Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 dub 2025, 15:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 SRC M4 asi se seknula kola 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek SRC M4 asi se seknula kola
zdravim

mam takoví problem při hře semi nejspíš seknula kola v mechu tk sem mech rozebral a když sem zkontroloval kola tk vypadaly v pořádku tk sem mech zas složil na zkoušku sem vystřelil par ran a opět se mi nejspis sekla kola tk to zas rozebral složil zase sem si vystřelil par ran a zas zasek

kdyby mi nekdo poradil co stim byl bych moc rád

25 led 2014, 17:46
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: SRC M4 asi se seknula kola
Ako si prišiel k názoru že sa ti sekli kolesá? čo tá zbraň robí?Skús to lepšie opísať.
Zbran máš v základe? Problém sa vyskytol zničoho nič? ako dlho zbraň fungovala bez závady?

25 led 2014, 22:46
Desátník
Desátník

pružina je zaklad ale daval sem tm hopup komoru a precizku jinou fungovala mi zhruba kolem roku a stalo se mi to normal při hře

a ohledne te no nevim zda to je temy koly bo ne ale nic jineho mne nenapada zkoušel sem třeba vymnenit moturek kterej sem mnelpučenej od kamoše jestly to nebude tim a nebylo taky sem to zkoušel že když vyndam moturek z pažbičky a normalne na nej napojim kabely a zmačku spoušt tk beží v pohode zkoušel sem i neak ruzne kroutit kabelama jestly nahodou nejsou nekde zlomený ale zda se to v pohode tk proto sem došel k zaveru že to budou asi ty kola

26 led 2014, 01:37
Moderátor
Moderátor

Pfú..no tak vyskúšaj či nemáš vymlátené vybehané ložiská, či nemajú vôlu..takisto poriadne skontroluj kolesá a ich chod v mecháči a vypodloženie, zlož si mecháč len s prevodmi a toč nimi a sleduj čo to robí, plynulosť chodu a či sú tam neni niekde vôle, osičky/ložiská alebo do stŕan = podložkovanie. Keď to budeš mať rozobrané hneď vyskúšaj ako ti v zošrobovanom mecháči behá piest, takisto ho skontroluj a aj jeho nábeh s piestovým kolesom

popripade akú pouzivas baterku a ako je stará?

26 led 2014, 11:37
Desátník
Desátník

ok diky za radu vyskoušim to všechno
baterku mam lipolku asi 2 mesice starou

26 led 2014, 12:54
Moderátor
Moderátor

láďa píše:

daj vedet postrehy + kolkatka je to lipolka?máš aj mosfet alebo nie? Akú máš kabeláž?

26 led 2014, 15:45
Podpraporčík
Podpraporčík

Tak s motorom to asi nebude mať nič spoločné, keď hovoríš ,že sa ti sekli kolesá ( čo síce nevim jak je možné) ale určite to bude mechanická závada, káble a baterku by som asi vylúčil.
Najlepšie to proste zistíš tak ,že si celý mech poskladáš bez valca a pružiny, a v zavretom mecháči budeš pretáčať kolesá (bez západky spetného chodu) a potom aj piest dopredu dozadu, či niekde nezadrhne, možno piestové koleso zle zaberá ozubenie piestu.

26 led 2014, 16:51
Generál major
Generál major

a to se ti stava jak na full aut tak na semi?

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

26 led 2014, 19:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

T-dog píše:
a to se ti stava jak na full aut tak na semi?

občas se mi stane že při semi se to sekne a když přepnu na automat tk se to rozjede ale nekdy taky se vubec ani nehne

28 led 2014, 09:34
Desátník
Desátník

madafaka píše:
láďa píše:

daj vedet postrehy + kolkatka je to lipolka?máš aj mosfet alebo nie? Akú máš kabeláž?

mosfet nemam lipolka je to 11,1 a ohledne te kabelaže to tk neak nechapu otazku sou tm ty puvodni draty :D

28 led 2014, 09:36
Moderátor
Moderátor

No keď používaš lipolku chcelo by to nizkoodporovu kabeláž a mosfet, je dosť možné že máš opálené spúšťové kontakty..skontroluj ich a ak sú začiernené tak ich skús zbrúsiť alebo vymeniť za nové, možno máš len špatný kontakt v spúšti..semtam preskočí semtam nie..pri používaní lipolky bez mosfetu ti tak či tak kontakty skôr či neskôr odídu ..tolko k tej otázke..

28 led 2014, 11:33
Desátník
Desátník

madafaka píše:
No keď používaš lipolku chcelo by to nizkoodporovu kabeláž a mosfet, je dosť možné že máš opálené spúšťové kontakty..skontroluj ich a ak sú začiernené tak ich skús zbrúsiť alebo vymeniť za nové, možno máš len špatný kontakt v spúšti..semtam preskočí semtam nie..pri používaní lipolky bez mosfetu ti tak či tak kontakty skôr či neskôr odídu ..tolko k tej otázke..

jo aha tk stouto problematikou sem seznamen a kontakty sem kontroloval vypadaly že jsou v pohode

28 led 2014, 18:25
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

A kdyz si mel pucenej motorek od kamose kontroloval si pritlak motorku? Dela se to na pazbicce. Pokud by motorek dolehal jen tak tak, nemusi ti to strilet nic jinyho me uz nenapada vse uz tu kolegove probrali. Pak jeste kulisa prepinani ale to jen asi placam do vetru.

28 led 2014, 20:11
Desátník
Desátník

DJSmajlo píše:
A kdyz si mel pucenej motorek od kamose kontroloval si pritlak motorku? Dela se to na pazbicce. Pokud by motorek dolehal jen tak tak, nemusi ti to strilet nic jinyho me uz nenapada vse uz tu kolegove probrali. Pak jeste kulisa prepinani ale to jen asi placam do vetru.

dobře dekuji za všechny rady boužel v tydnu nemam cas se na tu zbran podivat tk všechno vyzkoušim o vykendu

28 led 2014, 21:44
Svobodník
Svobodník

Čuss, mám podobný problém a přítlak motoru mě nenapadl ale stejně napíšu co kvér dělá, resp. nedělá. Rozebíral jsem mech, vypodložkoval v pohodě, (mám tam původní kola, pružinu 120, SHS píst, Bore Up vzduchárnu od GD) ale když jsem to složil jako tydýt dohromady aniž bych to odzkoušel tak: píst se natáhnul ale dělalo to takovej divnej zvuk jako"ZZzzzzt" a zůstal nataženej a víc ani Ň. tak jsem zkusil opět zmáčknout spoušť a po každým zmáčknutí to jen cvaklo, jakoby motor neměl sílu otočit kolama. Tak se ptám jestli náhodou někdo neměl stejný problém a jak ho vyřešil, popř. jestli někdo neví co by mohla být příčina. Zbraň je M4A1 gen. 2 celokov od SRC. Děkuji za odpovědi.

18 dub 2014, 15:18
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]