Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 dub 2025, 15:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 PTS Masada - Rozdrcené kuličky při výstřelu 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek PTS Masada - Rozdrcené kuličky při výstřelu
Ahoj.
Mám PTS Masadu od Magpulu. Upgrade:Mosfet s aktivní brzdou JeffTron, zátěžový motor GD, M120 GD, GD set vzduchu a GD kola, spožďovací vačka SHS, tryska nejspíš od Aspro. Ale to nedokážu určit. Kupoval jsem jí už s tímto upgradem.
Problém! :
Při zakoupení mi nepodávala, myslel jsem, že to může být tryskou. Zkrátil jsem jí jednou, podávala už na jednotlivý ale dávky ještě ne. Tak jsem jí zkrátil více. Teď podáva, ale na dávku (stačí trojraná) a zadusí se hned na druhou kuli. Zadusí se natolik, že už mi i párkrát zarachtaly zuby v mechu, když jsem nestihl přestat střílet. :roll: .
No, ale taky se mi stává, že se zadusí a na druhý výstřel vyletí roztříštěný dve kuličky! :D Takže opravdu netuším.
Zásobníky mám 3 Pmag od ACM i Pmag od magpulu a od Beta project.
Moje teorie je ta, že když vpadne na své místo(před trysku) první kule, druhá je už tlačena natolik, že znemožní trysce se uzavřít. Pak se uvolní píst, ta první kule vletí do lemu hopgumy nebo kousek za. Pak se nabije druhá kule a tu první sestřelí a rozdrtí. Když se ale cyklus opakuje i po třetí tak ta první z těch tří samovolně už vypadne. - Jestli mi rozumíte... :)
Zdá se mi, že to dělá spíš při více naplněnym zásobníku - tlačí potom vyšším tlakem.
Díky za rady. Nebo by mně spíš zajímalo, zda jste se s tím někdo vůbec někdy setkal...
Zkusím na trysce udělat nejdříve větší náběh a potom jí zkrátit když to nepomůže.

19 úno 2014, 10:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek Re: PTS Masada - Rozdrcené kuličky při výstřelu
pozri lem hopgumy, či neni príliš dlhý.. u mna bol, a stávalo sa, že guľka bola iba z polovice v hlavni, ale nerozdrtilo ju to.

19 úno 2014, 15:55
Generál major
Generál major

Nový příspěvek Re: PTS Masada - Rozdrcené kuličky při výstřelu
tohle s nejvyssi pravdepodobnosti tryskou nebude, spis gumickou ... idealni by bylo to videt ... mi to nekda zavez do HD zas tak z daleka nejses ... :-)

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

26 úno 2014, 19:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]