|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 17 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Kapitan Pisoar
Četař
|
 problém s mp5 od JG
Přeji hezký den, Zaznamenal jsem jistý problém s nově koupenou (nově - spíš z druhé ruky) mp5 od JG. Hodím tam baterku z mého Akčka 8,4 V 1200, zbraň střílí, ale nepoadává kule. Projel jsem forum, internet, stránky prodejce - nikde nic. První problém jsem zjistil v trysce, když nakouknu přes hop, tak vidím, že tryska je tak v půlce. Tak jsem to celý rozdělal, trysku znova usadil - rozdělal jsem i mech - promazal pro jistotu a ejhle! parkrát to vystřelilo - ale pak, stejnej problém - tryska v půlce. Ptal jsem se na to kolegy, co ji prodával - prej to chce 9,6 baterku. Příjde mi to nějaký divný, ale je možný, že by to chtělo opravdu tu 9,6tkovou? Abych jí nekoupil a bylo to k prdu - a né, nemám možnost vyzkoušet to u někoho jinýho, protože všichni jedou na číny a nebo maj velkej konektor, což mi je k prdu... Všem děkuji za případné rady S pozdravem K. P.
|
18 lis 2011, 08:21 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
 Re: problém s mp5 od JG
baterkou tohle nebude, bude problem s tryskou, nebo raminkem podavace. ale vice ti jiste reknou zkuseni servisaci 
|
18 lis 2011, 08:47 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
Počkám i na ně samo.... jako hrabu se ve zbraních dlouho a zatím úspěšně - taky jsem to dával za vinu trysce či ramínku....ale když je vše základ, neměněno a pak mi osoba, která tu zbraň používala řekla, že to prostě na 8,4 pořádně nepodává a že 9,6 je cajk, přišlo mi to divný 
|
18 lis 2011, 08:57 |
|
 |
|
Jacob
Brigádní generál
|
OK, do kvéru vrazíš zásobník z kulema vyndáš ho - kule vypadnou (je něco z tryskou) kule nevypadnou (něco z magem)..
Koukni do šachty a párkrát vystřel tak aby tryska byla úplně vzadu pak do šachty hoď kuli musi v pohodě (z minimální pomocí) zapadnout před trysku, pokud ne tak je tryska buď nepůvodní nebo je špatný ramínko podavače..
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
18 lis 2011, 09:51 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
zásobník podává, vyzkoušeno.... ok, vyndám ho, kouknu do komory, kule tam normálně zapadne, jak rukou, tak i když dám zásobník a vystřelím, když ho ale vyndám - tak vydím prostě tu kuli že není uplně správně v komoře...je vidět tak z půlky v šachtě a před ní je tryska - řeknu to jak to vidím já...kule se tam dostane - ale tryska se neposune tak moc dopředu směrem k hopu aby jí tam utěsnila...tudíž se kule nedostane úplně do šachty, protože tam jakoby ta tryska nedosáhne.....nedostane se tak moc dopředu jak by měla......kdyžtak to později nafotím.......bylo by lepší to zkusit asi identifikovat podle toho, než jen slovama 
|
18 lis 2011, 10:13 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Takže ty hodíš kuli do komory, vystřelíš a kule ti zůstane "viset" v komoře?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 lis 2011, 11:56 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
jop jop.....jako kdyby ta tryska nebyla dostatečně dlouhá, aby se dostala ke komoře - ale když to rozdělám a udělám to manuálně - zkusím, že všechno tak bez problému tam dosáhne......ale jak říkáš - jako by tam zůstane viset, má to na půl přidušenej zvuk, tryska není uplně v komoře a kulička nedokáže sama vypadnout.....
|
18 lis 2011, 12:11 |
|
 |
|
Jacob
Brigádní generál
|
No tak ti buď drhne ramínko podavače,tryska na hlavě válce nebo v komoře pokud je tryska správně dlouhá tak se komora zavírat musí..nebo je něco z hop gumou..
