|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Hop Up guma Guarder Problem
Autor |
Zpráva |
Gunmen76
Štábní rotmistr
|
 Hop Up guma Guarder Problem
Do sve zbrane kde je udelan upgrade: komplet vzduchotechnika ASpro + pruzina ASpro 120. Cyma 28.
Koupil jsem si novou hop up gumu guarder cernou. Guma je oproti gume ktera ve zbrani je tuzsi a kdyz ji dam na hlaven tak ta guarder je tam strasne volna skoro vubec na hlavni nedrzi. Kdyz zbran slozim s guarder gumou tak je dostrel mensi takze i ustova rychlost bude o neco mensi. A zbran spatne strili jednotlivkama dostrel je mensi nez u davky. Je me jasny ze to bude tim ze guma na hlavni netesni.
Zajimalo by me jestli nekdo takovy problem mel taky? A jestli by jse to dalo nako vyresit? Zkousel jsem teflonovou pasku a kdyz ji omotam pres gumu a hlaven tak se gumu kapku zkrouti a jeste k tomu jde spatne nasadit do komory. A kdyz teflonku namotam na hlaven a nasunu gumu tak jde strasne tezce dat do komory i kdyz gumu namastim.
|
20 dub 2013, 15:12 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Hop Up guma Guarder Problem
Ne vždycky prostě gumička do kvéru sedne. Že jde do komory ztuha není špatně, pokud se ti jí tam podaří nacpat bez deformace...případně dej o jednu vrstvu teflonový pásky míň, žejo.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
20 dub 2013, 15:32 |
|
 |
|
Gizmo_CZ
Major
Registrován: 03 pro 2012, 19:04 Příspěvky: 479 Bydliště: Prostějov
|
 Re: Hop Up guma Guarder Problem
hop up gumu guarder cernou to samé mám já. prostětak jak každý vychvaluje já jsem opačnýho názoru a jsou to vyhozený prachy! Guarder už nikdy! Koupil jsem obyč bílé aintop a ty jsou geniální!!
_________________ Hledáš aktuální airsoftové akce ve svém okolí nebo v celé republice? Pak je to jasné! Jdi na WWW.AIRSOFTKOALICE.CZ
|
24 dub 2013, 05:49 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|