Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 dub 2025, 07:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 CA G36 nepodává (dvakrát :( ) 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek CA G36 nepodává (dvakrát :( )
Zdravím,
mám "menší" trable se svou G36 od Classic Army (plus to samé na stejné brdo s druhým géčkem). Ať do toho nacpu zásobník jakejkoliv, tak to kuli prostě nepodá. Vystřelím, kule zůstane uvnitř, vystřelím podruhý, taky a většinou až tak napotřetí se pomaloučku vykutálí první dvě dotyčné.
Mechaboxy by měly být v pořádku, několikrát oba rozebraný a zase složený, tryska není zaseklá a velikost by měla být v cajku. Jedna je od powerupgrade :D , druhá původní "NBU" od CA, kterou cpou do CA8miček. Šachty původní, tu na M4 zásobníky jsem neměl srdce ani zkoušet :evil:.
Jedna hop komora je původní od CA, v zámku normálně sedí ani se neviklá. Druhá je tuším od SHS, kupoval jsem jí tak rok zpátky u ASpra - plastová. Oběma se dřív střílet chtělo, ale co jsem začal prohazovat hlavně a hop gumičky, tak prostě nic. Komora v pohodě dosedá až na mecháč.

Vzteky už jsem rozerval jednu hop gumičku když jsem to po milionstý rozebíral a zase skládal, takže...ehm..nějaké nápady? :D

26 dub 2013, 17:38
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: CA G36 nepodává (dvakrát :( )
tyhle plastovy komory nemaji dosedat az na mechabox, ale maji byt dal od nej - zamceny v zamku plynovy trubice.

dal bych videl problem, ze ti hop-up gumicka nemusi drzet kule na hrdle a tak propadavaji a dusi se to.

26 dub 2013, 23:23
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

Gumka drží kule bez problémů, to jsem samozřejmě zkoušel. Nemáš představu kolik tam cca má být mezera? V zámku na plynový trubce jsou, ale to "hrdlo" komory si sedne až k tomu mechaboxu, jinak by mi to ani nedovolilo tu "plynovou trubku" přišroubovat...když já tryska stažená, kule ze šachty taky normálně projde, takže místo tam je

26 dub 2013, 23:56
Četař
Četař

Jezdi dobre tryska i kdyz je pist v zadni pozici? Kdyz vyndas zasobnikovou sachtu a hodis kulicku do komory tak to vystreli normalne? Jinak ze se komara dotyka mechaboxu u G36 je naprosto normalni.

27 dub 2013, 21:09
Svobodník
Svobodník

Jojo, tryska šlape jak má. Když hodím kuličku do komory a vystřelím (vzhůru nohama samozřejmě) tak zbraň vystřelí. Jedna věc, který jsem si všim než to přestalo podávat úplně bylo, že to podávalo kule se skloněnou hlavní dolů, ale jakmile šla hlaveň do záklonu, ani prd

EDIT: teď jsem ještě zkusil nasadit šachtu zásobníku, hodit do ní kuli a vystřelit - všechno v pořádku a podalo to. Pak jsem nasadil natočenej zásobník (CA) a kde nic tu nic, vyndal jsem teda zásobník a nechal v šachtě ty tři čtyři kule co vždycky vypadnout když se mění zásobák a bez zásobníku v šachtě je to zas vystřelilo.

Přijde mi to jak kdyby nasazenej zásobník nějak "přitlačil" kulema hop komoru nahoru a vychýlil to celý od trysky, ale to mi přijde jak blbost

28 dub 2013, 16:33
Četař
Četař

Asi hloupa otazka zasobnik tlaci kule? Pokud ano tak bych vyndal zoban co drzi kule v zasobniku a pak strcil do zbrane a natocil. Zda se treba spatne neotevira o sachtu.

28 dub 2013, 20:30
Svobodník
Svobodník

Tlačí, tlačí...všechny čtyři co jsem zkoušel, ale problém stále zůstává. :evil:

28 dub 2013, 23:17
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]