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
18 lis 2011, 12:28 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
už jsem z toho sám jelen  no, zkusil jsem to jednoduše, složil jsem mech bez válce, tak abych mohl točit kolama a zkusit jak to funguje...kola se točej, napne to ramínko, tryska zaleze, když se kolo dostane na konec dráhy, tryska se bez problému vrátí....a takhle furt do kola - má přesně tu polohu jak má mít...... ten hop mě původně nenapadl....ale teď když na něj koukám, tak se mi nelíbí....všechno vypadá ok, i guma atd...ael když se to ve finále složí, tak to nehopuje.... ale zas se mi zdá, že dejme tomu, když je vyplej, tak by neměl bejt problém dostat kuličku do hlavně..... no kouknu na ten hop.....hop u mp5 jsem nikdy neměl v ruce a zatím fakt nechápu jak přesně má bejt složenej aby jel  zlatý ak či m4.... no kdyby to nebylo dejme tomu hopem....ramínko manuálně nejede uplně jak po másle, to je pravda - ale udělá svou práci......takže co s tím kdyžtak? promazat? zkusit jiný?
|
18 lis 2011, 12:44 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Kapitan Pisoar píše: už jsem z toho sám jelen  no, zkusil jsem to jednoduše, složil jsem mech bez válce, tak abych mohl točit kolama a zkusit jak to funguje...kola se točej, napne to ramínko, tryska zaleze, když se kolo dostane na konec dráhy, tryska se bez problému vrátí....a takhle furt do kola - má přesně tu polohu jak má mít...... ten hop mě původně nenapadl....ale teď když na něj koukám, tak se mi nelíbí....všechno vypadá ok, i guma atd...ael když se to ve finále složí, tak to nehopuje.... ale zas se mi zdá, že dejme tomu, když je vyplej, tak by neměl bejt problém dostat kuličku do hlavně..... no kouknu na ten hop.....hop u mp5 jsem nikdy neměl v ruce a zatím fakt nechápu jak přesně má bejt složenej aby jel  zlatý ak či m4.... no kdyby to nebylo dejme tomu hopem....ramínko manuálně nejede uplně jak po másle, to je pravda - ale udělá svou práci......takže co s tím kdyžtak? promazat? zkusit jiný? Dělalo mi to něco podobného a nakonec jsem zjistil že hop up komora nedoláhá až k mechaboxu a je tam cca 0,5mm mezera, dorazil jsem mech ke komoře a pak už to jelo tak jak má  zkus se na to podívat, mohlo by to být i tím
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport  Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
18 lis 2011, 12:54 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
no je to mp5, tam je přímo daný kde je hop a kde mech.......když by to nebylo tak jak má, tak to nezavřeš celý jsem to zas projel, nikde nevidím chybu........ zkusím tu komoru nějak pořešit - jestli má někdo návod jak smontovat přesně hop komoru u mp5, kde přesně musej bejt páčky atd. tak by to bodlo......
|
18 lis 2011, 13:22 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
no zkouším to venku z těla zbraně - při výstřelu to funguje tak, že jednou tryska vyleze do požadované délky, jindy zas do poloviční atd......prostě random vyleze jak se jí chce může to bejt hlavou válce? zdá se mi, že je trošku na křivo....
|
18 lis 2011, 14:00 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jo, může to být hlavou válce, tryska na ní může drhnout.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 lis 2011, 14:06 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
|
Kapitan Pisoar píše: no je to mp5, tam je přímo daný kde je hop a kde mech.......když by to nebylo tak jak má, tak to nezavřeš celý jsem to zas projel, nikde nevidím chybu........ zkusím tu komoru nějak pořešit - jestli má někdo návod jak smontovat přesně hop komoru u mp5, kde přesně musej bejt páčky atd. tak by to bodlo...... Já vím, dělalo to u mp5 sd5 od jg mojí přítelkyně, takže vím o čem mluvim  se zbraněmi, které jsem zevnitř neviděl bych neradil  dovřít to šlo v pohodě
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport  Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
18 lis 2011, 15:10 |
|
 |
|
Kapitan Pisoar
Četař
|
No, nevím čím to bylo - ale teď to funguje......ale mám pocit, že něco je špatně - už minule jsem to rozdělal, doma to šlo a pak na tréninku to nešlo takže všem dík za pomoc 
|
18 lis 2011, 15:34 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
|
Kapitan Pisoar píše: No, nevím čím to bylo - ale teď to funguje......ale mám pocit, že něco je špatně - už minule jsem to rozdělal, doma to šlo a pak na tréninku to nešlo takže všem dík za pomoc  Občas při problému pomůže jen to rozložit a složit a problém se sám vyřeší 
|
18 lis 2011, 16:25 |
|
 |
|
Kat-kamil
Svobodník
|
|
22 lis 2011, 16:48 |
|