|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
M4 montáž spojky pro pažbu crane
Autor |
Zpráva |
Anonymouse1234
Rotmistr
|
 M4 montáž spojky pro pažbu crane
Zdravím, Mám menší problém a nenašel jsem tady na fóru o tom nic tak zakládám nové téma. Můj problém je že mi nejde připevnit "spojku pro pažbu". Už jsem víckrát rozebral zbraň a složil a když jsem připevňoval "tubus" tak jsem normálně do vnitř strčil šroub a šrouboval dokud nedrželo pevně.. takže jsem to nějak neřešil a teď se mi stala taková věc že.. když jsem strčil šroub do "tubusu" tak jsem furt šrouboval a šroubek se jen točil dokola. Tak jsem to ještě otevřel a zjistil jsem že nevím kam má vlastně šroub jít. Skrz "tubus" projde přes díru pro kabeláž a pak je za tím jen díra v mechaboxu (vlastním V2) a v té jsem závit nenašel. Prosím nevíte kde je závit nebo v čem dělám chybu ? Předem dík
|
18 zář 2013, 16:08 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: M4 montáž spojky pro pažbu crane
zavit pro sroub je v trnu pruziny v mechaboxu. pokud mas plastovy trn, tak jsi nekde potratil matku, ktera v nem je. matka je standardni asi typu M5 pokud kovovy trn, tak v nem zavit musi byt
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
18 zář 2013, 16:56 |
|
 |
|
Anonymouse1234
Rotmistr
|
 Re: M4 montáž spojky pro pažbu crane
Oukej. Díky moc
|