zasobnik - cyma cm035 (aks74u)
Zhanal som dlhsie zasobnik (tlacak) do mojej cyma cm035 - v obchode commando.sk som si kupil tento:
http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/z ... full-metalMa oznacenie C96 a popis ze je pre zbane AEG - AK 47 - uz podla pohladu je to zasobnik nie pre 47 ale 74 tak som ho na predajni este pre istotu vyskusal do vysavene cyma Aks74u sadol perfektne a vyzorovo je to to iste ako origina hi-cap ktory sa predava pri zbrani.
Problem nastal az doma. Zalozil som ho ale isiel citelne tazsie.Niekde do drhlo.. Ked som ho vytiahol zistil som ze na HOP UP komore (mam novu CNC od SHS) su plastove cierne hobliny. doslova ta AL hop komora obrusila tu dieru v zasobniku na jednej strane - tam to drhne, teda nieje to na 100% presne. Ako keby o nejaku jednu desatinku mm posunuta diera smerom do predu - spovodnym HI CAP+ nova komora te rpoblem nieje..
tu je foto s miestom kde mi hop komora obrusuje zasobnik:

Je to tam vyrazne osuchane ale to uz je moja praca lebo som to miesto prebrusil aby sa zasobnik zakladal lahko..
Jedna vec preco na zasobnik pre ak 74 ma cyma uvedne ze to je pre ak47 a druha vec preco mi do nepasuje na 100% ved je to cyma+cyma ? Kupil som 3x zasobni a na vsetkych to iste (cize chybni vyrobok vyluceny) Nechapem..Na s tym niekto skusenost ? Ma niekto metal tlacka pre cymu cm035 a funguje ako ma ?