|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
TM MP5SD5 (Zasekávání Kuli)
Autor |
Zpráva |
Nexus87
Desátník
|
 TM MP5SD5 (Zasekávání Kuli)
Dobrý den vlastním TM MP5SD5 a mám následující problém po kompletaci zbraně a vložení zásobníku se 1)při střelbě kuličky zaseknou v hlavni a po jejich vyjmutí 2) MP5 už vůbec nestřílí, je slyšet zvuk snažícího se motoru (který je vložen správně) můžete mi prosím poradit co s tím? Pro upřesnění píšu pár podrobností..
Vylepšení: 100 pružina Sadu kol se šikmými zuby - high speed – CA Vzduchotechnika Guarder
PS: Při střelbě na prázdno je cítit tlak vzduchu. Tryska se plynule pohybuje, tak jak má. Předem dodávám, že hlaveň mam čistou.
|
24 kvě 2012, 18:03 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: TM MP5SD5 (Zasekávání Kuli)
Po vylepšení kvér fungoval, nebo právě po instalaci upgradu začal tenhle problém?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 kvě 2012, 18:06 |
|
 |
|
Nexus87
Desátník
|
I po vylepšení mpčko fachalo:)
|
24 kvě 2012, 18:15 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
tak co jsi udelal, ze to ted nejede?
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
24 kvě 2012, 18:17 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Tak ti asi podla mna najskorej odišla hop guma
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
24 kvě 2012, 18:18 |
|
 |
|
C4R
Major
|
Neměnil si v poslední době značku kulí?
|
26 kvě 2012, 22:31 |
|
 |
|
Nexus87
Desátník
|
Děkuji všem za užitečné rady ale hop-up (ani komora) to nedělají, kule používám pořád stejné. Problem je někde v mechači ale nevím kde..
|
30 kvě 2012, 13:51 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
a zkousel jsi ten mech rozdelavat, zda neni neco spatne vevnitr?
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
30 kvě 2012, 13:53 |
|
 |
|
Tací
Praporčík
|
Už je to starý téma, ale mě by zajímalo jestli na to Nexus87 přišel, protože mám stejný problém. Známej mi přinesl MP5 TM (myslím, že je to tahle) jeho známýho s tím že nestřílí a že to asi budou kola. Tak jsem mu řek, že se na to nezávazně kouknu a když to bude v mých silách tak to opravím (rozumějte empici jsem ještě nedělal). Jeho baterka byla vybitá (později jsem zjistil, že je po smrti) a na mou to normálně fungovalo (zkusil jsem na prázdno párkrát vystřelit semi i auto a pak dva výstřely kulivem do krabice). Vše v pořádku. Tak jsem mu vzkázal, že oprava není nutná a on mě, že teda ať mu dám nový přepínač režimu střelby (kterej mu chyběl) a zárověň ať vemu i vhodnou baterku. Pak mi to, ale nedalo a vzal jsem zbraň ven abych vyskoušel jak střílí a po dvou výstřelech přestala střílet. Vyndal jsem zásobník a zjistil, že se sekla kulička v hop komoře. Tak jsem ji rozebral a gumička byla na spodní straně utržená (spodek toho kroužku co dosedá na trysku). Tak jsem dal novou gumičku, vyzkoušel jak to sedí s mechem a dal to zas celý dohromady. Naprázdno to fungovalo zas dobře, venku se však situace opakovala. Tedy ne úplně. Dvě kuličky opustily hlaveň a pak se to seklo a nic. Je slyšet jak se motor snaží ale nic. Tak nakonec to bude něco s těma kolama a já budu za blba... Chjo Dle mého soudu je celej kvér v základu, ale ruku do ohně za to nedám protože zbraň už byla několikrát očividně rozebíraná. Ten tejpek ji má už od někoho. Do mechu jsem ještě nelezl čekám až jak se vyjádří majitel k případným vícepracím. Nevíte vy zkušenější co by to mohlo být? Ať vím na co sebe a majitele připravit. Díky.
|
12 říj 2014, 17:23 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Dokud nerozdelas zaseklej mech nema cenu polemizovat, v cem muze byt problem...ale vseobecne zasek kuli muze mit na svedomi jen gumka, tryska, komora, hlaven nebo zasobnik ci kvalita kuli
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
12 říj 2014, 23:07 |
|
 |
|
Tací
Praporčík
|
Jsem možná špatně napsal: V druhém případě se v hlavni kuličky nesekly. Sekl se mech. Majitel se nakonec vyjádřil že na opravu nemá peníze, tudíž jsem další rozborku nedělal. Nicméně se domnívám, že to bylo způsobeno velkou vůlí v celým mechaboxu (základní plastová ložiska, nejspíš špatně vypodložované kola, vystříleno Xmoc kuliva, atd...) Stačilo s ním lehounce poklepat a zas běžel. V tomhle stavu je ta zbraň nepoužitelná, ale majitel to odmítl řešit. Asi čekal, že to celý zatáhnu ze svýho nebo co.  A to jsem mu nabídl že mu to v rámci "přiučení se na této zbrani" udělám jen za cenu matroše. Některý věci holt nechápu... Takže konečného řešení se nedobéřeme. Myslím si však,že problémem je v podstatě kompletní nevyladěnost.
|
16 říj 2014, 20:51 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|