Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 dub 2025, 06:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 M24 nazasekává 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek M24 nazasekává
TAk jsem uspesne koupil M24 s upgradem 150 a bohužel po pár střelách jakoby nefungovalo zachycení pístu proste se nezachytne nekolikrát rozmontováno x hodin a stejne bez výsledku můžete mi nekdo neco poradit jestli jsem neco neslozil spatne nejká blbovynka která tomu zabranuje. nebo nekdo z okolí Prostějova kdo by byl ochotnej to zkouknout ? Nebo mi zbyva už jen odborný servis ? Díky

07 bře 2013, 22:50
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Nový příspěvek Re: M24 nazasekává
Podle popisu bych typoval poškozený záchyt pístu nebo prasklé (prohnuté spoušťové táhlo).Pokud jsi to dal na původní spoušťák problém bude tam.

08 bře 2013, 08:18
Generál major
Generál major

Zalezi co je to za vyrobce s ca spoustakem problem na vyssich pruzinach neni ... zkontroluj jesli se ti pri vyndanem valci vraci zachyt pistu je mozne ze mas sroub jistici trn zachytu zaveru moc utahly ... kazdopadne pokud nebudes vedet co s tim tak napis SZ a domluvime se na "odbornem servisu"

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

08 bře 2013, 08:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

nejsem zrovna doma ale rekl bych ze na spoustecim mechanizmu zadna znacka vyrobce neni vyrazena . Ale mechnizmus je z ocely i zachytavaci spoustec je z ocely jen ten trn co zajistuje pruzinu je z nejake litiny a je hodne opotrebovany a hlavne me zarazi ze je tam jen nasazenej nijak nezajisten proti vypadnuti. Ten trn zachytuje ten co drzinatazenou pruzinu? Jse zacatecnik muzes sem kdyztak hodit foto toho zachytu?

08 bře 2013, 12:55
Plukovník
Plukovník

Na spúšťovom mechanizme značku nenájdeš , ale podľa tvojej predošlej témy je to Snow Wolf M24 že? , zatiaľ som nepočul žeby bol problém zo spúšťakom pri M150tke kedže tam ľudia dávajú aj vyššie pružiny( ja som na základnej pružine zatiaľ. ) Ale ako písal T-Dog , skontroloval by som najprv samotný záchyt piestu , potom piest či nieje poškodená styčná plocha . Ďalej by som pozrel či nieje chyba v mechanizme záchytu ( vrátna pružinka záchytu = resp. či je vôbec záchyt zdvihnutý).

Pred nedávnom sa tu riešila podobná otázka aj ohľadom CA M24 , skús pohľadať či to bolo vyriešené ( mechanizmus je veľmi podobný).

08 bře 2013, 17:21
Profil ICQ
Četař
Četař

Tak jsem pročetl to předešlé téma a napadá mě jestli nemám mastnej píst od silikonovýho oleje a potom to nemuze zachytit muže to být tím ? a píst by měl jít normálně vytáhnout zadní stranou bez bemontáže zadního dílu jak je to na tomto videu v 5:03 a já mám na válci na konci jakoby rozšíženej kroužek je tam dávanej černej. jsou tam vlastně tyto díly jak spoušták tak válec , pružina i píst http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=93_225

09 bře 2013, 04:04
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Možná (tedy pokud tam je) to způsobuje regulace "tvrdosti" spouště, mněl by tam být takovýto červík bo šroubek na první fotce, jak ho otáčí šroubovákem: http://www.x-fire.org/vsr10/e.vsr_triggerset.html
A ten pokud je moc dotáhlý nebo povolený(záleží na principu) tak způsobuje problém.
Přesnou funkci tady nehodlám popisovat... :)

11 bře 2013, 19:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

No ide o to že link na PDI spúšťak je pre VSR10 , základový spúšťak od SW M24 to nemá.

Vyskúšaj zohnať základnú pružinu a ak máš tak použi aj základný piest. AK to problém vyrieši tak bude chyba na prechode záchyt/piest (resp. ani nikde inde byť nemôže, jedine že by si nemal podoťahované nejaké skrutky). Ak sa to potvrdí veľmi detailne by som prezrel jednotlivé diely či nieje niečo poškodené ( odhadujem práve záchyt).

11 bře 2013, 23:19
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Ten obrázek od PDI VSR spoušťáku, to byl jen příklad jak asi to tam může být...
Ale ted už vím, že to žádné štělování nemá ;-)
Jinak s Tairem souhlasím,Vyměnit a překontrolovat díly, nikdy nevíš, jak se čong vyspal a jak to vyrobil... :D

13 bře 2013, 00:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]