se ptej