Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 dub 2025, 14:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Problém s motorkem u M4 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Problém s motorkem u M4
Zdravím všechny airsofťáky, airsofťačky a airsofťata
(jsem naprostej, ale fakt jako naprostej amatér, nekousejte mě :D )
Pořídil jsem si M4ku od PJ, po koupi sem strčil baterku do nabíječky (ano, přesně do tý co ke zbrani byla a neměla by se používat-ale tak chvíli vydrží ne? :D ) tak na 2h, pak jí zapojím do zbraně a asi tak 4x vystřelila. Pak jen cvakání spouště a nic. Tak jsem jí nabíjel dalších několik hodin a zbraň asi 50 ran bez problémů střílela, semi i auto. Jenže pak jsem jí nechal nabíjet přes noc, a to samé co po prvotních 4ech výstřelech, spoušť jen cvaká a motorek se nespouští, I když baterie se zahřívá.. poradí mí nějaká dobrá duše? :?: :P

28 črc 2015, 12:26
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Problém s motorkem u M4
Jednak nabíjíš těžce na prasáka, když už používáš ten dodanej adaptérek, tak si alespoň spočítej, jak dlouho se má baterka nabíjet. Jinak může ten dodanej adaptérek nabíjet blbě, nebo může bejt blbá ta základová baterka. Nech si jí správně nabít na nějakej pořádnej nabíječce, případně si rovnou půjč pořádnou a správně nabitou baterku a vyzkoušej. Dokud tohle neuděláš, nemá smysl řešit cokoli dalšího.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

28 črc 2015, 12:58
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Dobře, dobře, a byl by někdo tak hodný a mě jako naprostému amatérovi doporučil co koupit? :D Protože od koho to půjčit, to nevím. Eště někdo říkal že se možná pístové kolo zastavilo a vyhazuje člunek spouště, je to možné?
Zkusil jsem nabíječku z jiného produktu (taky 8,4V) a ten samej problém. Nerozumím tomu, ale nemůže být nějak zaseklý píst?

28 črc 2015, 13:40
Praporčík
Praporčík

Ono spousta věcí co vypadá jako nějaký problém se zbraní je někdy jen špatná (nenabitá atd.) baterka. To že ti motorek nenatáhne píst ještě neznamená že je něco seklý. Tuto možnost potvrdíš jenom tím, že s dobrou nabitou baterkou to pořád nepojede. Do tý doby (jak psal Griff) je to všechno jen spekulace.

Koukni tady po fóru je tu o nabíječkách toho hodně.

Jinak klasika nabíječka na NiMH a NiCd baterky je MW6168VD.

Nejlepší, ale bude když si rovnou koupíš nabíječku na LiPol, a místo tý zkušební baterky koupíš nějakou pořádnou LiPolku.

30 črc 2015, 13:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

Dobře, děkuji za radu a věnuji tedy investici do nabíječky a baterky. Byl bys tak hodný Taci a poradil mi ještě jakou baterku? Jestli taky 8,4V nebo silnější, popřípadě, od jaké firmy?

30 črc 2015, 14:18
Praporčík
Praporčík

No z baterek je nejlepší Sanyo 1700mAh. Nevím, ale kam ji chceš. Do předpažbí se nejspíš nevejde.

Taky nebuď línej a něco si o tom vyhledej. Je toho tady na foru plno. Nejsi sám kdo potřebuje lepší baterku a tvůj problém se tu už mockrát řešil. Takže hledej a čti!

Za sebe můžu říct, že kdybych kupoval novou baterku a nabíječku tak už jdu rovnou do LiPol. Vyjde to i levněji. Nabíječka něco takovýho plus baterie. Nenapsal si co máš za baterku tak si starou změř ať víš co se ti tam vleze.

30 črc 2015, 16:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]