Nechtěl jsem zakládat nové téma, ale mám problém se vzduchem na PJ SR16 3. generace. Jedná se o vnitřek zbraně M4A1 RIS co kdysi recenzoval Jeff na
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m4a1_ak_6.htmlProdejce tenkrát uváděl že zbraň je vybavena NBU vzduchem, tak jsem podle toho koupil díly a provedl upgrade, ale změřil jsem si na chronu výkon s SP130 a mám žalostných 270 FPS. Vše je složeno správně, ale možná je problém ve výběru dílů, protože je jasný, že to někde netěsní.
1) Koupil jsem NBU trysku ASpro 21,4 mm, protože jsem četl výše že klasická nelze nasadit. Ta NBU tryska šla velmi lehce nasadit. Je to normální nebo mi v ní uniká vzduch ? (hop-up komorou to nebude, kamarád má totožný upgrade i zbraň)
2) Hlavu válce jsem použil původní v domnění, že je NBU a přidělal fest ke GURU pístu. Je ta hlava NBU nebo pouze obyč tichá ? Jak poznám v ruce NBU vzduchotechniku?

3) Na té hlavě pístu mi už to těsnění trochu visí, takže je zřejmě ochozený. Nevíte jaký rozměr mám koupit ? Máme tu speciálku na O-kroužky a nechci objednávat z AS shopů. V nejhorším to budu muset rozdělat před nákupem, ale nechci doma nechat na stole rozdělanou pušku, aby mi někdo z toho neschodil drobné dílky apod.
Díky za reakce