|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
M4 problém s jednotlivou střelbou
Autor |
Zpráva |
Strongy
Svobodník
|
 M4 problém s jednotlivou střelbou
Zdravím všechny soft'áky .Asi před čtyřmi měsici sem si koupil tuto M4 http://www.armymarket.cz/ch-colt-m4a1-k ... -036-d1308Do ted' nebyl žádný problém až na to že mi ted' zbran nestřílí jednotlivě když hodím na semi střílí davkou vůbec nevím proč a proto prosím o radu. Díky
|
09 zář 2012, 07:11 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: M4 problém s jednotlivou střelbou
na 90% mas obrouseny raminko prerusovace: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1294aby jsi se ujistil, ze tomu tak je, tak rucne vyzkousej funkci semi, protoze muse byt i problem s kontakty, clunkem, spousti, kulisou prepinace.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
09 zář 2012, 08:47 |
|
 |
|
AndyCZ
Četař
|
Ahoj vsichni:) Chtel bych se zeptat na jednu vec.Pote,co se mi konecne povedlo vymenit pruzinu+ ramenko,jsem konecne s velkym usilim slozil mech2.Vsechno slo az podezrele hladce,nicmene pri manipulaci s mechem ne vyletela takova ta pruzinka,ktera je vne mechu a je spojena s prerusovacem strelby.Znova sem ji nasadil,bohuzel pak jsem zjistil,ze v rezimu semi mne spoust neprirozene cvaka a nesepina motorek,bez pruzinky ten zvuk spoust nedela,coz je asi samozrejme.Jde mne o to zjistit,kde muze byt problem.Asi budu muset mech znova rozebrat,co? 
|
16 zář 2012, 21:30 |
|
 |
|
Naskok
Podpraporčík
|
https://www.google.cz/search?hl=cs&safe ... sgbL8YCgDga muzes se podivat, jak to asi uvnitr vypada a podle toho poskladat zpet. Skladat mechabox je zlo, ale kdyz si jednou najdes spravny styl, tak uz to pak neni tak hrozny.
_________________ ...byl jsem zpocatku jen Naskok, ale vypada to, ze se tu zdrzim dele
|
09 říj 2012, 11:05 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
AndyCZ píše: Ahoj vsichni:) Chtel bych se zeptat na jednu vec.Pote,co se mi konecne povedlo vymenit pruzinu+ ramenko,jsem konecne s velkym usilim slozil mech2.Vsechno slo az podezrele hladce,nicmene pri manipulaci s mechem ne vyletela takova ta pruzinka,ktera je vne mechu a je spojena s prerusovacem strelby.Znova sem ji nasadil,bohuzel pak jsem zjistil,ze v rezimu semi mne spoust neprirozene cvaka a nesepina motorek,bez pruzinky ten zvuk spoust nedela,coz je asi samozrejme.Jde mne o to zjistit,kde muze byt problem.Asi budu muset mech znova rozebrat,co?  vystrel na auto a pak uz bude semi v pohode
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
09 říj 2012, 11:10 |
|
 |
|
4oK
Svobodník
|
Softu zdar...nedávno jsem si nechal udělat upgrade na mou M4a1 od PJ šlo hlavně o výměnu některých dílu v mechaboxu výměnu pružiny,trysky která má stejný rozměry jako původní a utěsnění.Hlaveň a ostatní části jsou původní.Problém je v tom že od té doby mi zbraň špatně podává kule i přes to že mám vačku.Na semi mi to vystřelí průměrně jednu kuly za tři rány...čekal bych že potom vypadnou třeba 2 kule na jednou ale neděje se tak.Na automat to má podobný efekt.mám původní zásobníky i zásobník D-Boy a problém přetrvává u obou.  Prosím o radu 
|
12 bře 2013, 17:44 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Příliš dlouhá tryska nebo problém s ramínkem podavače.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
10 dub 2013, 23:13 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
nabo spatne instalovana guma-> limecek cumi moc do komory ... ale jestli se s hopkou nic nedelalo, tak viz jeff ...
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
11 dub 2013, 14:12 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|