|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
MP5 ICS - zůstává natažený píst
Autor |
Zpráva |
Lovec
Svobodník
|
 MP5 ICS - zůstává natažený píst
Zdravím, mám MP5 od fy. ICS, ta je sice z druhé ruky, ale do nedávna střílela parádně, pak jsem koupil li-pol 7.4V(pravděpodobně tím problém způsoben není), vystřílel 300 ran a přišel problém:
Píst se natáhne do poloviny chodu a zasekne. Při mačkání spouště je slyšet je cukání motorku.
Postupoval jsem následovně: Rozebral jsem mech(verze II) a vypodložkoval tak, že se kola nevyklají a chodí lehce i při otáčení prstem, složil a?
Píst se opět zasekl.
Pokračoval jsem tedy: Opět jsem rozebral mech a zjistil jsem akorát to, že mám trochu ohlodané zuby na pístu(polykarbon s jedním kov. zubem), kola vypadají ok, i zbytek mechu, mazivo je tam kde má být, žádný vizuální problém krom pístu nevidím.
Mám tedy otázky: Čím může bý závada způsobena? Můžu do mechaboxu ver. II dát celokov. ozubený píst? (nejlépe Guru) Zabijete mě pokud jsem udělal dupla topic, nebo mi pls hodíte odkaz na něj?
S pozdravem a díky zkušenějším airsofťákům Adam O.
_________________ Perky: Oko dravce, Ninja, Navigátor, Mula, Last man standing, Sebevražedný atentítník(2), Pyroman, Pevná muška, Kutil, Infiltrátor, PROKLETÝ, SMOLAŘ, Nešika, Baby killer, Evropská směrnice
viewtopic.php?f=245&t=5307
|
19 pro 2011, 17:27 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
 Re: MP5 ICS - zůstává natažený píst
co takle jiná baterka?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
19 pro 2011, 17:30 |
|
 |
|
Lovec
Svobodník
|
mám dvě li-poly a obě dělají stejný problém, myslím že u dvou nových stejných li-pol baterek to asi nebude...navíc na té li-pole jsem už 300 kulí vystřilel, takže tím to asi nebude, ne?
_________________ Perky: Oko dravce, Ninja, Navigátor, Mula, Last man standing, Sebevražedný atentítník(2), Pyroman, Pevná muška, Kutil, Infiltrátor, PROKLETÝ, SMOLAŘ, Nešika, Baby killer, Evropská směrnice
|
19 pro 2011, 17:35 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
No a máš je dobře nabitý?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
19 pro 2011, 17:47 |
|
 |
|
Lovec
Svobodník
|
No, na 90% jo, ale zkusím znova nabít, tak zkuste vymyslet čím ještě by to mohlo být, já to mezitím otestuju, dík. zatím, výsledky tak zítra odpo.
|
19 pro 2011, 17:51 |
|
 |
|
Solis.
Plukovník
Registrován: 17 kvě 2011, 18:56 Příspěvky: 711 Bydliště: Ústecký kraj
|
není to ani týden co jsem se tady s tím setkal u mechu v.3 cyma s guru pístem. Ty uhlíková vlákna udělali jakoby hobliny a dostali se mezi ostatní zuby, když je na tom vazelína, není to moc vidět. ale zuby na kole pak nemohli zajet mezi zuby na pístu. Nemohli do sebe zapadnout. Nevím jak to vysvětlit jinak. Neříkám na 100% že je to ono. Jinak se přimlouvám k baterii.
_________________ M16A4 - sp140 -> 168m/s + mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s + SR25 - psg150 190m/s +
|
19 pro 2011, 18:03 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
kouknul bych na kabelaz, zda nejsou opaleny kontakty, konektory,...
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
19 pro 2011, 19:06 |
|
 |
|
Lovec
Svobodník
|
 Problém vyřešen, baterie sice byly nabité, ale asi dávaly malý proud (?), nebo nevím, teď (cca 4 dny "odpočatý") mechbox jede jak F1, každopádně dík za radu, kola stejně pročistím. Softu zdar.
|
20 pro 2011, 08:39 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|