Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 dub 2025, 16:12

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 CM.042 střelba 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek CM.042 střelba
Zdravím,
jak už vyplívá z nadpisu, vlastním zbraň CM042, nedávno jsem ji upgradoval a vyměnil následující věci za nové:

Pružina 130 Guarder
Set vzduchotechniky GURU
Přesná hlaveň GURU (někde jsem tu čet, že 2 várka je vadná - moji prochází kuličky v poho, vypadá v pořádku)
Hop-up gumka 50Shore GURU (taktéž jsem slyšel hodně spatných ohlasů - podle mě možná příčina mých problémů)
Přidán Mosfet
Zátěžová kola s šikmým ozubením SHS 200:100 (ocelová)
Píst s celými ocelovými zuby SHS
nízkoodporová kabeláž
motor SHS (mám od kámoše, výkon neznám, ale funguje dobře)
Baterka 9,6V 1600Mah firefox (není to nic moc, ale nemám s ní problém)

tím se dostáváme k mému problému:
zbraň divně střílí:

Režim SEMI - zbraň někdy vynechá, potom zase střílí normálně po 1 kuli, potom vynechá atd...sem tam vyletí 2kuličky najednou...

Režim AUTO - zbraň taktéž vynechává, ale zároveň někdy vystřelí jakoby 2-3 kule najednou, potom zase chvilu střílí normálně

Poraďtě pls, čím to je? Mám podezření na hop-up gumku - výměna za systemu? :?: Ještě mě napadá tryska...

17 čer 2011, 14:13
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: CM.042 střelba
Myslim že pořádná hopgumka (Systema nebo černá Guarder) tvůj problém vyřeší.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

17 čer 2011, 14:23
Profil ICQ
Četař
Četař

Opravdu to bude jen hop-up gumkou? Někde jsem čet, že to může být ještě tryskou, že je krátká nebo tak...

Jo ještě u Guardera vim, že třeba černá hop-up gumka je lepší něž ta jeho průhledná, platí to samý i u systemy? Mám v plánu koupit tuto: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=436, jistota je jistota :)

17 čer 2011, 14:29
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Pokud ma GURU tryska STEJNOU DELKU jako originalni, pak to muze byt hopgumou. Napriklad GURU v sade pro AK47/74 nabizi trysku 21mm, ale moje AK74 ma trysku jen 19.7mm!

Jinak jsem jeste nikdy nezazil, aby hopguma vedle k vynechavani strelby / zadusum - v pripade mych zbrani a zbrani, ktere jsem servisoval, to vzdy bylo nevhodne zvolenou tryskou. Nicmene akceptuji, ze zkusenosti jinych mohou byt odlisne :-)

Problem overis behem par minut - dej na hlaven originalni hopgumu, se kterou to predpokladam predtim strilelo dobre. Pokud problem zustane, je to tryskou.

17 čer 2011, 14:39
Brigádní generál
Brigádní generál

Jistota je jistota - takže si kup ten černej guarder

špatný podávání, zádusy, kuličky po dvou a víc..... tři věci který ukazujou na špatnou hop gumku

nezapoměn vyměnit i přítlačnej váleček , kterej je v balení

Jako návod správný instalace můžeš použít tohle http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/pr ... ora_2.html . Po výměně gumičky nezapoměn zkontrolovat jestli správně funguje regulace

17 čer 2011, 14:42
Četař
Četař

niky79 píše:
Pokud ma GURU tryska STEJNOU DELKU jako originalni, pak to muze byt hopgumou. Napriklad GURU v sade pro AK47/74 nabizi trysku 21mm, ale moje AK74 ma trysku jen 19.7mm!

Jinak jsem jeste nikdy nezazil, aby hopguma vedle k vynechavani strelby / zadusum - v pripade mych zbrani a zbrani, ktere jsem servisoval, to vzdy bylo nevhodne zvolenou tryskou. Nicmene akceptuji, ze zkusenosti jinych mohou byt odlisne :-)

Problem overis behem par minut - dej na hlaven originalni hopgumu, se kterou to predpokladam predtim strilelo dobre. Pokud problem zustane, je to tryskou.

Toje ten problém originální hop-up gumu a většinu dílu, jsem dal kamošovi ať je použije, pokud pro ně najde uplatnění, mě už k ničemu nebyli, ted vidím, že to byla blbost...

17 čer 2011, 14:46
Moderátor
Moderátor

Respekt -> Tak může to být i tryskou, ale spíš bych vsázel na gumku. Tak zase kámošovi tu původní zkonfiskuj, nebo si někde od někoho nějakou zbylou půjč.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

17 čer 2011, 14:47
Profil ICQ
Četař
Četař

loco99 píše:
Jistota je jistota - takže si kup ten černej guarder

špatný podávání, zádusy, kuličky po dvou a víc..... tři věci který ukazujou na špatnou hop gumku

nezapoměn vyměnit i přítlačnej váleček , kterej je v balení

Jako návod správný instalace můžeš použít tohle http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/pr ... ora_2.html . Po výměně gumičky nezapoměn zkontrolovat jestli správně funguje regulace

Díky tohle jsem potřeboval slyšet :wink: , myslím, že ten návod mi rozhodně pomůže...

17 čer 2011, 14:50
Brigádní generál
Brigádní generál

jo, snad ti to pomůže, ale kdyby se to stalo mě tak tohle bude první co udělám... kdyžtak ta páska na hlaven neni vyloženě nutná

17 čer 2011, 15:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]