|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Dawe™
Nadpraporčík
Registrován: 01 bře 2012, 11:21 Příspěvky: 124 Bydliště: Třebíč (Vysočina)
|
 SR-2 "natahovací páka"
Zdravím lidičky, Jsem tu u Vás na forum poprvé, tak doufám, že nic nepopletu. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se zbraní SR-2. Zbraň: http://www.zbrane-airsoft.cz/airsoft-zb ... n/aps2-sr/Já tuto zbraň už nějakou dobu mám, jsem s ní úplně spokojený. Mám jí v komplet upgradu. A zde se už nachází ten problém. Natahovací páka u této zbraně je dosti malá. Tím pádem se hůře natahuje. Tím jsem se chtěl zeptat, jestli náhodou někdo nevíte o nějaké jiné, kompatibilní, která by se dala použít. Děkuji za Váš čas. Zdar!
|
01 bře 2012, 11:36 |
|
 |
|
ježo
Plukovník
|
 Re: SR-2 "natahovací páka"
Vsadím se že tu už je minimálně jedno téma o MB 06...
Jinak otázka zajímavá, tak válec je to M24 / APS-2, tzn páka z nich nasadit půjde maximálně to bude chtít dořešit koncový díl nebo nějaké drobné doladění... kde ty páky sehnat- netuším...
nebo si nechat nějakou vyrobit.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
01 bře 2012, 17:46 |
|
 |
|
Dawe™
Nadpraporčík
|
ježo píše: Vsadím se že tu už je minimálně jedno téma o MB 06...
Jinak otázka zajímavá, tak válec je to M24 / APS-2, tzn páka z nich nasadit půjde maximálně to bude chtít dořešit koncový díl nebo nějaké drobné doladění... kde ty páky sehnat- netuším...
nebo si nechat nějakou vyrobit. Nějaké téma o MB-06 jsem tu hledal, ale nenašel. Jinak děkuji za TIP. Kdyby někdo věděl více, napište. Díky
|
01 bře 2012, 18:58 |
|
 |
|
Dawe™
Nadpraporčík
|
ježo píše: Vsadím se že tu už je minimálně jedno téma o MB 06...
nebo si nechat nějakou vyrobit. Takže by teoreticky měla jít použít tato páka? http://www.zbrane-airsoft.cz/upgrade-a- ... 24-kovova/
_________________ Zábava, taktika, odhodlání ... to je Airsoft
|
03 bře 2012, 12:02 |
|
 |
|
ježo
Plukovník
|
jo, a je dobře, že to je v setu aji s tím koncovým dílem...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
03 bře 2012, 13:09 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|