zdar střelci,
mám čínskou LR300 od firmy A&K (podobná AR 15/M16)
a potřebuji odpovedi na pár otázek.... budu se ptát postupne protože dotazu mám hodne tak at se v tom vyznáme

nejdříve popisu moje upravy a to co tam vubec je... základ je tam m125, já si tam dal m130. je tam zesílený mech. V2. spínání mosfetem, a NBU vzduchotechnika (nevim jiste jestli NBU nebo jen BU) a lepsi hopguma
takže první nejvetsi problem....
mám origo čínskou Ni-MH 1200mAh 9.6V baterii. a pul roku fungovala vpohode i s tou m130 (2x 450 kulí vydržela) ,pak po 3mesicich sem si vsiml ze uz vydrzi o neco mene, ale po instalaci mosfetu se snížila výdrž na cca 10 vystrelu a hned druhy den (po opetovnem nabiti) se to jen natáhlo a nic, jen tam cvakal motorek
tak sem to nechal pres zimu poveseny na zdi, a az ted sem to zase nabyl, a ted se to ani nenatáhlo ani motor necvakal
muze byt problem v zapojeni mosfetu? nechal jsem tam puvodni delky vsech dratu u mosfetu (abych ho mohl nekam natahnout a schovat, protoze do mechu se nevejde) a taky kontakty jsou tam obyčejne, v tech bych ale problem nevydel.
mam asi koupit novou baterku a uvidime zejo? ale divim se ze tak najednou zacala odchazet... je to normální? že z ničeho nic je s baterkou konec? nebo to muže byt kutilskym zapojenim mosfetu?